Grila Rezolvata 2008-2009 Matematici Aplicate in Economie 1

Imagine preview
(7/10)

Aceasta fituica rezuma Grila Rezolvata 2008-2009 Matematici Aplicate in Economie 1.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pdf de 40 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, o poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Banci

Extras din document

MULTIPLE CHOICE

1. Fie urmatoarea forma patratica:

Aflati matricea asociata acestei forme patratice.

a.

c.

b.

d.

ANS: A

2. Fie urmatoarea forma patratica:

Precizati sirul minorilor asociati acestei forme patratice

a. c.

b.

ANS: B

3. Fie urmatoarea forma patratica:

Sa se aduca la o suma de patrate prin metoda lui Jacobi

a.

c.

b.

ANS: A

4. Fie un operator liniar ca re in baza canonica este dat de matricea :

.Precizati polinomul caracteristic asociat acestui operator.

a. c.

b. d.

ANS: A

5. Fie un operator liniar care in baza canonica este dat de matricea :

.Aflati valorile proprii asociate acestui operator.

a. c.

b. d.

ANS: B

6. Fie operatorul liniar , unde .Determinati spatiul vectorial X

a. c.

b.

ANS: B

7. Fie operatorul liniar , unde .Precizati matricea asociata acestui operator

liniar.

a.

c.

b.

d.

ANS: C

8. Fie operatorul liniar , unde .Determinati polinomul caracteristic asociat

acestui operator

a. c.

b. d.

ANS: C

9. Fie operatorul liniar , unde . Aflati valorile proprii asociate pentru acest

operator liniar.

a. c.

b. d.

ANS: B

Fisiere in arhiva (1):

  • Grila Rezolvata 2008-2009 Matematici Aplicate in Economie 1.pdf

Alte informatii

Grila rezolvata 2008-2009 matematici aplicate in economie 1 Finante Banci Anul 1 USH Bucuresti