Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Agronomie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 3887
Mărime: 49.00KB (arhivat)
Publicat de: Anghelina Ispas
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Prezentare generala

S.C. KORANI TRADING CO S.R.L. cu sediul in Comuna Frumusani, Judetul Calarasi DN4-km 27, CUI 17637734, J 51/385/2005 a realizat in anul 2007 o fabrica de preparate din carne. Aceasta are o capacitate de productie moderna in vederea realizarii unor preparate din carne dupa retete traditionale la nivelul standardelor Uniunii Europene. Investitia realizata de societate are justificare sociala si economica, conducand la diversificarea ofertei de produse alimentare atat pentru piata interna cat si pentru export, precum si cresterea numarului locurilor de munca.

Amplasarea sectiei de productie

Sectia de productie dispune de o cladire separata, in curtea proprietatii. Cladirea are un nivel ; tot spatiul este alocat activitatii de productie; activitatile administrative se desfasoara intr-o cladire separate de sectia de productie.

Zona nefiind circulata, poluarea datorată traficului auto este practic inexistentă. De asemenea, aceasta zona nu are activitati care sa presupuna existenta pericolului de contaminare cu emisii de noxe.

Sectia nu este amplasata intr-o zona inundabila, neexistand nici un pârâu sau canal de colectare a apelor în apropiere.

Este, de asemenea, departe de zone supuse infestării cu dăunători, nefiind nici un siloz de cereale în apropiere. De asemenea, nu este in apropierea unor unitati care produc substante chimice toxice sau mult praf.

Nu există în apropiere locuri de colectare a gunoiului, care i-ar putea afecta salubritatea.

Sectia de productie, nu este situata în apropierea zonelor de locuit, de aceea, nu a fost nevoie de acordul vecinilor cu desfăşurarea acestei activităţi nepoluante în apropiere. Fiind o unitate de capacitate medie, zona nu este afectată de trafic cu maşini de aprovizionare şi desfacere mari, care ar putea afecta mediul.

Amenajarea cladirii; Spatiile interioare; Fluxul de productie

Clădirea are o structură solidă, fiind realizată pe structura de grinzi metalice, cu peretii din placi tip „sandwich”, cu fundaţie solidă, neavând infiltraţii de apă şi igrasie, în acelaşi timp nepermiţând accesul dăunătorilor în interior. Imobilul afectat activitatii de productie are un nivel.

Unitatea are din constructie spatiile necesare pentru circuitele functionale iar managementul organizatiei, a facut unele modificari pentru ca activitatile sa fie astfel organizate incat sa se evite contaminarea incrucisata intre operatiuni si in timpul operatiunilor. Amplasarea echipamentelor de lucru a fost astfel facuta incat sa permita curatenia si, dupa caz, dezinfectia corecta si eficienta. De asemenea, unitatea este asigurata cu utilitati: apa rece, agent termic, canalizare.

Prin modul in care este construita, cladirea nu permite accesul in interior al contaminantilor, cum ar fi: fum, praf, mirosuri straine sau daunatori. Este asigurata impotriva pasarilor, animalelor de companie, a rozatoarelor si insectelor.

Cladirea a fost proiectata in asa fel incat sa se asigure un flux liniar al productiei, adica materiile prime sunt receptionate intr-o parte a fabricii, iar produsele finite sunt livrate intr-un alt punct.

Alimentarea cu apa

Alimentarea cu apă a unităţii se face din 2 puturi proprii de 70m adancime . Apa care intră în unitate este potabilă, conform cerinţelor legii 458/2002, fapt demonstrat prin buletinele de analiză ale apei, care se fac periodic la iniţiativa societăţii.

Preview document

Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 1
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 2
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 3
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 4
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 5
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 6
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 7
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 8
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 9
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 10
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 11
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 12
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 13
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 14
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 15
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 16
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 17
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 18
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 19
Analiza calitativă a producției la SC Korani SRL - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Analiza Calitativa a Productiei la SC Korani SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Tehnologia Creșterii Cabalinelor

1.Importanta cresterii cabalinelor Munca sau forta de tractiune este principala productie de economica realizata de cabaline in conditii de...

Ecotehnica cultivării tutunului și hameiului

TIPUL DE SOL DIN REGIUNEA BUCURESTI Soluri de tip hidromorf si brun-roscate Caracteristici : soluri predominant lutoargiloase cu continut...

Lepidoptere

FLUTURELE ALB AL VERZEI - PIERIS BRASSICAE Fluturele alb al verzei este raspandit in majoritatea tarilor din Europa, in Asia (Japonia) si in...

Ai nevoie de altceva?