Mini-plan promoțional - Stalinskaya

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1845
Mărime: 39.91KB (arhivat)
Publicat de: Toma Muntean
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. Analiza brandului pag.3
  2. Obiective pag.7
  3. Strategie pag.7
  4. Program operaţional pag.8
  5. Evaluarea promoţiei pag.9
  6. Bugetul promoţiei pag.9

Extras din proiect

1.Analiza brandului

Prodal este un grup de firme româneşti, cu capital privat 100%, care dezvoltă, produce şi distribuie de peste 14 ani băuturi alcoolice, în cele mai importante categorii existente pe această piaţă: vodcă, gin, brandy, produse intemediare.

Cele mai importante branduri ale Prodal Grup sunt Stalinskaya Vodka şi Wembley Dry Gin, care au devenit lideri pe piaţă în scurt timp de la lansare şi s-au menţinut în această poziţie până astăzi.

Succesul Prodal se sprijină pe 4 piloni esnţiali: calitate, legalitate, profesionalism şi consecvenţă.

Lupta pentru calitate începe de la producerea alcoolului. Alcoolul este produs în fabrica de la Turnu Severin, cea mai modernă din România , cu o capacitate de 20 de mii de litri pe zi.

Porumbul este fermentat printr-un proces controlat integral, iar alcoolul este distilat şi rafinat printr-un proces monitorizat în permanenţă.

Alcoolul este analizat cu ajutorul aparaturii de ultimă generaţie, capabilă să evidenţieze spectometric toate fracţiile.

Înainte de îmbuteliere, băuturile sunt analizate încă o dată pentru a avea certitudinea că produsul ieşit pe piaţă are standardele de calitate necesare.

În ceea ce priveşte legalitatea, în întrega sa activitate, Prodal respectă legislaţia în vigoare, atât locală cât şi comunitară.

În privinţa profesionalismului, se aplică aceleaşi principii. Orice detaliu în crearea sau susţinerea unui brand este lăsat în seama celor mai buni profesionişti. De la designul ambalajelor realizat de una dintre cele mai cunoscute agenţii de design din lume până la campaniile de imagine, realizate fără compromisuri, întregul proces stă sub semnul profesionalismului.

Al patrulea pilon al succesului Prodal este consecvenţa. Produsele au aceeaşi calitate atât în România cât şi în Europa şi Asia, iar consumatorii ştiu acest lucru şi îl apreciază.

Principalele activităţi ale companiei constau în:

• Cercetare şi dezvoltare (R&D)

• Producţie băuturi alcoolice

• Îmbuteliere

• Export

Compania Prodal Grup are implementate şi certificate următoarele sisteme:

• Sistemul de management al Calităţii, în conformitate cu cerinţele standardului ISO 9001:2000

• Sistemul de Management al Mediului, în conformitate cu cerinţele standardului ISO 140001:2004

• Sistemul de Management al Siguranţei Alimentare, International Food Standard.

Organismul de certificare pentru toate aceste sisteme este TUV art, prin TUV NORD.

Eforturile şi investiţiile în calitate ale companiei au fost recunoscute de RENAR ( Asociaţia de Acreditare din România) prin acreditarea laboratorului de încercări fizico-chimice şi organoleptice pentru băuturi alcoolice distilate, alcool etilic şi distilat din vin în conformitate cu standardele SR EN ISO/CEI 17025:2001.

Politica de calitate

Prodal se angajează să producă şi să livreze băuturi alcoolice sigure şi de calitate care, în mod constant vor satisface sau vor depăşi aşteptările clienţilor, în condiţiile respectării cerinţelor legale aplicabile.

Calitatea deosebită a produselor, susţinută de concepte de marketing distincte, a determinat succesul produselor pe piaţa internă şi pe piaţa externă, Prodal exportând produsele sale în mai multe ţări, precum: Italia, Germania, Japonia, China

Pentru a menţine constant nivelul calităţii produselor sale, Prodal acordă o atenţie deosebită calităţii materiilor prime. Alcoolul, principala materie primă, provine de la Prodal-punct de lucru Drobeta Turnu Severin, una dintre cele mai importante distilerii din ţară, producătoare de alcool etilic de origine agricolă de cea mai bună calitate.

De asemenea, toate celelalte ingrediente sunt importate de la cele mai renumite firme în domeniu din lume.

Politica de mediu

Prodal işi propune prin implentarea sistemului de Management de Mediu să identifice şi să ţină sub control toate aspectele de mediu ce pot fi generate de fabricaţia băuturilor alcoolice, respectând cele mai bune practici de mediu, în special prin reducerea consumului de resurse naturale , protecţia mediului prin controlarea şi prevenirea eliminărilor de poluanţi şi orientarea către recuperarea deşeurilor valorificabile.

Preview document

Mini-plan promoțional - Stalinskaya - Pagina 1
Mini-plan promoțional - Stalinskaya - Pagina 2
Mini-plan promoțional - Stalinskaya - Pagina 3
Mini-plan promoțional - Stalinskaya - Pagina 4
Mini-plan promoțional - Stalinskaya - Pagina 5
Mini-plan promoțional - Stalinskaya - Pagina 6
Mini-plan promoțional - Stalinskaya - Pagina 7
Mini-plan promoțional - Stalinskaya - Pagina 8
Mini-plan promoțional - Stalinskaya - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Mini-Plan Promotional - Stalinskaya.doc

Ai nevoie de altceva?