Biblioteca

Plan de Afaceri - Organizari de Petreceri pentru Copii

Proiect / Comert
Informatii Proiect:
Numar de pagini: 23
Marime arhiva: 110.89Kb
Contine fisiere: doc
Numar de fisiere: 1
Tip document: Proiect
Domeniu: Comert
Nota pe site: 7 Plan de Afaceri - Organizari de Petreceri pentru Copii, 7 out of 10 based on 1 rating
Profesor indrumator / Prezentat Profesorului:
Moise Mihaela
Valoare:
Ce sunt punctele? Ce sunt punctele?

Punctele reprezinta moneda de schimb a site-lui.

Ai nevoie de ele ca sa downloadezi documente si le poti primi incarcand documente pe site.

Daca nu vrei sau nu poti face asta, punctele se pot cumpara foarte usor prin SMS, Card sau PayPal.

Click pentru mai multe detalii.

Fisiere in arhiva: (1)

 • Plan de Afaceri - Organizari de Petreceri pentru Copii.doc

Extras din document:

Cap. 1 - Sumar
Afacerea propusă de către echipa noastră constă in organizarea de evenimente pentru copii, de unde provine şi numele de „PITICI FERICITI” .
Am ales organizarea de evenimente deoarece aceasta piată are în spate o idee, un concept destul de bine conturat ,noi urmărind nu doar oferirea catorva servicii legate de organizarea evenimentului, ci crearea unui scenariu, a unei regii a intregului eveniment. Rolul acestui scenariu este de a pune la punct toate aspectele legate de desfăsurarea acestuia , apoi urmând ca fiecare detaliu sa fie atent supravegheat de echipa, astfel incât atat copii cat si parintii sa se poata bucura din plin de fiecare moment fără a avea griji legate de organizare.
La ora actuală pe piaţă există un număr însemnat de firme care organizeaza evenimente, ceea ce face ca pătrunderea pe acestă piaţă să fie destul de greoaie, dar avem câteva avantaje competitive ce ne pot propulsa semnificativ în faţa concurenţei, după cum urmează: ne vom desfasura campania publicitara pe internet intrucat utilizatorii devin pe zi ce trece tot mai tineri, iar cei patru intreprinzatori vor urma cursuri de psihopedagogie.
Iniţiatorii acestei afaceri, în număr de 4, sunt următorii: Amariei Bogdan, având un spirit dezvoltat de lider; Miron Florentina dă dovadă de o bună capacitate de a identifica rapid soluţiile pentru rezolvarea diverselor probleme; Moldovan Andreea este flexibilă în gândire, atentă la detalii; Milea Andreea este o persoană responsabilă, capabilă de a-şi asuma anumite riscuri. Atuurile şi limitele acestora fiind prezentate mai pe larg în capitolul al-2-lea.
Grupul de clienţi căruia ne adresăm este format din copii cu varste cuprinse intre 1-10 ani din Bucuresti.
Investiţia iniţială este de cca 50.000 lei pentru acte si taxele aferente, cumpararea recuzitei, a costumelor, publicitate ; afacerea presupunand costuri fixe relativ mici.
Taxe de înfiinţare societate
1. Disponibilitate şi rezervare denumire firmă 44
2. act constitutiv 200
3. Cazier fiscal 2*5=10
4. Înregistrare în Registrul Comerţului 120
5. alte cheltuieli 126
Total 500 lei
Capital social 300
Cheltuieli materiale 19700
Publicitate 1000
Alte cheltuieli 28.500
Total 50.000 lei
Încasările din vânzarea produselor în primul an vor fi de aproximativ 480000 lei, plăţile în numerar către furnizori deasemenea în primul an vor fi de aproximativ 20.000 lei, iar profitul va fi de aproximativ 201600 lei , acestea fiind argumentate mai pe larg în capitolul al-9-lea.
Pe termen lung se urmăreşte maximizarea profitului prin atragerea a cât mai multor clienţi fideli, ce va fi posibilă prin publicitatea masivă, ce va consta în împărţirea fluturaşelor, reclamele prezente pe panouri publicitare, televizate şi prin intermediul internetului. În cazul în care afacerea se dovedeşte a fi una foarte profitabilă ne vom extinde aria de activitate si in orasele apropiate Bucurestiului.
Cap. 2 – Descrierea iniţiatorilor
Succesul creării unei afaceri depinde în măsură hotărâtoare de personalitatea si de calităţile întreprinzătorului de modul în care acesta acceptă riscurile, iniţiază şi conduce afacerea. Înainte de orice, întreprinzătorul trebuie să se autoanalizeze şi să aprecieze dacă este cu adevarat în masură să demareze o afacere, dispunând de caracteristici ale personalităţii şi de abilităţi care să-i asigure succesul.
Există o serie de trăsături înnăscute foarte utile pentru un întreprinzător, care există în fiecare din noi. În cazul anumitor oameni, aceste trăsături sunt puternic dezvoltate, în alte cazuri, ele există în stare latentă şi pot fi dezvoltate printr-un efort sistematic.


Previzualizare pagini: (23)

  Documente similare:
  Preview document similar
  Plan de Afacere - SC Vipers SRL
  Proiectul contine 18 pagini in format doc cu o marime totala de 43.67 KB.
  Preview document similar
  Plan de Afaceri - Restaurantul La Conasu
  Proiectul contine 20 pagini in format doc cu o marime totala de 31.24 KB.
  Preview document similar
  Organizati Mondiala a Comertului
  Licenta contine 95 pagini in format doc cu o marime totala de 109.06 KB.
  Preview document similar
  Plan de Afaceri Antreprenoriat - Editura Anteea
  Proiectul contine 12 pagini in format doc cu o marime totala de 22.58 KB.
  Preview document similar
  Business Plan Gradinita cu Povesti
  Proiectul contine 25 pagini in format doc cu o marime totala de 88.44 KB.
  Preview document similar
  Plan de Afaceri al Firmei Expert Catering
  Proiectul contine 65 pagini in format doc, ppt, xls, jpg cu o marime totala de 2.77 MB.
  Carti recomandate:
  Stephan Schafer-Mehdi
  In zilele noastre,evenimentele constituie un instrument indispensabil al comunicarii in domeniul marketingului,forta lor izvorand din contactul nemijlocit intre oameni.De la prima idee,insa,pana la realizarea unei astfel de manifestatii,este un drum lung si,adesea,anevoios.
  Cand pregatiti pentru prima data un eveniment,observati foarte... citeste tot
  Ion Marin Sandulescu
  Intreprinzatorii sunt tot mai mult solicitati sa prezinte creditorilor, finantatorilor sau virtualilor asociati planuri de afaceri scrise. Lucrarea ,,Planul de afaceri. Ghid practic. Editia a III-a." isi propune sa realizeze pentru firmele din Romania o punere in tema si, totodata, sa le ofere un ghid pentru indrumarea necesara elaborarii si... citeste tot
  Nicholas Bate
  176 de strategii pentru a va consolida afacerea in vremea recesiunii!
  Recesiunea aceasta a fost determinata de criza creditelor. Oriunde mergeti, ori incotro va uitati, banii dispar. Dispare mai ales forma lor cea mai utila: lichiditatile.
  Nu va lasati purtat de curent, capatati control asupra banilor (venitul, profitul si fluxul de... citeste tot