Campanie de relații publice - Compania RomBeauty

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 981
Mărime: 254.95KB (arhivat)
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Tasnadi Ion

Extras din proiect

Am iniţiat o campanie de relaţii publice, ca fiind unul dintre angajaţii companiei RomBeauty, dorindu-ne să ne facem cât mai mult cunoscut numele.

Compania RomBeauty este o companie de cosmetice din Romania, de dimensiuni mari, care începe puţin câte puţin să se facă cunoscută în toată lumea. Povestea noastră a început în anul 2010 când, fondatoarea acesteia, o femeie căreia îi placea foarte mult să scrie despre reprezentantele sexului frumos şi despre toate capriciile femeilor legate de frumuseţe, s-a hotărat ca,cei care doresc să îi cumpere cărţile să primească şi o sticluţă de parfum gratis.

Imaginati-va surpriza acelor femei care au descoperit în filele cărţilor mostre de parfum pe care le-au încercat si ulterior au povestit mai departe experienţa trăită. Descoperind că parfumurile de trandafir pe care le oferea erau motivul pentru care oamenii ii cumpărau cărtile, a decis sa-şi întemeieze o afacere proprie.

Compania noastră are ca slogan „Alege perfecţiunea” iar motto-ul care ne reprezină este următorul: Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea dar cosmeticele sunt mai uşor de cumpărat – Yves Saint Laurent.

În urma unor observaţii, am constatat faptul că multora dintre femei le este teamă să folosească anumite produse cosmetice, mai ales dacă comapnia respectivă este una nou apărută pe piaţă.

De la şampoane până la geluri de duş, farduri sau creme pe care le folosesc zilnic, cele mai multe sunt infesate cu substanţe de tip paraben care pot duce la dereglari hormonale. În urma unor cercetari s-a descoperit chiar că folosirea pe termen lung a parabenilor poate duce la cancer mamar.

Preview document

Campanie de relații publice - Compania RomBeauty - Pagina 1
Campanie de relații publice - Compania RomBeauty - Pagina 2
Campanie de relații publice - Compania RomBeauty - Pagina 3
Campanie de relații publice - Compania RomBeauty - Pagina 4
Campanie de relații publice - Compania RomBeauty - Pagina 5
Campanie de relații publice - Compania RomBeauty - Pagina 6
Campanie de relații publice - Compania RomBeauty - Pagina 7
Campanie de relații publice - Compania RomBeauty - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Campanie de relatii publice - Compania RomBeauty.docx

Ai nevoie de altceva?