Auditul Sistemelor Informatice

Proiect / Contabilitate
Informatii Proiect:
Numar pagini: 35 pagini
Marime arhiva: 367.97 KB
Contine fisiere: doc
Numar fisiere: 1 fisier
Nota pe site: Nota  8 Auditul Sistemelor Informatice , 8 out of 10based on 2 rating
Ce sunt punctele? Ce sunt punctele?
 • Punctele reprezinta moneda de schimb a site-lui.
 • Ai nevoie de ele ca sa downloadezi documente si le poti primi incarcand documente pe site.
 • Daca nu vrei sau nu poti face asta, punctele se pot cumpara foarte usor prin SMS, Card sau PayPal.
 • Click pentru mai multe detalii.

Extras din document:

Societatea Puff SRL a fost infiintata in anul 2001 si are ca obiect de activitate comercializarea produselor si accesoriilor de telefonie mobila si fixa. Societatea lucreza in parteneriat cu Orange Romania si incheie contracte de telefonie mobila in numele acesteia pe langa obiectul sau de activitate principal.

Societatea are sediul social in Bucuresti si are 24 de magazine de desfacere in marile orase ale tarii.

In prezent firma are 58 de angajati din care 48 sunt agenti de vanzari si isi desfasoara activitatea la magazinele de desfacere din tara, iar restul se ocupa cu problemele financiar contabile la sediul social din Bucuresti.

Sistemul informatic al firmei este format la sediul din Bucuresti dintr-o retea LAN ce contine un server si 9 puncte de lucru. Punctele de lucru sunt conectate la server printr-un swich cu 16 porturi UTP, 10/100 Mbps marca ALLIED TELESYN. La magazinele din tara exista un singur punct de lucru conectat la reteaua Internet. Conexiunea de Internet de la sediul central si de la toate punctele de lucru din tara este de tip FiberLink cu linii securizate frnizata de firma RDS. Toti angajatii firmei au acces nelimitat la Internet.

Din punct de vedere al performantei calculatoarele prezinta urmatoarele caracteristici:

- Server: Procesor Pentium IV 2,4 GHz, carcasa 400W MIDI ATX P4, 40 GB HDD, 512 MB RAM , CD-ROM 52x Sony, Video Intel 845, slot AGP, placa de retea UTP 10/100Mbps PCI, USB, FDD

- 14 calculatoare achizitionate in anul 2001 de la firma AMD Computers repartizate de la magazinele din tara: Procesor CELERON 1,7 MHz, 20 GB HDD, 128 RAM, CD-ROM 52x , placa de sunet, placa de retea 10/100 Mbps, USB, placa de baza ASUS P4P800S, video MATROX 16 MB, CARCASA TOWER.

- 10 calculatoare achizitionate in 2004 de la firma Ultra Pro Computers repartizate la magazinele din tara: procesor Intel Pentium IV 2.0 Ghz, carcasa Microtower, 256 RAM, 40 GB HDD, CD-ROM 52x, placa de sunet, placa de retea, USB, placa de baza Intel 945G, video Intel Graphics Media Accelerator 950.

- 9 calculatoare achizitionate in anul 2006 folosite la sediul din Bucuresti: Procesor Intel Pentium IV 4,3 Ghz, carcasa Middletower, placa de baza Asrock 775I65G, 80 GB HDD, 512 RAM, placa de sunet integrata, placa de retea integrata, USB, Unitate optica Combo CD-RW/DVD, video integrat.

- 24 imprimante cu jet Canon, PIXMA iP4200 utilizate la magazinele din tara

- O imprimanta matriciala EPSON LX-1170 II utilizata la sediu

- O imprimanta laser alb-negru HP LJ-1320N conectata la reteauza de la sediu.

Severul si calculatoarele de la sediu sunt conectate la 3 UPS Guard GS 500A, 500 VA cu urmatoarele caracteristici: protectiectie la fulgere, tehnologie interactiva de control a liniei prin intermediul microprocesorului, LED uri indicatoare, capabilitati de economisire a energiei, reglaj automat al volatajului (AVR), Genius Battery Management (GBM), pornire la rece.

Reteaua de la sediu este administrata de catre un specialist in domeniu care se ocupa si de configurarea si buna functionare a calculatoarele de la punctele de lucru din tara.

Toate punctele de lucru utilizeaza ca sistem de operare Windows XP, in timp ce serverul utilizeaza sistemul de operare Linux. Utlizatorii Windows mai folosesc si urmatoarele programe: Microsoft Office XP, Adobe Acrobat Reader 7 Profesional. Pentru protectie antivirus calculatoarele si serverul au instalate ultima versiune a programului Bit Defender 10 cu update la zi. Aceasta versiune s-a dovedit eficienta in protectia impotriva tuturor categoriilor de virusi si a mail-urilor de tip spam care afectau sistemele. Tehnologia Antispam BitDefender se bazeaza pe inovatii tehnologice remarcabile, care îi permit sa se adapteze din mers la noile tehnici de lansare a spam-ului si sa învete preferintele utilizatorului, reducând astfel la minim numarul mesajelor legitime etichetate ca spam. Bit Defander 10 include si un modul Antispywere care monitorizeaza si previne potentialele amenintari spyware în timp real, înainte ca acestea sa afecteze sistemul utilizatorului

Impotriva atacurilor externe s-a activat firewall-ul din pachetul Bit Defender 10 care protejeaza datele si intimitatea prin filtrarea traficului la intrare si la iesire, controlând fisierele de tip cookie, blocând scripturile malitioase si programele de tipul „XXX-dialer”. Pentru mai multa siguranta s-a activat si firewall-ul integrat in Windows XP la toate punctele de lucru.


Fisiere in arhiva: (1)

 • Auditul Sistemelor Informatice.doc

Previzualizare pagini (35):


  Alte informatii:

  AUDITUL SISTEMELOR INFORMATICE


  Documente similare:

  Preview Analiza Financiar Contabila Azomures SA
  Analiza Financiar Contabila Azomures SA
  Proiectul contine 38 pagini in format doc cu o marime totala de 725.15 KB.
  Preview Auditul Imobilizarilor Corporale in Cadrul Firmei Metropol SRL
  Auditul Imobilizarilor Corporale in Cadrul Firmei...
  Proiectul contine 97 pagini in format doc, ppt, xls cu o marime totala de 690.51 KB.
  Preview Audit Financiar-Contabil
  Audit Financiar-Contabil
  Cursul contine 150 pagini in format doc cu o marime totala de 221.49 KB.
  Preview Organizarea Contabilitatii Importului de Marfuri
  Organizarea Contabilitatii Importului de Marfuri
  Proiectul contine 34 pagini in format doc cu o marime totala de 144.24 KB.
  Preview Contributia Auditului Intern in Guvernanta Corporativa si Managementul Riscului
  Contributia Auditului Intern in Guvernanta...
  Referatul contine 151 pagini in format doc cu o marime totala de 261.03 KB.
  Preview Metode de Evaluare a Riscului in Activitatea de Audit Financiar-Contabil
  Metode de Evaluare a Riscului in Activitatea de...
  Referatul contine 14 pagini in format doc cu o marime totala de 70.94 KB.