Proiect SIFC 1 Aprovizionare

Proiect / Contabilitate
Informatii Proiect:
Numar pagini: 35 pagini
Marime arhiva: 108.26 KB
Contine fisiere: doc
Numar fisiere: 8 fisiere
Nota pe site: Nota  8 Proiect SIFC 1 Aprovizionare , 8 out of 10based on 1 rating
Ce sunt punctele? Ce sunt punctele?
 • Punctele reprezinta moneda de schimb a site-lui.
 • Ai nevoie de ele ca sa downloadezi documente si le poti primi incarcand documente pe site.
 • Daca nu vrei sau nu poti face asta, punctele se pot cumpara foarte usor prin SMS, Card sau PayPal.
 • Click pentru mai multe detalii.

Din cuprins:

Cap.1 Identificarea si selectia proiectului ce va face obiectul analizei
Cap.2 Descrierea detaliata a sistemului analizat
Cap.3 Diagrame
Cap.4 Prezentarea Dictionarului de date
Cap.5 Determinarea cerintelor informationale pentru noul sistem

Extras din document:

1.1 Prezentarea organizatiei (obiect de activitate, tip structura organizatorica, niveluri de conducere etc.)

Societatea s-a înfiintat în 1927 având capital mixt de stat si privat. Din 1948 compania trece în patrimoniul statului si reprezinta o prezenta pemanenta pe piata telecomunicatiilor din România.

Firma îsi desfasoara activitatea in toate cele 42 de judete ale tarii având sucursale la Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi. În prezent firma are peste 2200 de angajati, specialisti cu înalta calificare, compania încercând sa se adaptaze conditiilor de pe piata prin perfectionarea continua a personalului sau.

În fiecare zi 98,5% din populatia României are acces la informatii transmise prin postul public datorita Societatii de Radiocomunicatii. Marile orase ale României sunt unite prin cea mai mare retea nationala de radiorelee analogice ce însumeaza peste 16000 de km si o retea nationla de radiorelee digitale cu o lungime de 2500 de km. Socitatea detine nu doar cea mai extinsa infrastructura, ci si cel mai bogat pachet de servicii, activând în doua domenii principale: broadcasting si telecomunicatii. Datorita celor 115 emitatoare si 404 translatoare proprii de televiziune, compania este principalul operator de difuzare si transport al programelor nationale de televiziune facând posibila receptionarea canalului TVR1 de catre 98,5% din populatie si a canalului TVR2 de 45% din populatie. Prin reteaua proprie de emitatoare se asigura difuzarea postului România Actualitati pe o arie de 99,9% din tara, iar a postului România Cultural pe 97,5% din suporafata. În plus compania si-a extins oferta în zona transmisiilor digitale prin satelit, cel mai modern si flexibil sistem de comunicare.

Compania a pornit initial cu serviciile de broadcastig, diversificându-si treptat oferta, punând la dispozitie clientilor sai servicii de transmisii de date, Internet, VPN, telefonie, comunicatii digitale prin satelit si videoconferinta.

Broadcasting-ul TV este oferit de companie de peste 50 de ani si reprezenta suportul pentru pentru difuzarea programelor posturilor publice de radio si televiziune prin reteaua proprie de emitatoare si translatore, cât si pentru transmisii ocazionale, nationale si internetionale pentru televiziunile private. Pentru cresterea fiabilitatii si transmiterii programelor TV pe teritoriul României si în strainatate a fost implementata o platforma digitala TV pentru transmisiile prin Centrul de Comunicatii prin Satelit de la Cheia . Astfel se asigura transmiterea simultana a mai multor programe si receptionarea de catre retelele de cablu sau DTH (Direct to Home), dar si transmisii ocazionale si rezervare de segment spatial.

Transmisii de date

Odata cu cresterea nevoilor de business de a transmite date, compania a dezvoltat o infrastructura pentru serviciile de linii închiriate (pe reteaua RR SDH 622 Mbs) o solutie rapida de comunicare ce permite transmiterea în timp real a unui volum mare de informatii în totalitate scalabile.

Internetul

Explozia internetului din ultimii ani a determinat compania sa ofere servicii de internet de mare viteza (100 Mbs) pe cele mai noi platforme IP, comercializate sub marca înregistrata BiNet.

Retele virtuale private (VPN):

Dezvoltarea si consolidarea companiilor pe plan national a condus la oferirea de servicii de comunicare în timp real si în conditii garantate de securitate VPN. Acest serviciu prezinta un interes crescut pentru companiile care vor sa ofere servicii cu valoare adaugata de tipul: aplicatii intranet, comert electronic si servicii de telefonie.

Servicii integrate de comunicatii telefonie si internet

Infrastructura detinuta de companie si cererea de solutii integrate a determinat societatea sa puna la dispozitia clientilor servicii integrate de comunicatii, de telefonie si internet prin conexiune permanenta , incluzând si servicii de fax si transmisie de date pe acelasi supot.

Telefonie:

Din 2003, compania ofera servicii de voce cu acces la telefonia nationala si internationala prin cabine telefonice instalate în cele 17 puncte de vânzare din reteaua proprie. Iar din 2004 compania ofera RING + si RING+ABONAMENT, serviciu adresat atât persoanelor juridice cât si persoanelor fizice. Accesul public, neconditionat, tarifele avantajoase interurbane si internationale, modalitatea de taxare, serviciul Relatii cu clientii tranforma compania într-un jucator potential pe aceasta piata.

Comunicatii prin satelit:

În topul comunicatiilor de pretutindeni, un loc din ce în ce mai important îl detin comunicatiile digitale prin satelit care asigura fiabilitate, siguranta si rapiditate. Prin Centrul de Comunicatii prin Satelit de la Cheia, dotat cu echipamente de ultima generatie, compania ofera servicii de telefonie cu acces interntional de tip IDR (Intermediate Data Rate) si IBS (Intelsat Business Service).

Serviciul DAMA (Demand Assignment Multiple Access) reprezinta un sistem integrator de servicii într-o retea internationala. Prin acest serviciu se poate asigura comutarea si rutarea de trafic, telefonie, fax, date si videoconferinta.

Sucursala Iasi a societatii îsi desfasoara activitatea pe o raza de 8 judete având ca obictive statiile de radio, televiziune si radiorelee, precum si translatorii de televiziune. Aceste judete sunt : Iasi, Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui, Galati si Vrancea

Principalele resurse ale firmei provin din încasarile de la studiourile de radio si televiziune, pentru plata orelor de emisie din închirierea liniilor de radiorelee, precum si din furnizarea de internet diversilor abonati la firma. De asemenea o sursa importanta de venituri provine din telefonia interna si internationala.

Obiectul de activitate al întreprinderii este asigurat de întretinerea, dezvoltarea si modernizarea mijloacelor de telecomunicatie pentru transportul programelor radio-TV atât în interiorul tarii cât si în exteriorul acesteia.


Fisiere in arhiva: (8)

 • 1.doc
 • 2a.doc
 • 2b.doc
 • 2c.doc
 • 3.doc
 • 4.doc
 • CRUD.doc
 • Cuprins.doc

Previzualizare pagini (35):


  Documente similare:

  Preview Proiectarea Sistemului Informatic privind Productia in Curs de Executie la SC CSR SA
  Proiectarea Sistemului Informatic privind Productia...
  Proiectul contine 80 pagini in format doc cu o marime totala de 287.89 KB.
  Preview Proiectarea Fluxurilor Financiar Monetare ale Intreprinderii
  Proiectarea Fluxurilor Financiar Monetare ale...
  Proiectul contine 55 pagini in format doc cu o marime totala de 113.33 KB.
  Preview SC Transilvania SRL - Cazarea Turistilor
  SC Transilvania SRL - Cazarea Turistilor
  Referatul contine 13 pagini in format doc cu o marime totala de 431.62 KB.
  Preview Contabilitate in Comert si Turism
  Contabilitate in Comert si Turism
  Cursul contine 111 pagini in format doc cu o marime totala de 180.73 KB.
  Preview Proiectarea unui Flux Informational privind Exercitarea Controlului Fiscal
  Proiectarea unui Flux Informational privind...
  Proiectul contine 71 pagini in format doc cu o marime totala de 116.55 KB.
  Preview Aprovizionare cu Marfuri
  Aprovizionare cu Marfuri
  Referatul contine 11 pagini in format doc cu o marime totala de 26.53 KB.