Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov

Proiect
7.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Ecologie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 201 în total
Cuvinte : 55394
Mărime: 4.01MB (arhivat)
Publicat de: Anaida Kiss
Puncte necesare: 0
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Stan Maria

Extras din proiect

Teritoriul administrativ al judeţului Ilfov este situat în SE ţării, în centrul Câmpiei Valahe, cuprinzând ca un inel municipiul Bucureşti, în bazinele hidrografice Argeş, Ialomiţa şi Mostiştea.

Este cel mai mic judeţ al ţării cu o suprafaţa totală de 158.328 hectare (1.583 km2).

Din punct de vedere istoric judeţul Ilfov este regăsit pentru prima oară într-o diplomă a principelui Ţării Româneşti Basarab cel Tînăr (Ţepeluş), din 23 martie 1482 la Gherghiţa.

După numele pe care îl poartă, Ilfov, se pare că judeţul s-a format de-a lungul văii cu arini a râului Ilfov.

Cartografic, reprezentarea judeţului apare odată cu harta Ţării Româneşti datorată stolnicului Constantin Cantacuzino, apărută în anul 1700 la Padova, iar lista completă a localităţilor ilfovene s-a putut întocmi prin cercetarea hărţii ruse din 1853. De-a lungul timpului evoluţia administrativ teritorială a României a dat judeţului Ilfov diferite configuraţii.

Reşedinţa judeţului Ilfov se află pe teritoriul municipiului Bucureşti. În toate formele administrative mai vechi, oraşul Bucureşti, aflat în partea centrală a judetului Ilfov, era înglobat în teritoriul acestuia. La ultima modificare administrativă - teritorială majoră, din 17 februarie 1968, oraşul Bucureşti a fost declarat municipiu şi a devenit unitate de sine stătătoare, cu rang de judeţ, evoluând în afara limitelor judeţului Ilfov.

Teritoriul actual al judeţului Ilfov, reprezintă o relicvă a judeţului de odinioară, cu rădăcini ancorate în secolul al XV-lea. De-a lungul timpului, şi cu precădere în a doua jumătate a secolului XX, acesta a cunoscut cele mai mari amputări teritoriale, ajungând la suprafaţa de 1583 km2 (0,67% din suprafaţa ţării) în prezent, faţă de 5176 km2 în anul 1937 şi 8225 km2 în anul 1972 (cu 2 municipii, 2 oraşe, 125 de comune). La 23 ianuarie 1981, judeţul era un sector de sine stătător, denumit Sectorul Agricol Ilfov (avea un oraş Buftea şi 26 comune).

În anul1996, conform Legii 24 din 12 aprilie, denumirea Sectorului Agricol Ilfov a fost înlocuită cu Judeţul Ilfov, iar în urma aplicării Legii nr. 50 din 10 aprilie 1997 a fost trecut în categoria judeţelor.

Pe teritoriul judeţului Ilfov, se află 8 oraşe (Buftea, Otopeni, Popeşti Leordeni, Pantelimon, Voluntari, Măgurele, Bragadiru, Chitila) şi 32 comune.

Cultură

PALATUL MOGOŞOAIA

Din anii 1950, Palatul Mogoşoaia a găzduit secţia feudală a Muzeului Naţional de Artă, în 1977 complexul arhitectural intrând în restaurare. Astăzi el găzduieşte preţioase colecţii de artă feudală, prelegeri, manifestări expoziţionale, recitaluri muzicale, care atrag mulţi vizitatori.

Scurt istoric

Constantin Brâncoveanu a cumpărat în 1681, de la logofătul Radu şi de la fratele său popa Isar, satul Mogoşoaia şi eleşteul (pe malul căruia va construi mai târziu palatul) şi casele vechi de la jupâneasa Rada. Viitorul domn a început prin a zidi, în 1688, biserica “Sfântul Gheorghe”. Palatul a fost construit pentru Ştefan, fiul domnitorului, fiind terminat, conform pisaniei, la 20 septembrie 1702. Corpul palatului, de formă dreptunghiulară, are pivniţă, parter şi etaj cu foişor. Spre acest edificiu impunător te conduce o alee care trece printr-o poartă boltită, având deasupra un turn scund cu terasă şi foişor. Arhitectura palatului, realizată în stil autentic brâncovenesc, cu influenţe ale Renaşterii italiene, include la faţada dinspre lac, o loggie de o splendoare rară, cu cinci arcade trilobate, sprijinite pe şase coloane neocorintice, cu capiteluri bogat sculptate şi fusuri cu caneluri răsucite.

La 4 aprilie 1714, Constantin Brâncoveanu a fost mazilit şi dus la Istanbul împreună cu familia sa, iar la 15 august a fost decapitat odată cu cei patru fii ai săi. Palatul a fost jefuit de turci şi transformat în han. Trei ani mai târziu, palatul a fost redat urmaşilor lui Brâncoveanu, reveniţi din exilul impus de turci. Un alt val de distrugeri a lovit monumentul, în războiul ruso-turc din 1768 -1774, în urma căruia palatul a căzut în ruină. Mai târziu, principele Gheorghe Bibescu, căsătorit cu ultima descendentă a Brâncovenilor, a adus meşteri germani care au lucrat concomitent şi la palatul său de la Băneasa. Lucrările au fost continuate din 1860, de fiul său Nicolae, cu un arhitect francez.

În anul 1911, Palatul Mogoşoaia a fost cumpărat de Marta şi George Valentin Bibescu, care au refăcut palatul, păstrându-i autenticitatea, cu o echipă de meşteri italieni, conduşi de renumitul arhitect veneţian Domenico Rupolo.

PALATUL MOGOŞOAIA

Transporturi

Reţeaua căilor de comunicaţie o formează transporturile pe căile ferate, transporturile rutiere şi aeriene.

Este de menţionat că, pe teritoriul judeţului Ilfov, în oraşul Otopeni, se află principala poartă de intrare şi ieşire din ţară, Aeroportul International Otopeni, prin care se asigură legătura cu celelalte mari oraşe ale ţării şi cu alte aeroporturi internationale.

Reţeaua rutieră ce porneşte radial din Bucureşti şi străbate teritoriul judeţului Ilfov, asigură transportul călătorilor, schimbul de produse din interiorul judeţului, legăturile rutiere către toate punctele cardinale.

Menţionăm drumul naţional (DN 5) ce leagă capitala - Bucureşti, de poarta fluvială şi auto – Giurgiu.

Drumul naţional (DN 1) ce leagă capitala - Bucureşti, de zona de nord - vest, respectiv centrul ţării şi vestul Europei.

Drumul naţional (DN 2) ce face legătura cu zona de est a ţării, respectiv cu nord - estul şi estul Europei.

Drumul naţional (DN 3) spre poarta maritimă a ţării - Constanţa şi Canalul Dunăre - Marea Neagră.

Autostrada Bucureşti - Piteşti, ce leagă capitala - Bucureşti, de zona de sud - vest a ţării şi a Europei. Această reţea radială este intersectată de Şoseaua de centură a Capitalei, aflată în prezent în administrarea Consiliului Judeţean Ilfov.

În viitor, sînt propuse a se construi încă trei autostrăzi ce vor porni din judeţul Ilfov şi vor lega capitala de vestul ţării, respectiv vestul Europei (Braşov - Oradea), estul Europei (Ploieşti - Albiţa) şi spre sud - est (spre portul maritim Constanţa).

Capitolul 1. CADRUL NATURAL ŞI DATE DEMOGRAFICE

1.1 . Date generale

a. aşezare, relief, climă (caracterizare generală; minime, maxime absolute, cantitatea anuală de precipitaţii în anul 2007)

Judeţul Ilfov se află situat în SE ţării, cuprinzând ca un inel municipiul Bucureşti şi este învecinat cu următoarele judeţe: la nord cu judeţul Prahova, la est cu judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, la sud cu judeţul Giurgiu, iar la vest cu judeţul Dîmboviţa.

Din punct de vedere hidrografic, judeţul Ilfov este situat între râurile Argeş şi Ialomiţa, fiind brăzdat de râurile Argeş, Sabar, Ciorogârla, Dâmboviţa, Colentina, Cociovaliştea, Snagov, Pasărea, Câlnău, Slotea, Cocioc, Vlăsia şi Mostiştea.

Teritoriul aferent judeţului Ilfov se suprapune peste sectorul central al Câmpiei Vlăsiei, denumit Câmpia Bucureştiului. Ea este o câmpie tabulară, cu o altitudine ce variază între 50 şi 120 m, înclinare slabă pe direcţia NV – SE.

Formele de relief sunt reprezentate de frunţile de terasă ale râurilor Colentina, Sabar, Dâmboviţa, Ialomiţa şi afluenţii acestora, de crovuri, văi puţin adânci, cu lunci largi şi tinere şi relieful antropic.

Judeţul Ilfov se află în zona temperat - continentală, la interferenţa influenţelor climatice specifice părţii de vest a ţării cu cele caracteristice părţii estice a Câmpiei Române, trăsătura principală fiind dată de succesiunea celor patru anotimpuri, diferenţiate din punct de vedere al elementelor meteorologice.

Clima temperat continentală are o nuanţă excesivă, cu veri călduroase şi secetoase şi ierni friguroase, dominate de prezenţa frecventă a maselor de aer rece continental din E, sau arctic din N şi de vânturi puternice - crivăţul.

Preview document

Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 1
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 2
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 3
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 4
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 5
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 6
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 7
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 8
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 9
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 10
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 11
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 12
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 13
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 14
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 15
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 16
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 17
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 18
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 19
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 20
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 21
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 22
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 23
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 24
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 25
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 26
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 27
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 28
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 29
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 30
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 31
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 32
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 33
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 34
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 35
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 36
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 37
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 38
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 39
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 40
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 41
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 42
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 43
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 44
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 45
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 46
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 47
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 48
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 49
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 50
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 51
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 52
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 53
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 54
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 55
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 56
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 57
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 58
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 59
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 60
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 61
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 62
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 63
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 64
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 65
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 66
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 67
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 68
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 69
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 70
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 71
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 72
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 73
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 74
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 75
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 76
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 77
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 78
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 79
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 80
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 81
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 82
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 83
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 84
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 85
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 86
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 87
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 88
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 89
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 90
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 91
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 92
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 93
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 94
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 95
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 96
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 97
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 98
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 99
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 100
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 101
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 102
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 103
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 104
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 105
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 106
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 107
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 108
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 109
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 110
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 111
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 112
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 113
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 114
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 115
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 116
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 117
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 118
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 119
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 120
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 121
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 122
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 123
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 124
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 125
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 126
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 127
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 128
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 129
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 130
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 131
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 132
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 133
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 134
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 135
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 136
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 137
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 138
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 139
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 140
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 141
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 142
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 143
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 144
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 145
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 146
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 147
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 148
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 149
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 150
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 151
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 152
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 153
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 154
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 155
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 156
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 157
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 158
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 159
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 160
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 161
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 162
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 163
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 164
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 165
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 166
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 167
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 168
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 169
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 170
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 171
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 172
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 173
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 174
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 175
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 176
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 177
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 178
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 179
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 180
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 181
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 182
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 183
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 184
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 185
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 186
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 187
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 188
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 189
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 190
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 191
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 192
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 193
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 194
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 195
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 196
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 197
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 198
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 199
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 200
Raport privind Starea Factorilor de Mediu Județul Ilfov - Pagina 201

Conținut arhivă zip

  • Raport privind Starea Factorilor de Mediu Judetul Ilfov.doc

Alții au mai descărcat și

Depoluarea solurilor contaminate cu produse petroliere cu ajutorul substanțelor tensioactive de tip simple-green

INTRODUCERE Mediul înconjurator. Necesitatea protectiei mediului Mediul înconjurator - definit ca sistemul fizic si biologic exterior în cadrul...

Gestionarea integrată a deșeurilor în sectorul 6 București

INTRODUCERE În mod tradițional, deșeurile sunt considerate sursă de poluare, însă, bine gestionate, ele pot deveni o sursă importantă de...

Poziția județului Giurgiu în cadrul regiunii Sud Muntenia

Pozitia judetului Giurgiu in cadrul Regiunii Sud Muntenia Cap.1. Judetul Giurgiu – caracterizare generala 1.1. Asezarea geografica a judetului...

Poluarea și poluanții mediului

I. FORMELE POLUARII Poluarea reprezintă contaminarea mediului înconjurător cu materiale care interferează cu sănătatea umană, calitatea vieţii sau...

Eficiența Cheltuielilor pentru Combaterea Poluării

INTRODUCERE Problemele de protecţie a mediului sunt deosebit de complexe si vizează toate sectoarele de activitate : economice, sociale si...

Groapa de gunoi Glina - studiu de caz

ABSTRACT Prin intermediul acestui studiu de caz am urmărit prezentarea unei probleme de mediu,care „subţiază” viaţa mediului înconjurător şi a...

Impactul Emisiilor de Gaze Produse de Autovehiculele Neechipate Corespunzător

CAPITOLUL I 1. POLUAREA AERULUI Aerul este un element indinspensabil vietii,cantitatea consumata de organismul nostru uman fiind foarte mare. In...

Organizarea și eficiența activității APM Mehedinți

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului este o instituţie publică cu personalitate juridică, finanţată de la bugetul de stat, care sa...

Te-ar putea interesa și

Tehnologii Agricole

Realizarea unui scurt studiu-inventar (max. 3 pag.) al resurselor de sol si apa si al preocuparilor agricole si zootehnice din localitatea in care...

Ai nevoie de altceva?