Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL

Proiect
8.7/10 (4 voturi)
Domeniu: Economie
Conține 3 fișiere: doc
Pagini : 28 în total
Cuvinte : 5168
Mărime: 44.06KB (arhivat)
Publicat de: Luca-Eric Marcu
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. CUPRINS
  2. CAPITOLUL I SCRISOSRE EXPLICATIVA 3
  3. CAPITOLUL II REZUMAT 4
  4. 1.1 Denumitra societatii
  5. 1.2 Forma juridica a societatii
  6. 1.3 Sediul societatii
  7. 1.4 Numele proprietarilor, cota parte a proprietarilor
  8. 1.5 Anul infiintarii
  9. 1.6 Durata de functionare
  10. 1.7 Capitalul social
  11. 1.8 Conturi la banci
  12. 1.9 Infrastruvtura firmei
  13. CAPITOLUL III PLANUL DE AFACERI
  14. 1 Domeniul de activitate 5
  15. 2 Servicii oferite 6
  16. 3 Obiective 7
  17. 4 Principalii distribuitori de materii prime 8
  18. 5 Planul de matketing 8
  19. 5.1 Segmentul de piata
  20. 5.2 Clientii
  21. 5.3 Criterii de selectie a clientiilor
  22. 5.4 Strategia de marketing
  23. 5.5 Metode de promovare
  24. 6 Descrierea concurentei 10
  25. 7 Probleme de management 12
  26. 7.1 Structura organizatorica a firmei
  27. 7.2 Politica de personal
  28. 8 Planul financiar 14

Extras din proiect

1.1 Denumirea societatii

Societatea comerciala infiintata poarta denumirea de S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L. in toate actele, facturile, anunturile, publicatiile si alte acte ce emana de la societate.

1.2 Forma juridica a societatii

S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L. este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate comerciala cu raspundere limitata. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane .

1.3 Sediul societatii

Sediul societatii este in Romania, in judetul Brasov, municipiul Brasov, str. Saturn nr. 65, sc. B, ap. 2.

Sediul societatii poate fi schimbat in orice alt loc din tara prin decizia asociatilor, cu respectarea procedurii formale juridice consacrate prin lege. Societatea poate deschide filiale, reprezentatii, sucursale, sau alte unitati in tara sau in strainatate, in conditiile respectarii formalitatilor prevazute de lege.

1.4 Numele proprietarilor, cota parte a proprietarilor

S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L. este propietatea unui singur membru: Ionut Bodea domiciliat in jud. Brasov, mun. Brasov, str. Saturn nr. 65, sc. B, ap. 2.

Societatea comerciala a fost infiintata potrivit Legii nr 31/1990, modificata si completata prin ordonanta de urgenta nr. 32/1997 privind societatiile comerciale.

Fondatorul detine intregul capitalul social al firmei.

1.5 Anul infiintarii

S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L. avand codul fiscal 151623, a fost infiintata la data de 17.07.2004 si este inregistrata la O.R.C. Brasov sub nr. J/78/125/2004. Infiintarea societatii a fost anuntata in „Monitorul Oficial”.

1.6 Durata de functionare

Durata de functionare a societatii noastre este nelimitata de la data inregistrarii la Camera de Comert si Industrie.

1.7 Capitalul social

Valoarea totala a capitalului social este de 2500€, integral in numerar, la care se adauga sediul firmei de pe str. Saturn nr. 65, unde isi desfasoara activitatea.

1.8 Conturi la banci

S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L. are deschis la Banca Comerciala Romana contul nr. 539837190, cont ce a fost deschis la data de 12 .04. 2003.

1.9 Infrastructura firmei

In acest prim an de funcţionare S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L a desfăşurat o activitate comercială. Firma isi desfasoara activitatea in sediul de pe str. Saturn nr.65. Apartamentul cu trei camere, corespunzator amenajate, detine o sala de conferinte unde sunt primiti clientii, dar se pot tine si sedintele cu personalul firmei, o incapere in care se afla secretariatul si o alta in care se afla trei birouri. S-au făcut investiţii exclusiv pe seama veniturilor realizate din vânzări pentru dotarea birourilor conform cerinţelor actuale. S-au achiziţionat: mobilier de birou, calculatoare dotate cu imprimantă cu scanner şi copiator, calculator portabil, fax. De asemenea, firma utilizează un autoturism marca Peugeot 307, achiziţionat în baza unui contract de leasing. Toate aceste achiziţii reprezintă active ale firmei S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L şi constituie o infrastructură adecvată pentru desfăşurarea unei activităţi profitabile.

III. PLANUL DE AFACERI

1. DOMENIUL DE ACTIVITATE

S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L isi desfasoara activitatea in scopul devenirii una dintre cele mai importante societati care activeaza in domeniul organizarii de evenimente speciale – in domeniul divertismentului, animatiei si alte evenimente sociale - in tara, dar si in perspectiva extinderii pe plan international, cu o oferta adresata atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Firma noastra doreste sa ofere clientilor sai confortul de a participa la diferite activitatii distractive, ferit de stresul si oboseala specifice organizarii pe cont propriu a unui astfel de eveniment.

Suntem siguri ca impactul activitatii firmei va fi maxim, deoarece in cadrul clientelei noastre se afla un segment care este format din persoane foarte ocupate care nu doresc sa se implice in activitatii care le-ar consuma timp si energie si care le-ar incarca si mai mult programul. Acest segment de clientela este in general exigent si poate fi convins prin prezentarea unei oferte clare, bine structurate, atractive, cu mostre, cataloage, moderandu-se dupa exigentele financiare, calitative si cantitative ale fiecarui client.

Ca o evoluţie firească în dezvoltarea afacerii, se doreşte o diversificare a activitatii, si astfel satisfacerea cresterii cererii inregistrate in cadrul pietei de consum.

In spatele tuturor realizărilor stă o echipă de oameni foarte bine pregătită din punct de vedere profesional, care acordă o importanţă deosebită atât continuei perfecţionări profesionale dar şi menţinerii unui contact permanent cu clienţii pentru a cunoaşte cerinţele acestora şi pentru a veni in intimpinarea lor cu soluţii originale.

In prezent firma are 27 angajati permanent pe baza unui contract de munca individual, care activeaza in orasul Brasov, dar si in filialele recent deschise din orasele Bucuresti, Iasi si Constanta.

Firma noastra intentioneaza sa foloseasca la maxim pozitia privilegiata pe care o are pe piata in acest moment, in domeniul acestui tip de servicii. La momentul de fata, serviciile oferite de S.C. JOHNNY BALLONY S.R.L se regasesc partial in oferta catorva firme importante: Sellgros, Carefour, Hard-Discount, Metro-Brasov, Metro-Bucuresti, Moll-Iasi, etc., si consideram ca nu se poate vorbi de o concurenta reala in ceea ce priveste oferta integrala a firmei noastre.

In urma unui studiu de piata s-a observat interesul manifestat fata de evenimentele personalizate, sociale si de divertisment bine mediatizate. Acestea apar mai ales in crearea si obtinerea imaginii unui post radio, a unei televiziuni locale, publicatii locale si chiar pentru Internet. Pentru aceasta am incheiat multiple contracte cu diferite locatii mass-media, astfel incat firma noastra beneficiaza de un spatiu publicitar la un tarif accesibil, si implicarea in crearea si mentinerea imaginii si audientei partenerilor nostrii.

O alta tendinta in dezvoltarea firmei noastre, promovata deja, o reprezinta desfasurarea activitatii si in zonele de interes turistic important, respectiv pe litoral in sezonul estival, si la munte in sezonul de iarna. Acest tip de evenimente s-au desfasurat deja, iar rezultatul s-a ridicat deasupra asteptarilor noastre.

Preview document

Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 10
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 11
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 12
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 13
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 14
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 15
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 16
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 17
Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - SC Johnny Ballony SRL
    • CUPRINS.doc
    • DATE DE IDENTIFICARE.doc
    • PLAN DE AFACERI ionela.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri - Net Design

IDEEA AFACERII În ultimii ani piata serviciilor care au la baza Internetul (si implicit designul de pagini web) a cunoscut un progres...

Plan de marketing privind promovarea și ofertarea serviciilor de consultanță ale firmei SC Accent SRL

1.Aspecte introductive S.C. Accent S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2002 la initiativa a doi asociati , si are ca principal obiect de...

Plan de E-business - înființarea unui magazin on-line de cadouri

1. Descrierea e-business-ului Pe parcursul ultimului deceniu a avut loc o dezvoltare tot mai accentuată a tehnologiei informaţiei şi a...

Plan de Afacere pentru Deschiderea unei Firme de Web Design

1. Sinteza planului de afaceri Web Design Expert va fi o firma furnizoare de servicii de web design pe o piata internationala. Sediul acestei...

Plan de afaceri pentru o fabrică de panificație

Partea I. Introducere 1. Prezentarea ideii de afacere si domeniul aferent Cea mai mare exagerare in industria painii este ca toata lumea care nu...

Plan de Afaceri - SC Best Gym SRL

I. DESCRIEREA AFACERII Numele firmei: S.C. BEST GYM S.R.L. Adresa: str. Decebal nr.20, Constanta Forma juridica de constituire: societate cu...

Plan de Afaceri - Expres Audit and Consulting

3. Partea descriptiva 3.1 Prezentarea afacerii 3.1.1 Descrierea ideii de afacere Acest plan reprezinta lansarea unei frime de audit, Expres...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Ai nevoie de altceva?