Practică - SC Autoneon SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 2 fișiere: doc
Pagini : 34 în total
Cuvinte : 8128
Mărime: 214.77KB (arhivat)
Publicat de: Axinte Sava Dragu
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. Capitolul I
  2. Rezumatul executiv
  3. Capitolul II
  4. Prezentarea organizatiei
  5. 2.1 Date de indetificare 1
  6. 2.2 Scurt istoric 1
  7. 2.3 Organigrama si managementul firmei 2
  8. 2.4 Produsele firmei 5
  9. 2.5 Proprietati fizice si chimice ale produselor 8
  10. 2.6 Activitatea generala 11
  11. 2.7 Mediul de afaceri 14
  12. 2.8 Performante economice 15
  13. Capitolul III
  14. Descrierea activitatii internationale
  15. 3.1. Derularea activităţii de comerţ exterior 20
  16. 3.2 Fundamentarea preţurilor de tranzacţie 23
  17. 3.3 Condiţiile şi schema de plată în contractele de comerţ exterior 27
  18. Capitolul IV
  19. Perspective dezvoltarii internationale
  20. 4.1 Programe internationale ale organizatiei 30
  21. 4.2 Prezentarea opiniilor managerilor 30
  22. Concluzii 32

Extras din proiect

Domeniul de activitate a firmei S.C. „Autoneon” SRL constituie activitatea de import-export a filtrelor pentru purificarea apei. Aceasta ramura a comertului moldovenesc a avut o prodigioasa dezvoltare. Dupa destramarea regimului sovietic si capatarea independentei de catre Republica Moldova, acest sector de activitate a cunoscut o crestere considerabila, care se datoreaza atat cererii interne crescande pentru apa potabila, cat si datorita cererii externe de articole de acest gen. Firma S.C. „Autoneon” SRL a fost de la inceputuri pe o pozitie tare in acest domeniu, anihiland in fiecare an o portiune tot mai mare din non-consumatorii relativi si deasemenea din clientii firmelor concurente, care au observat avantajele evidente pe care le ofera firma S.C. “„Autoneon” SRL. Preocuparea principala a firmei S.C. „Autoneon” SRL. este satisfacerea clientului, adica adaptarea la gusturile fiecaruia dintre cei care apeleaza la serviciile firmei. Tehnicienii incearca sa elaboreze de fiecare data modelul favorit, care sa intampine nevoiele clientilor si sa le satisfaca dorintele.

Pe parcursul derularii practicii am fost binevenita in departamentul financiar, resurse umane si foarte putin la departamentul tehnic. Departamentul financiar mi-a oferit posibilitatea sa iau cunostinta de modalitatile de plata acceptate de firma, modelele lor, precum si modalitatile de decontare ale acestora. Departamentul resurse umane mi-a oferit sprijinul in ceea ce priveste organigrama firmei, explicarea posturilor existente, nevoia de motivare continua a angajatilor, precum si modalitatile concrete de aplicare in practica a acestor tactici. Acele cateva zile pe care le-am petrecut vizitand departamantul tehnic mi-au demonstrat ca am efectuat stagiul de practica la o firma care isi foloseste resursele tehnice cu cap, iar urmarirea controlului produselor este pe primul plan. Din acest motiv firma este cu o reputatie buna pe piata, furnizorii si clientii apreciaza seriozitatea si tratamentul echitabil.

In ultimele zile ale practicii am asistat la intalnirea de afaceri dintre managerul general al firmei moldovenesti si o delegatie de manageri din China, condusa de reprezentantul firmei in Beijing, economist Lian Tzinshun. Am ramas placut surprinsa ca domnul Lian stie sa vorbeasca romana destul de bine, dar cu un accent puternic chinez. Din pacate, timpul delegatiei a fost limitat si nu am avut posibilitatea sa discut cu domnul Lian, dar pe viitor sper sa am aceasta oportunitate.

Capitolul II

Prezentarea organizatiei

2.1 Date de indetificare

Moldova:

"AUTONEON" S.R.L.

2.2 Scurt istoric

Compania internaţională FITOFILTER INTERNATIONAL LTD a fost fondată în anul 1973 în Israel. Activitatea de bază a companiei constituie producerea produselor farmaceutice. Începînd cu anul 2000, compania se ocupă cu problema curăţirii şi aprovizionării populaţiei, de diferite nivele sociale, cu apă potabilă de înaltă calitate. Astăzi, numeroase fabrici fondate de către compania FITOFILTER INTERNATIONAL LTD activează cu succes în regiunile cu ecologia problematică din Europa de Est şi de Vest, America de Sud, Asia Mijlocie şi de Sud Est. În anul 2004, cu sprijinul companiei FITOFILTER INTERNATIONAL LTD, a fost fondată compania „Autoneon” SRL, cu scopul de a produce şi îndestula o cantitate maximă de oameni, înstăriţi şi nu prea, sănătoşi şi suferinzi, cu apă potabilă curativă. Din momentul fondării, concepţia companiei „Autoneon” SRL a devenit producerea liniei de filtre de uz casnic, conform unei tehnologii originale în baza mineralelor naturale unice. Prioritatea filtrelor produse în baza mineralelor naturale unice este evidentă: asemenea filtre nu numai curăţă eficient apa de impurităţile dăunătoare, dar şi o face biologic activă, saturând-o cu microelemente folositoare şi necesare organismului uman.

La momentul actual, la producerea sistemelor de tratare a apei, compania foloseşte, ca element mineralizator de bază, minerale naturale unice. Prealabil, mineralele sunt prelucrate în baza unei tehnologii aparte Compania dispune de un centru modern ştiinţifico-tehnologic de producere şi cercetare, de proiectări şi implimentări a noilor tehnologii în baza mineralelor naturale unice in domeniul sistemelor pentru tratarea apei. Tehnologia proiectării, elaborării formelor de turnare şi turnarea elementelor de completare a sistemelor de tratare a apei, vorbeşte despre un potenţial ştiinţifico-tehnologic serios şi efectiv, ce este orientat spre fabricarea unei producţii de înaltă calitate, care corespunde standardelor internaţionale de pe piaţa mondială în domeniul sistemelor de tratare a apei potabile.

În componenţa colaboratorilor companiei se numără chimişti licenţiaţi, microbiologi, ingineri-mecanici. Specialiştii profesionişti, cu regularitate petrec treninguri, pentru a ridica calificarea şi nivelul de cunoştinţe, în domeniul sistemelor de tratare a apei, al personalului companiei. Firma este în dialog continuu cu producătorii de talie mondială a sistemelor de tratare a apei, făcînd schimb de experienţă, fructuos colaborînd şi implimentînd tehnologiile de vîrf în domeniu. Producţia principală, direcţionată spre export, sunt filtrele-căni, cartuşe filtrante schimbabile şi mineralizatoare patentate în baza de 100% minerale naturale de şunghit, silex şi bioceramică pentru filtre-căni (patent: MD MU Nr. 126). Cartuşele produse sunt compatibile şi adaptate la modelele de căni deja existente pe piaţa. Elaborând metodele de curaţire a apei, se ţine cont şi de solicitările beneficiarilor.

Preview document

Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 1
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 2
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 3
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 4
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 5
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 6
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 7
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 8
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 9
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 10
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 11
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 12
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 13
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 14
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 15
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 16
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 17
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 18
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 19
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 20
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 21
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 22
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 23
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 24
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 25
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 26
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 27
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 28
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 29
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 30
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 31
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 32
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 33
Practică - SC Autoneon SRL - Pagina 34

Conținut arhivă zip

  • Practica - SC Autoneon SRL
    • capitolul I.doc
    • Cuprins.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?