Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 21 în total
Cuvinte : 5372
Mărime: 42.96KB (arhivat)
Publicat de: Ducu Tănase
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Nelu Florea
FEAA Iasi

Extras din proiect

I.Descrierea generala a afacerii

1.1. Descrierea afacerii in care doreste sa se intre

Infiintata in 1 ianuarie 2006, S.C. MARIAGE S.R.L. este prima agentie full service din Romania care ofera solutii optime de consiliere, organizare si supervizare a evenimentelor nuptiale.

Aceasta firma, care are ca obiect de activitate organizarea de evenimente deosebite, respective nunti, are sediul in Romania, localitatea Iasi, Strada Vasile Alecsandri, nr.3, judetul Iasi si dispune de un capital de 20.000 RON, avand ca fondatori 4 asociati: Gurghis Alexandru, Stoian Marina, Radeanu Mirela si Rusu Sergiu. Firma MARIAGE dispune de un contract de inchiriere cu restaurantul Finlley, prezentat in anexa1.

Lansata sub formula "Fericirea ta, nepretuita", agentia ofera tuturor cuplurilor orice tip de servicii de specialitate, consacrand in acelasi timp o serie de pachete care poarta marca agentiei noastre.

Societatea MARIAGE este reprezentata de un colectiv de tineri profesionisti specializati in diverse domenii, colaboratori cu un inalt grad de experienta, o sfera de servicii din cele mai diverse, cele mai multe unice pe piata romaneasca a serviciilor de acest gen si in jur de 44 de nunti programate a se organiza intr-un viitor apropiat.

S.C. MARIAGE S.R.L se ocupa de programarea cununiilor civile, religioase, de rezervarea de locuri in cele mai bune restaurante, se ocupa chiar de tortul miresei - care poate fi personalizat. Decorarea localului intra tot in atributia acestei firme, care se face responsabila de absolut tot ceea ce tine de acest aspect: aranjarea localului cu baloane in forma de inima, umplute cu aer sau cu heliu, de aranjarea ghirlandelor, a aranjamentelor florale, de "ploaia" cu confetti. Daca mergeti pe mana firmei MARIAGE veti avea asigurata si inregistrarea video a evenimentului, inregistrarea pe banda fotografica, veti beneficia de un album artistic sau digital, in care vor fi imortalizate cele mai frumoase, mai hazlii momente ale evenimentului. De sonorizare, de invitarea unui DJ profesionist de efectele luminoase se va ocupa tot firma. Si tot pe mana ei puteti merge si in ceea ce priveste buchetul miresei si chiar tinuta de gala, coafura si machiajul. Pentru a fi siguri ca totul va fi un succes si din punctul de vedere al look-ului miresei, cea mai pretentioasa in asemenea momente, colaboratorii firmei MARIAGE realizeaza inainte un machiaj de proba si abia apoi, in ziua nuntii, vor machia mireasa chiar la domiciliu. Grija invitatiilor - sute de modele clasice, romantice, de orice culoare si cu orice element stilistic, carduri de confirmare - cade tot in grija firmei. La fel si organizarea calatoriei nuptiale - in care mirii pot pleca fie cu limuzina, fie cu o caleasca - si a lunii de miere. De spectacolul de artificii de interior si/sau exterior, de servicii complete pentru invitati, de rezervarea de microbuze sau autobuze pentru transportul grupurilor de invitati are grija tot MARIAGE.

Firma ofera trei tipuri de pachete de la A la Z: numite clasic, special, de lux.Componenta acestor pachete si preturile sunt prezentate in anexa 2, iar modelul contractului care dovedeste optiunile clientilor, numit contract de prestari servicii, este prezentat in anexa 3. Printre serviciile oferite de firma noastra se numara si prezentarea unui portofoliu complet in care se gasesc diferite modele de verighete, invitatii, rochii de mireasa, costum pentru mire, set de 2 pahare pentru miri, cosulet nunta, marturie nunta, pernute pentru verighete, decoratiuni pentru masini, decoratiuni pentru mese, jartiere mireasa si posete mireasa.

1.2. Descrierea generala a serviciilor care se vor vinde

a. Motive pentru care vor cumpara clientii serviciul

Pe langa serviciile pe care firma noastra le ofera, prezentate mai sus, aceasta pune la dispozitia clientului posibilitatea de a alege modul in care doreste sa se desfasoare nunta. Astfel, dispunem de posibilitatea de a desfasura cununia civila in avion sau de a organiza petrecerea de nunta pe iaht, in functie de preferintele si dorintele clientului. De asemenea, avem disponibilitatea de a organiza noaptea nuntii prin rezervarea celor mai bune camere ale hotelelor de renume, camere care sunt amenajate de angajatii firmei noastre prin decoratiuni si aranjamente in functie de optiunea fiecarui client.

Un alt motiv pentru care clientii vor apela la serviciile noastre este acela ca oferim consultanta de specialitate gratuita pentru toti aceia care doresc sa-si organizeze singuri nunta, iar rezolvarea oricaror probleme legate de organizarea unui astfel de eveniment este facuta in regim de urgenta. In cazul in care sunt solicitari venite de la tineri care provin din alt oras sau judet, reprezentantii firmei MARIAGE se deplaseaza acolo, numai pentru partea de decoratiuni.

Preview document

Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 1
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 2
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 3
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 4
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 5
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 6
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 7
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 8
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 9
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 10
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 11
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 12
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 13
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 14
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 15
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 16
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 17
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 18
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 19
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 20
Studiu de fezabilitate privind firma organizatoare a unei nunți - Pagina 21

Conținut arhivă zip

  • Studiu de Fezabilitate privind Firma Organizatoarea unei Nunti.doc

Alții au mai descărcat și

Studiul privind concurența în cadrul restaurantelor cu regim catering din Municipiul Cluj-Napoca

ARGUMENT Statisticile demonstrează că în ultimii ani serviciile de catering s-au extins tot mai mult în ţara noastră datorită unei multitudini de...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?