Biblioteca

Descrierea unei Societati de Asigurari si a Produselor pe Care Aceasta le Ofera - BCR-Asigurari

Proiect / Finante
Informatii Proiect:
Numar de pagini: 56 (toate fisierele)
Marime arhiva: 726.87Kb
Contine fisiere: doc, pdf, ppt
Numar de fisiere: 3
Tip document: Proiect
Domeniu: Finante
Nota pe site: 8 Descrierea unei Societati de Asigurari si a Produselor pe Care Aceasta le Ofera - BCR-Asigurari, 8 out of 10 based on 1 rating
Valoare:
Ce sunt punctele? Ce sunt punctele?

Punctele reprezinta moneda de schimb a site-lui.

Ai nevoie de ele ca sa downloadezi documente si le poti primi incarcand documente pe site.

Daca nu vrei sau nu poti face asta, punctele se pot cumpara foarte usor prin SMS, Card sau PayPal.

Click pentru mai multe detalii.

Fisiere in arhiva: (3)

 • Proiect Asigurari Comerciale.ppt
 • Proiect Asigurari.doc
 • Raport_fin_2008.pdf

Extras din document:

INTRODUCERE
NOILE TEHNOLOGII ISI SPUN CUVANTUL :
La o recenta conferinta, specialistii au apreciat ca piata asigurarilor este intr-o continua dezvoltare si ca la aceasta contribuie, in mod evident, si tehnologiile utilizate.
Caracteristicile asigurarilor moderne si factorii care le influenteaza au determinat companiile de asigurari sa adopte noi tehnologii care au rolul de a reduce costurile si de a creste eficienta.
Cele trei noi tehnologii care detin un rol major atat in vanzarea de asigurari, cat si in activitatea de gestionare a daunelor sunt: Sistemele Video, Internetul si Telefonul.
Sistemele video pot fi folosite pentru a evalua daunele. Exemplu de eficacitate: inregistrarea unui accident auto.
De exemplu, o camera de vederi plasata intr-un atelier auto poate ajuta specialistii unei companii de asigurari sa evalueze din propriile lor birouri daunele. Acest fapt conduce la scaderea costurilor de deplasare si centralizeaza, intr-o oarecare masura, activitatea de evaluare a daunelor.
Telefonul ofera o securitate sporita, la costuri mici, un control al riscurilor mai eficace. Cu toate acestea, el nu este un sistem care poate functiona independent, fiind nevoie ca, in prealabil, termenii politelor ce vor fi incheiate prin telefon sa ajunga la cunostinta publicului prin intermediul mass-media. Totodata, e necesar ca in spatele intregului sistem sa existe o echipa de specialisti bine pregatiti care sa sustina acest suport.
De asemenea, prin telefon, se pot rezolva probleme legate de managementul daunelor, avantajul fiind acela de a castiga timp si de a evita birocratia, dar cu dezavantajul de a nu putea evalua in mod corect daunele.
Telefonul reprezinta un instrument de lucru vital in acest domeniu, in special pentru agentul de asigurari, pentru ca, de cele mai multe ori, primul contact pe care il are cu un potential client se realizeaza prin telefon. Cheia succesului sau este sa cunoasca si sa foloseasca cu abilitate arta conversatiei la telefon.
Internetul detine cel mai mare potential ca modalitate de a vinde asigurari. Cu toate acestea, nu este folosit inca pe scara larga, avand in vedere aplicatiile utilizate si accesul limitat si destul de costisitor al populatiei.
Exista, insa, speranta ca Internetul va detine, intr-un viitor apropiat, cel mai important loc, fiind folosit in continuare alaturi de celelalte forme traditionale de vanzare a politelor de asigurare, prin filialele societatilor de asigurare sau prin sistemul bancassurance.
Toate mijloacele prezinta o serie de avantaje si dezavantaje. Concluzia este ca societatile de asigurare ar trebui sa se intereseze si sa evalueze noile tehnologii, fara a renunta insa la cele traditionale. Se pare ca varianta optima consta in utilizarea metodelor mai vechi si a tehnologiilor moderne.
BCR Asigurari
PREZENTAREA COMPANIEI
BCR ASIGURARI a fost infiintata in 2001 si face parte dintre societatile ce apartin Grupului Banca Comerciala Romana, cel mai important furnizor de servicii financiare integrate din Romania si primul furnizor care aplica cu succes conceptul modern de „one – stop – shopping” prin intermediul unui „supermaket financiar”.
Cu un capital social de 73.69 mil RON structura actionariatului este urmatoarea:
• BCR (direct si indirect prin subsidiarele sale): 88,56%
• Angajatii Grupului BCR: 11,44%
BCR ASIGURARI are calitatea de membra a Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurari si Reasigurari din Romania (UNSAR), a Asociatiei de Leasing din Romania (ASLR) si de participant la Biroul de Credit. De asemenea, a devenit si membra a Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R).
MISIUNEA NOASTRA
BCR ASIGURARI, prin echipa sa de profesionisti devotati furnizarii de servicii de asigurari complete clientilor sai, stabileste relatii de parteneriat cu acestia, oferind in acelasi timp angajatilor sai posibilitatea de promovare in cadrul organizatiei.
Angajamentele companiei sunt:
• sa dezvolte un parteneriat pe termen lung cu clientii;
• sa ofere consultanta si nu doar sa vanda;
• sa formeze o echipa de profesionisti;
• sa acorde atentie activitatilor zilnice;
• sa informeze permanent clientii;
• sa ofere disponibilitate maxima pentru clienti.
OBIECTIVELE STRATEGICE GENERALE
Nivelul de profitabilitate al companiei permite ca munca noastra sa fie orientata spre realizarea urmatoarelor obiective:
• satisfacerea clientilor prin furnizarea de servicii de calitate in domeniul asigurarilor, marketingului si rezolvarii dosarelor de daune;
• cresterea volumului de afaceri si consolidarea pozitiei companiei prin majorarea cotei de piata;
• cresterea volumului de subscrieri;
• asigurarea solvabilitatii;
• administrarea eficienta a activelor si asigurarea de lichiditati curente;
• motivarea angajatilor.


Previzualizare pagini: (56)

  Comentarii:

  Universitatea “Stefan cel Mare”, Suceava, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Specializarea :Finante Banci


  Documente similare:
  Preview document similar
  Fundamentarea si Realizarea Veniturilor Bugetarea la...
  Proiectul contine 57 pagini in format doc cu o marime totala de 175.46 KB.
  Preview document similar
  Piete de Asigurare Europene - Piata Londrei si Piata...
  Referatul contine 34 pagini in format doc cu o marime totala de 613.41 KB.
  Preview document similar
  Bugete Publice si Fiscalitate - SC Dumbrava SA
  Proiectul contine 153 pagini in format doc cu o marime totala de 297.28 KB.
  Preview document similar
  Piata Asigurarilor in UE
  Referatul contine 18 pagini in format doc cu o marime totala de 130.77 KB.
  Preview document similar
  Societati de Investitii Financiare
  Proiectul contine 36 pagini in format doc cu o marime totala de 168 KB.
  Preview document similar
  Piata Asigurarilor in Uniunea Europeana - Disciplina...
  Referatul contine 14 pagini in format doc cu o marime totala de 90.26 KB.
  Carti recomandate:
  Elena-Lia Chelaru
  ,,Doresc sa mentionez de la inceput ca, prin acest studiu, am incercat sa analizez procesul instructiv-educativ in unitatea de invatamant in care lucrez (si careia, bineinteles, i-am dat nume fictiv) si sa aplic o metoda de ameliorare a rezultatelor scolare nesatisfacatoare, constatate. In conditiile actuale ale schimbarilor prin care trece... citeste tot
  Gheorghe Falca
  ,,Lucrarea pe care o aveti in fata apare intr-un moment de descumpanire generala a societatii romanesti, multe dintre cauzele sau conditionarile acestei descumpaniri fiind identificate, evaluate si calificate chiar de autor. Aceasta descumpanire nu este nicidecum efectul recentei crize financiare internationale (aceasta nu a facut decat sa... citeste tot
  Constantin V. Lucian
  Cartea pe care o propunem astazi cititorului dornic sa inteleaga mai bine mecanismele cele mai generale ale functionarii sistemului social global este rodul unei cugetari indelungate, facuta in marginea unor lecturi pe care le consideram fundamentale, respectiv invataturile lui Platon, Macchiavelli sau K. Marx, precum si pe langa gandirea... citeste tot