Plan de Afacere - Riso Club

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Finanțe
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 36 în total
Cuvinte : 7257
Mărime: 671.14KB (arhivat)
Publicat de: Teofil Martin
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Alexe Cata
UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI ANTREPRENORIAT, MANAGEMENT ŞI INGINERIA AFACERILOR

Extras din proiect

CAPITOLUL 1 Sinteza planului

- Scopul planului de afacere

Scopul clubului „Riso” este să aducem zâmbetul pe buzele oamenilor prin intermediul stand-up comedy-ului , teatrului şi karaoke-ului , toate acestea într-un singur loc destinat amuzamentului.

- Oportunitatea afacerii

În prezent , pe piața serviciilor de divertisment din România, nu există firme care să ofere divertisement de calitate în toate formele sale.

Majoritatea localurilor din Bucureşti nu oferă toate cele trei servicii ci unul sau maxim două, formatul cel mai des întalnit fiind karaoke şi stand-up comedy. De aceea ne dorim să promovăm şi teatrul ca mod de divertisment în rândul tinerilor într-un ambient nonconformist.

- Solutia la acesta oportunitate

În grupurile de oameni fiecare are diferite preferinţe, fiind greu să îi mulţumeşti pe toţi, astfel că această afacere le oferă oamenilor posibilitatea să aleagă între cele trei stiluri de divertisment într-un club cu o atmosferă intimă unde se pot relaxa după serviciu sau şcoală.

- Descrierea serviciului

Serviciile oferite de noi se vor desfăşura într-un cadru confortabil şi prietenos, cu oameni tineri , deschişi către distracţie şi voie bună.

Teatrul va fi pus în scenă de studenţii la actorie pasionaţi de artă care vor să se afirme şi să îşi demonstreze talentul. Majoritatea pieselor vor fi de divertisment. La fel şi pentru stand up comedy vom colabora cu tineri pasionaţi de acest gen de divertisment care să regizeze un spectacol amuzant pentru public.

Pentru karaoke se vor folosi sisteme de sonorizare performante care vor atrage clienţii să se simte ca pe scena de la Vocea României.

Pe toată durata showurilor clienţii vor putea consuma băuturi şi gustări.

Cum cele trei servicii se vor desfăşura după ora 19:00, pe parcursul zilei, clubul va fi folosit ca şi cafenea. Programul de funţionare va fi între orele 11-24 în timpul săptămânii iar în weekend între orele 13-05. După ora 24 clienţii pot rămâne până dimineaţa pentru a dansa şi asculta muzică alături de DJ-ul nostru.

Riso promovează relaţionarea între oameni , fizic, şi nu în mediul online, astfel că persoanele care dorec să utlizeze wirelessul pe parcursul serii vor fi nevoiţi să descopere parola , print-o mică ghicitoare.

- Avantajul competitiv

Avantaj competitiv este reprezentat de diversitatea gamei de servicii, un atuu competitiv foarte important în fața concurenței, întrucât localul nostru oferă umor de calitate, sub toate formele servicii oferite în mod constant și nu ocazional, ca în cazul concurenței.

- Dimensiunea pieţei şi piaţa ţintă

În Bucureşti piaţa este în continuă creştere , oferind cel puţin unul dintre serviciile pe care le oferim şi noi, o evoluţie importantă având stand-upul. Serviciile noastre sunt oferite tututor clienţilor, indiferent de vârstă sau clasă socială . Distracţia şi divertismentul poate fi savurat la orice vârstă.

Există 5 jucători principali pe piaţa bucureşteană dintre care:

Arena pub- oferă stand-up comedy , karaoke şi concerte live. Fiind situat în Complexul studenţesc din Regie preţurile sunt mici iar vadul comercial este mare prin prisma amplasării în cadrul compelxului.

Mojo Club - oferă serviciul de karaoke în fiecare zi a săptămânii iar în unele seri au concerte live. Amplasarea localului este foarte bună , fiind situat în Centrul vechi al Bucurestiului.

Club 99- oferă stand-up comedy de miercuri până duminică în fiecare seară.

Music Club-oferă teatru si muzică live. Şi acest pub este frecventat de tineri, dar şi de cei trecuţi de prima tinereţe care vin aici în special pentru teatru. Amplasarea ajută clubul, fiind situat în spatele magazinului Cocor.

Godot Cafe-oferă teatru de luni până duminică. Şi această cafenea este amplasată în central vechi, însă preţurile sunt puţin cam mari .

Piaţa ţintă îî vizează pe cei tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani, dar dorim să incurajăm şi persoanele trecute de 40 de ani să frecventeze astfel de locuri pentru a ieşi din cotidian.

Preview document

Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 1
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 2
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 3
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 4
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 5
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 6
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 7
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 8
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 9
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 10
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 11
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 12
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 13
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 14
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 15
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 16
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 17
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 18
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 19
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 20
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 21
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 22
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 23
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 24
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 25
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 26
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 27
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 28
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 29
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 30
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 31
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 32
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 33
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 34
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 35
Plan de Afacere - Riso Club - Pagina 36

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afacere - Riso Club.docx

Alții au mai descărcat și

Politici și Practici Fiscale

I. Utilizarea impozitului ca instrument Cea mai mare parte a resurselor publice sunt prelevari obligatorii si de aceea se impune definirea...

Analiza Impozitului pe Profit

Propuneri privind cotele de impozit pe profit Nu se pot încheia aceste scurte consideratii asupra cotei de impunere, fara a fi exprimata opinia...

Moneda în România

Infiintarea bancii nationale a romaniei (1880) Banca Nationala a Romaniei este prima institutie de emisiune a statului roman independent....

Ai nevoie de altceva?