Cafeaua Elite

Proiect
7/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 35 în total
Mărime: 4.72MB (arhivat)
Publicat de: Doriana-Alis Tamaș
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Strauss România “minuni din lucruri simple”

Grupul Strauss este activ pe 5 continente, deţine sute de mărci şi are circa 11000 de angajaţi, fiind unul dintre liderii pieţei internaţionale de produse şi băuturi alimentare. Compania este listată la bursă şi are 70 de ani de experienţă în domeniu.

Compania este lider pe piaţa de cafea din Brazilia, ţara cafelei, şi se poziţionează drept una dintre primele 7 companii din lume specializate în cafea.

Strategia de business

Modelul dinamic de afaceri al companiei, bazat pe preluări şi achiziţii, a înlesnit foarte rapid creşterea constantă - de două cifre în fiecare an, în ultimii cinci ani. Strategia Grupului Strauss este de a se concentra pe cele mai atractive pieţe şi categorii de produse, fiind în acelaşi timp şi în pas cu cele mai noi tendinţe în creşterea gradului de confort şi satisfacere a dorinţelor consumatorului, de sănătate şi calitate a vieţii.

Grupul Strauss este o companie de cafea de tip 360º, oferind consumatorilor săi nu numai cafea ambalată, ci şi produse care au o legătură directă cu cafeaua.

Tradiţia şi prezenţa pe arena internaţională, expertiza, tehnologia şi know-how-ul, împreună cu înţelegerea profundă a nevoilor, aspiraţiilor şi dorinţelor consumatorilor din România recomandă Strauss drept compania ideală de cafea, care oferă produse create special pentru preferinţele românilor.

Elite România a devenit Strauss România

Având deja tradiţie pe piaţa din România, Elite România s-a situat constant în topul firmelor din industria cafelei. Pe 4 februarie 2008 Elite România a devenit Strauss România.

Grupul internaţional Strauss vine în România cu o experienţă solidă pe piaţa cafelei, urmând să implementeze programe de modernizare intensive printr-o investiţie de 7 milioane EUR în următorii 2 ani, în special în tehnologie, sisteme şi echipamente automate, precum şi în dezvoltarea profesională a angajaţilor.

Tradiţie

Cu o experienţă de 70 de ani în producerea şi comercializare cafelei, Strauss preţuieşte tradiţia.

Ştim cum să producem şi să vindem cafeaua. Îmbinăm obiceiurile şi gusturile din întreaga lume şi creăm senzaţii unice pentru iubitorii de cafea.

Am descoperit că oamenii din întreaga lume beau cafeaua în moduri diferite, cu ocazii diferite, la temperaturi diferite şi adăugând diferite ingrediente, ca parte a ritualurilor sociale.

Pentru că ne bazăm pe tradiţie, gust şi savoare ne-am menţinut constant în topul companiilor de pe piața cafelei, fiind un personaj principal în cultura cafelei prăjite şi instant la nivel mondial.

Certificări

Strauss Romania îşi propune să devină cea mai de succes, respectată şi responsabilă companie producatoare de cafea şi produse de cafea din România, oferind cea mai bună experienţă consumatorilor, atât astăzi cât şi pe viitor.

Prin implementarea şi obţinerea certificării Sistemului de Management al Calităţii (SR EN ISO 9001:2008), al Siguranţei Produselor (HACCP), al Mediului (SR EN ISO 14001:2004) şi Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale OHSAS 18001:2007 suntem decişi să:

— stabilim o legătură eficace în cadrul organizaţiei şi în afara ei cu părţile interesate şi să dezvoltăm o cultură a respectului, încrederii şi cooperării, făcând din creativitate şi inovaţie un mod de lucru. 

— îmbunătăţim continuu eficacitatea şi eficienta proceselor noastre, obţinând rezultate superioare atât din punct de vedere al calităţii şi siguranţei produselor şi serviciilor noastre cât şi al performanţei de mediu. 

— aplicăm procesul de îmbunătăţire continuă a eficacităţii sistemului de management al calităţii  bazat pe fixarea periodică a obiectivelor sistemului în domeniul calităţii şi siguranţei produsului. 

— verificăm periodic sistemul de management al calităţii şi siguranţei produsului cu scopul de a controla în ce măsură sistemul este pus la punct, în ce măsură este eficient pentru realizarea obiectivelor calităţii, în ce măsură se realizează aplicarea lui la fiecare nivel de organizaţie.

— conducem afacerea cu respect pentru mediul înconjurator prin prevenirea poluării, reducerea generării de deşeuri, a nivelului de poluare a apelor uzate şi a consumului de resurse naturale. 

— ne desfaşurăm activitatea în deplină conformitate cu cerinţele oricărei legi româneşti şi europene în vigoare, precum şi cu  principiile organizaţiei, cerinţele sistemului de management integrat Strauss Romania SRL, cerinţele clienţilor şi ale altor părţi interesate.

— asigurăm un mediu de muncă sigur şi sănătos pentru desfăşurarea activităţilor, prin îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale salariaţilor.

— ne conformăm cu cerinţele legale aplicabile aspectelor de mediu, sănătăţii şi securităţii muncii.

— instruim şi constientizăm personalul pentru atingerea obiectivelor privind sănătatea şi securitatea acestora.

Conținut arhivă zip

  • Cafeaua Elite.ppt

Alții au mai descărcat și

Implementarea HACCP în sectorul de producție și procesare al cafelei

INTRODUCERE Cercetările asupra arborelui de cafea şi asupra fructului său, bobul de cafea, datează încă din anul 1700. Cafeaua este un produs...

Tehnologia obținerii berii

Berea este o bautura alcoolica nedistilata, obisnuita prin fermentarea cu drojdie a unui must realizat din malt, apa si fiert cu hamei. Unii...

Te-ar putea interesa și

Piața cafelei din România - Jacobs

KRAFT FOODS ROMÂNIA I. Prezentarea companiei KRAFT FOODS ROMÂNIA 1. Istoricul companiei. Am ales a prezenta o companie de prestigiu, care şi-a...

Elite - studiu de piață

1.1. SCURT ISTORIC ELITE Romania a fost infiintata in anul 1995,incepandu-si insa activitatea abia in a-2-a jumatate a anului.Printr-un studiu...

Cafea Elita - raport de cercetare

Rezumat managerial Acest raport de cercetare destinat firmei S.C Elite S.R.L este alcătuit din șase capitole, sintetizând aspectele studiului...

Calitatea și Sortimentul Cafelei

Primele informatii scrise despre cafea se gasesc in izvoare arabe datate din anul 1000 i.C. Prepararea cafelei la acea data timpurie ramane cu...

Comportamentul consumatorului de cafea

CAPITOLUL I PREZENTAREA PRODUSULUI 1.1 Date despre produs Cafeaua este, fara nici o urma de indoiala, cea mai raspandita si cunoscuta bautura...

Supermarket Huge Market

Huge Market - Prezentare generală – Huge Market este un hypermarket de cinci stele, ce copiază modelul hypermarket-urilor occidentale. Suprafaţa...

Cercetare de Marketing Elite

I. Identificarea problemei si stabilirea scopului cercetarii Problema cercetarii o reprezinta analiza comportamentului de cumparare si consum a in...

Cercetare de marketing la firma Elite

Cercetările de marketing îndeplinesc un rol esenţial în sistemul de marketing deoarece ele asigură informaţiile necesare funcţionării sale. Pe baza...

Ai nevoie de altceva?