Tehnici promoționale - șampanie Dorato

Proiect
5.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 4 în total
Cuvinte : 1041
Mărime: 44.92KB (arhivat)
Publicat de: Andreea B.
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

o sarbatoare.

Are cea mai surprinzatoare gama de gusturi de fructe oferind pe lânga deja consacratele gusturi de piersica si capsuni si gusturile unice pe piata de pepene galben si zmeura.

I.Obiective:

Firma „Zarea”,producatoare de sampanie Dorato,are ca obiectiv cresterea vânzarilor cu 30% în urmatoarele 6 luni.

II.Strategii

Pentru cresterea vânzarilor au fost elaborate mai multe programe:

1.Crearea unui slogan

Realizarea unui concurs pentru schimbarea sloganului actual al spumantului:”Hai sa ne bucuram mai des”.

Concurentii vor fi invitati sa îsi puna mintea si talentul la contributie si sa creeze un nou slogan original care sa reprezinte cel mai bine produsul.

Persoanele care doresc sa se inscrie la acest concurs vor trimite sloganul compus si datele personale prin posta pâna la data limita specificata.

Vor fi premiate cele mai originale 5 sloganuri ,iar cel mai bun dintre acestea va deveni sloganul oficial al sampaniei Dorato.

2.Concurs pe baza de puncte

Într-un decurs de câteva luni sampania Dorato va avea pe eticheta sa afisat un numar de 5 puncte.La acumularea a 30 de puncte,implicit echivalentul a 6 sticle de sampanie ,cumparatorii vor avea posibilitatea sa se înscrie în concurs prin trimiterea prin posta a etichetelor pentru a dovedi achizitia si acumularea punctelor, împreuna cu datele personale,pâna la data limita comunicata.

Saptamânal vor avea loc extrageri televizate prin care se vor desemna câte 5 câstigatori ai premiilor puse în joc.

3.Campanie pe baza dezlipirii etichetei

Vor fi puse la bataie mai multe premii mai mici(mp3 playere,memory stick-uri,aparate foto digitale,telefoane mobile etc….) care vor putea fi castigate prin simpla dezlipire a etichetei produsului.

Persoanele care vor achizitiona sampanie Dorato de orice fel ,vor detasa cu usurinta eticheta special realizata pentru aceasta campanie si vor putea afla pe loc daca au câstigat unul dintre premii.

În caz contrar se va gasi mesajul „Mai încearca”.

4.Campanie pe baza trimiterii de sms-uri

Campania se va desfasura prin inscriptionarea unui anumit cod în capacele sticlelor de sampanie Dorato produse astfel doar pe parcursul promotiei.

Persoana care va achizitiona o sticla de sampanie va putea trimite codul prin sms la numarul specificat în detaliile concursului de pe eticheta sticlei si va fi anuntat pe loc tot printr-un mesaj daca este unul dintre fericitii câstigatori ai premiilor aflate în joc, aceste premii fiind de exemplu:rucsace Dorato,tricouri Dorato,telefoane mobile,mp3 playere etc..

III.Implementarea strategiei

Se va implementa concursul de gasire a unui slogan nou pentru sampanie,program care se va intitula „Dorato te trimite în vacanta în Tenerife”.

Organizatorul campaniei este ZAREA SA,producatoare printre altele ,si de sampanie Dorato.

Durata promotiei: 04.04.2007-04.06.2007.

Campania se desfasoara la nivel national.

Participa la concurs toate persoanle care vor trimite un plic cu sloganul creat de ei si datele personale pâna la data de 04.06.2007,data limita.De asemenea ei vor trebui sa adauge în plic si 4 etichete de orice sortiment a sampaniei Dorato pentru a putea dovedi achizitionarea acestui produs.

Primele 10 plicuri vor fi premiate fiecare cu câte o lada de sampanie Dorato.

Pentru ca un plic participant sa fie considerat valid, acesta trebuie sa îndeplineasca simultan urmatoarele conditii:

- plicul sa contina 4 etichete de sampanie Dorato(indiferent de sortiment);

-plicul sa contina urmatoarele informatii scrise lizibil: nume, prenume, adresa postala de domiciliu completa, localitatea, telefon;

-plicul trebuie sa contina sloganul compus de participant.

Preview document

Tehnici promoționale - șampanie Dorato - Pagina 1
Tehnici promoționale - șampanie Dorato - Pagina 2
Tehnici promoționale - șampanie Dorato - Pagina 3
Tehnici promoționale - șampanie Dorato - Pagina 4

Conținut arhivă zip

  • Proiect Tehnici Promotionale - Sampanie Dorato.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?