Firmă de servicii SC Ovinic Instal SRL

Proiect
7.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1846
Mărime: 11.88KB (arhivat)
Publicat de: Clementina Dobre
Puncte necesare: 12
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Elena Ungureanu
Piata pe care firma isi desfasoara activitatea este una cu o concurenta puternica, preturile practicate nu pot sa difere foarte mult fata de cele ale concurentei.

Cuprins

  1. Cap.I Denumirea si obiectul de activitate a firmei de servicii.2
  2. Cap.II Analiza influentei mediului extern asupra activitatii firmei…2
  3. Cap.III Analiza influentei mediului intern asupra activitatii firmei….3
  4. Cap.IV Politica de produs a firmei…4
  5. Cap.V Politica de pret a firmei.6
  6. Cap.V Politica de distributie a firmei…..6
  7. Cap.VII Politica de promovare.7

Extras din proiect

Cap.I Denumirea si obiectul de activitate a firmei de servicii

Societatea S.C. OVINIC INSTAL S.R.L. este o societate cu raspundere limitata infiintata in 30-07-2002 , avand ca obiect principal de activitate LUCRARI DE INSTALATII TEHNICO - SANITARE , cuprinzand :

INSTALAREA IN CLADIRI SI ALTE TIPURI DE CONSTRUCTII A :

- Echipamentelor si instalatiilor sanitare ,

- Instalatiilor si armaturilor pentru gaze ,

- Echipamentelor si tubulaturii pentru instalatiile de incalzire.

Firma S.C. OVINIC INSTAL S.R.L. este o societate cu capital integral privat.

Cap.II Analiza influentei mediului extern asupra activitatii firmei

II.1.Clientii firmei

Clientii firmei reprezinta atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice.Servicile firmei se adreseaza tuturor celor care au nevoie de instalatii sanitare; pentru gaz sau instalatii de incalzire.

In Brasov numarul cererilor pentru aceste tipuri de instalatii au crescut simtitor in urma debransarilor de la reteaua locala de alimentare cu agent termic, dar si a separarilor de gaze pe apartamente.

II.2.Concurentii

In acest domeniu de activitate concurenta este mare.Concurentii cei mai importanti ai firmei sunt : Mateknic; Termoconfort ; Alma Mater ;Romstal.

II.3.Furnizorii

Relatiile cu furnizorii sunt bazate pe incredere ,cat si pe promtitudine.Ovinic Instal a ales sa lucreze cu firme, capabile sa furnizeze echipamentele si materialele necesare pentru instalatii de o calitate superioara, pentru a putea multumi clientii, cu serviciile oferite.

Principalii furnizori de centrale termice sunt Riello ;Ariston,Aqva-Term.Total Gaz este unicul furnizor pentru regulatoare de gaze.RBM si Unver furnizeaza necesarul de tevi, robineti si alte materiale din metal.

Utilitatiile sunt asigurate de aceleasi firme prestatoare de servicii publice care le furnizeaza si populatiei si anume :Compania Apa ;Distri Gaz Sud ;Electrica ;Compres ; Romtelecom.

Cap.III Analiza influentei mediului intern asupra activitatii firmei

III.1. Locatia

Sediul social al firmei este in Brasov,str.Vulturului, nr.5,BL A 31,SC.B,AP 1, avand o suprafata totala de 60 metri patrati.Firma mai dispune de un depozit de 200 metri patrati situat pe str.Baba Novac, nr.23 si o reprezentanta situata la aceeasi adresa, unde firma isi prezinta gama de produse si oferta de servicii.

III.2. Cladirea si echipamentele firmei

Societatea dispune de un apartament propriu transformat in birouri, iar cladirea in care se afla depozitul este in proprietatea firmei.Birourile sunt modernizate cu un aspect placut, iar depozitul este in curs de modernizare, insa acest lucru nu afecteaza imaginea firmei deoarece clientii nu au contact direct cu acesta.

Echipamentele necesare pentru realizarea servicilor oferite sunt in proprietatea firmei Utilajele necesare procesului tehnologic de executare a instalatiilor sunt:aparat de sudura; masini de gaurit; filiere ; aparat pentru taierea metalelor.Firma mai dispune si de un numar de 5 autoturisme, cu care se realizeaza transportul muncitorilor, a utilajelor de lucru si a materialelor necesare.

Pe langa toate acestea firma mai detine si un numar de 3 calculatoare, 2 aparate de masura a noxelor necesare in realizarea verificarilor de gaze, faxuri si telefoane.

III.3. Personalul

Structura si calitatea personalului reprezinta una din principalele preocupari ale personalului de conducere.Firma detine un numar de 17 angajati, trei dintre acestia sunt ingineri specializati in proiectare, doi vanzatori si doua echipe cu cate sase muncitori, cu experienta in instalatii.

In functie de natura informatiilor pe care clientii doresc sa le obtina, acestia pot apela atat la cei doi vanzator care le pot furniza informatii cu privire la caracteristicile centralelor termice si a altor produse aflate in magazin, cat si la cei trei ingineri, care pot oferii informatii tehnice mai precise.

Varsta medie a muncitorilor, care formeaza echipele este de 30 de ani si sunt compuse din persoane ambitioase, bine pregatite profesional, cu experienta in domeniu, mereu gata sa raspunda solicitarilor clientilor.

Fiind mereu preocupata de calitatea angajatilor ei, firma investeste periodic resurse financiare, pentru cursuri de specializare destinate atat noilor angajati cat si a celor existenti, pentru obtinerea de autorizatii ANRG (ISCIR), necesare pentru realizarea verificarilor tehnice periodice.

Firma ofera salarii atractive, munca in echipa, program fix.

Preview document

Firmă de servicii SC Ovinic Instal SRL - Pagina 1
Firmă de servicii SC Ovinic Instal SRL - Pagina 2
Firmă de servicii SC Ovinic Instal SRL - Pagina 3
Firmă de servicii SC Ovinic Instal SRL - Pagina 4
Firmă de servicii SC Ovinic Instal SRL - Pagina 5
Firmă de servicii SC Ovinic Instal SRL - Pagina 6
Firmă de servicii SC Ovinic Instal SRL - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Firma de Servicii SC Ovinic Instal SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul de Marketing al SC Pol Distribution SRL

INTRODUCERE Această lucrare intitulată “Mediul de marketing al S.C. Pol Distribution S.R.L.” are drept scop relevarea şi analizarea principalelor...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Înființarea unei fabrici de covoare romanești din lâna SC Fluffy Carpets SRL

1. Înființarea firmei 1.1. Nașterea ideii de afaceri Deși ideea de afaceri asupra căreia ne-am îndreptat atenția inițial viza domeniul tehnic,...

Ai nevoie de altceva?