Kinder - comportamentul consumatorului

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 22 în total
Cuvinte : 4102
Mărime: 106.88KB (arhivat)
Publicat de: Patricia Alexe
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

Capitolul 1

Prezentarea marcii

Kinder este un produs creat de compania italiană Ferrero, producătoare de ciocolată și alte produse de patiserie, fondată de cofetarul Pietro Ferrero în 1946 și care are originea în Pino Torinesse, Italia. Producător mondial de dulciuri Ferrero este unul dintre liderii pe piața ciocolatei și cea a produselor zaharoase având în portofoliul sau pe lângă Kinder și mărci precum FerreroRocher, Nutella, Tic- Tac. Ferrero este a patra campanie de dulciuri din România, având un portofoliu de peste 40 de mărci. Kinder are o gamă variată de produse cum ar fi : Kinder Surprise, Kinder Joy, Kinder Schokobons, Kinder Pinguin, Kinder Felie de Lapte, Kinder Delice, Kinder Country, Kinder Chocolate, Kinder Happy Hippo, Kinder Bueno.

1. Kinder Surprise

Momente surprinzătoare de jucăușe.

Din 1974, Kinder Surprise a bucurat milioane de copii cu o idee revoluționară. A combinat un ou de ciocolată cu o jucărie surpriză și astfel a creat o lume incredibilă pentru copii în timp ce părinților le-a dat experiențe emoționale noi. De atunci, aproximativ 30 de miliarde de ouă de ciocolată au fost vândute în întreaga lume.

1. Kinder Joy

Kinder Joy este o specialitate kinder lansată în 2001, cu un foarte mare success în întreaga lume. Este un produs unic, o altă inovație kinder: o combinație unică de cremă de lapte, alune și cacao, ornate cu două specialități crocante de napolitană.

Kinder Joy a fost special conceput pentru a-și păstra perfect calitățile, chiar și în cele mai călduroase zile de vară. De aceea, începând cu 2011, Kinder Joy devine un produs sezonier, destinat perioadei de vară mai-august.

2. Kinder Schokobons

Deviza Kinder Schokobons este că „Deliciile mari vin în porții mici”! Astfel, cu fiecare bombonică Schokobons, te vei putea bucura de gustul adorabil al ciocolatei Kinder și de umplutura de lapte și alune.

Fie că vorbim de Kinder Surprise, Kinder Joy sau Schokobons ouăle de ciocolată Kinder au în comun un element delicios: ciocolata special creată pentru copii, care conține mai mult lapte și mai puțină cacao, pentru a se adapta nevoilor specifice ale celor mici și a le oferi elementele nutritive de care au nevoie în timpul perioadei de dezvoltare intensivă.

Pe lângă ciocolata gustoasă, pe care copiii o adoră, ouăle Kinder Surprise și Kinder Joy ascund în interiorul lor o jucărie pictată manual, îmbinând astfel 3 emoții care îi vor încânta mereu pe cei mici: bucuria descoperirii, plăcerea gustului și entuziasmul de a găsi mereu o jucărie care le stimulează creativitatea.

3. Kinder Pinguin

Kinder Pinguin aduce în atenția copiilor o prăjitură sănătoasă și proaspătă, pe care fiecare copil o va îndrăgi. Ea îmbină două elemente extrem de importante pentru o dezvoltare sănătoasă a celor mici: laptele și ouăle. Laptele este riguros selecționat de cele mai destoinice și pricepute ajutoare a Pinguinului. Elementul vedetă al acestei prăjituri, este crusta fină de ciocolată care o îmbracă și care îi oferă un farmec aparte. Lumea lui Kinder Pinguin este plină de vitamine precum calciu, magneziu, vitamina B. Modul armonios în care se îmbină cele 3 elemnte într-o prăjitură proaspătă, care se ține la frigider, le oferă copiilor o variantă sănătoasă de a consuma ciocolata mult îndrăgită de ei. În felul acesta, atât copii cât și părinții vor fi fericiți.

4. Kinder felie de lapte

Lapte în fiecare mușcătură!

Kinder Felie de lapte este o prăjitură special concepută pentru a mulțumi chiar și cel mai mofturos copil și cea mai pretențioasă mămică. Are un conținut bogat de lapte, miere și ouă, care îi ajută pe cei mici să crească sănătoși și voinici. Gustul sub care se îmbină cele trei elemente îi asigură succesul în rândul copiilor, iar vitaminele și calciul îi asigură succesul în rândul mămicilor.

5. Kinder Delice

Gustarea perfectă în orice situație: atunci când îți este foame sau vrei doar să te răsfeți.

Kinder Delice este prăjitura de cacao cu cremă de lapte care place în aceeași măsură și copiilor și mamelor. Copiilor le place pentru gustul deosebit, iar mamelor datorită ingredientelor sale sănătoase.

6. Kinder Country

Kinder Country, ciocolata cu umplutură de lapte și cereale. Orzul, orezul, grâul, hrișca toate cele 5 cereale se reunesc pentru a le asigura copiilor doza zilnică de energie și vitalitate, iar dacă la acestea se adaugă laptele și ciocolata gustul este desăvârșit.

7. Kinder Chocolate

Kinder Chocolate este o ciocolată iubită atât de copii cât și de adulți . Ea reunește plăcerea de a consuma ciocolată cu valoara nutritive a laptelui. Mai mult de 30 de ani de tradiție garantează excelenta calitate a acestei ciocolate.

8. Kinder Happy Happy

Kinder Happy Hippo este o napolitană crocantă cu umplutură de lapte si cacao sub forma unui hipopotam ce le va smulge zambetele copiilor de fiecare dată când le vor primi.

9. Kinder Bueno

Napolitană trasă în ciocolată cu lapte, cu umplutură cremoasă de lapte și alune.

Toate acestea de la Kinder, un brand ce reprezintă garanția absolută a unor produse de cea mai bună calitate.

Preview document

Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 1
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 2
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 3
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 4
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 5
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 6
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 7
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 8
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 9
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 10
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 11
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 12
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 13
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 14
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 15
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 16
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 17
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 18
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 19
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 20
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 21
Kinder - comportamentul consumatorului - Pagina 22

Conținut arhivă zip

  • Kinder - Comportamentul Consumatorului.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Subiecte Examen Marketing

Conceptul de marketing cu care operam în prezent este complex si este produsul secolului XX (marketingul a aparut în SUA, în cadrul companiei...

Ai nevoie de altceva?