Miniplan promoțional - New Power Gym

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1210
Mărime: 153.75KB (arhivat)
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Monoranu Adrian
Proiectul reprezinta un miniplan promotional al salii "New power gym" din Iasi Acesta a fost prezentat in semestrul 2 (anul 2, specializarea marketing) la disciplina Tehnici promotionale.

Cuprins

  1. Introducere.2
  2. Cap. 1 : Analiza preliminară a firmei New Power Gym.2
  3. Cap. 2 : Stabilirea obiectivelor.4
  4. Cap. 3 : Definirea strategiei promoţionale .5
  5. Cap. 4 : Expunerea planului operaţional .6

Extras din proiect

Introducere

New Power Gym este o sală de fitness, body-building şi nu numai, amplasată în Iaşi, pe Bulevardul Cantemir, nr. 7.

New Power Gym dispune atât de personal calificat, cât şi de aparatură performantă pe gustul fiecăruia.

Cap.1 : Analiza preliminară a firmei “New Power Gym”

A. Analiza conjuncturii de piaţă

Numărul persoanelor care apelează la serviciul sălilor este într-o continuă creştere datorită dorinţei de a arăta cât mai bine. Această creştere este accelerată mai ales după trecerea sărbătorilor. Kilogramele luate în plus cu prilejul sărbătorilor le fac pe multe persoane să vină în număr mare la sală.

Consumatorii fineli ai acestor servicii sunt reprezentaţi de persoane cu vârsta cuprinsă între 20-30 de ani, preponderent din judeţul Iaşi.Deşi în general persoanele de sex feminin vin în număr mai mare la sală, la New Power Gym , situaţia se schimbă.Majoritatea abonamentelor sunt făcute de către persoanele de sex masculin care sunt atraşi în special de programele de body-building.

Categoria non-consumatorilor este formată în primul rând de persoanele a căror stare de sănătate nu le permit să facă sală, urmată de persoanele care sunt foarte ocupate şi nu au timp să facă sală sau nu doresc să facă sală din motive personale sau sociale.Lista continuă cu persoanele care nu locuiesc în judeţul Iaşi şi nu cunosc această sală şi persoanele care nu au un buget suficient de mare pentru a-şi permite un abonament la New Power Gym.

B. Analiza concurentei

Concurenţa directă a sălii New Power Gym este constituită din mai multe săli cu acelaşi specific din judeţul Iaşi. Printre aceştia se numără Club Harmony, Asociaţia Sportivă CFR, Gym Club, Pro Olimpic, Betty Club, Gym Oana Mari, Colini, etc.

Concurenţă indirectă a sălii New Power Gym este alcătuită din emisiunile, DVD-urile, şi revistele cu programe fitness, aerobic, etc. care îndeamnă consumatorii să efectueze exerciţii acasă. Emisiunile pot prezenta atât exerciţii şi DVD-uri cu exerciţii cât şi aparate asemănătoare sau chiar identice celor de la sală, împingând potenţialul client să îşi procure asemenea produse. Revistele pot conţine DVD-uri cu exerciţii sau pot prezenţa în scris exerciţii pentru slăbit şi întreţinere care pot fi effectuate acasă.

Preview document

Miniplan promoțional - New Power Gym - Pagina 1
Miniplan promoțional - New Power Gym - Pagina 2
Miniplan promoțional - New Power Gym - Pagina 3
Miniplan promoțional - New Power Gym - Pagina 4
Miniplan promoțional - New Power Gym - Pagina 5
Miniplan promoțional - New Power Gym - Pagina 6
Miniplan promoțional - New Power Gym - Pagina 7
Miniplan promoțional - New Power Gym - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Miniplan Promotional - New Power Gym.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?