Biblioteca

Mixul de Marketing - SC Magic Print SRL

Proiect / Marketing
Informatii Proiect:
Numar de pagini: 17
Marime arhiva: 40.19Kb
Contine fisiere: doc
Numar de fisiere: 1
Tip document: Proiect
Domeniu: Marketing
Nota pe site: 7 Mixul de Marketing - SC Magic Print SRL, 7 out of 10 based on 29 rating
Profesor indrumator / Prezentat Profesorului:
Bratucu Gabriel
Valoare:
Ce sunt punctele? Ce sunt punctele?

Punctele reprezinta moneda de schimb a site-lui.

Ai nevoie de ele ca sa downloadezi documente si le poti primi incarcand documente pe site.

Daca nu vrei sau nu poti face asta, punctele se pot cumpara foarte usor prin SMS, Card sau PayPal.

Click pentru mai multe detalii.

Fisiere in arhiva: (1)

 • Mixul de Marketing - SC Magic Print SRL.doc

Din cuprins:
CAP I. PARTEA EXPLICATIVĂ
1. Descrierea firmei
2. Scurt istoric
3. Piata de desfacere. Clientii
4. Servicii oferite
CAP II. MIXUL DE MARKETING
1. Politica de produs
2. Politica de pret
3. Politica de promovare
4. Politica de plasament(distributie)
5. Analiza SWOT
CAP III. PROPUNERI- RECOMANDĂRI ALE MIXULUI DE MARKETING LUÂND ÎN VEDERE CRIZA ECONOMICĂ

Extras din document:

I. PARTEA EXPLICATIVĂ
1. Descrierea firmei
Tipografie
Una dintre cele mai importante tipografii din regiunea de est a României, Tipografia Magic Print oferă servicii şi produse tipografice de calitate încă din anul 1996. Urmărirea în permanenţă a atingerii unui nivel cât mai ridicat al gradului de satisfacţie al clienţilor a condus la pătrunderea pe piaţă în toate sectoarele de activitate în întreprinderi mici si mijlocii şi societăţi cu capital privat şi de stat.
Activitatea MGP, managementul profesionist şi competitiv, precum şi realizările obţinute au fost încununate cu numeroase distincţii, printre care enumerăm: obţinerea unor poziţii fruntaşe în topul judeţean al firmelor, abilitarea MGP de Ministerul Finanţelor prin Compania Naţională Imprimeria Naţională S.A. – Diploma de onoare la secţiunea “Lideri regionali”, certificarea sistemului calităţii implementat în organizaţia noastră în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO 9001:2001
Editură
Înfiinţată în 1996, Editura MGP a colaborat cu scriitori de renume, a editat o gamă largă de publicaţii solicitate de piaţa cărţii româneşti: lucrări ştiinţifice, tehnice şi profesionale, lucrări de ştiinţe sociale şi umane, ştiinţe economice şi drept, enciclopedii, dicţionare, poezie, artă, religie, cărţi de turism, ghiduri, hărţi, etc. Prin atitudinea profesionistă s-a dorit şi s-a obţinut atingerea celor mai riguroase cerinţe, şi, datorită tiparului asigurat în cadrul aceleiaşi firme, s-au evidenţiat costurile reduse ale publicaţiilor. Colectivul specializat, care include editori, tehnoredactori, graficieni şi corectori, asigură coordonarea eficientă a proceselor şi a lucrărilor care au ca finalitate o publicaţie de calitate conformă cu cerinţele şi aşteptările autorului şi ale pieţei.
Sistemul de Management al Calităţii
Implementarea şi certificarea sistemului de Management al Calităţii în conformitate cu cerinţele standardului internaţional ISO 9001:2001 are ca obiectiv crearea unui sistem de valori referitoare la capacitatea organizaţiei de a realiza produse de calitate în conformitate cu cerinţele clienţilor săi precum şi cu cerinţele legale şi a reglementările în vigoare. Ca urmare a implementării unui sistem de Management al Calităţii, care îndeplineşte cerinţele standardului ISO 9001:2001, Tipografia MAGIC PRINT a fost certificată de către S.C. SIMTEX–OC S.A., sub acreditare RENAR, obţinând la data de 5 aprilie 2004 certificatul Nr. 631, valabil până la data de 5 aprilie 2007.
Periodic, S.C. Magic Print S.R.L. evaluează eficacitatea sistemului de management implementat în cadrul organizaţiei prin intermediul proceselor de monitorizare şi măsurare, de audit intern şi analize manageriale, identificând permanent oportunităţile de îmbunătăţire ale acestuia şi remediind eventualele sale disfuncţionalităţi. În prezent, sunt în curs de recertificare, cu Moody International, pentru sistemul de management integrat calitate-mediu-securitate şi sănătate ocupaţională şi sistemul de management al securităţii informaţiei, sub acreditare UKAS (Marea Britanie) şi RVA (Olanda).
Având în vedere premisa aderării României la Uniunea Europeană, care implică realizarea unei libere circulaţii a produselor, este necesar ca produsele realizate de societate să atingă standardele de calitate europene la costuri care să permită pătrunderea şi menţinerea pe piaţa europeană. Pornind de la situaţia existentă şi din dorinţa de a creşte competitivitatea produselor pe piaţa naţională, devine fundamentală decizia de a implementa şi certifica sistemele de management: al mediului, al securităţii şi sănătăţii ocupaţionale şi al securităţii informaţiei. Implementarea acestor sisteme de management în cadrul organizaţiei va permite o abordare managerială coerentă cu efecte majore asupra gestionării eficiente a resurselor şi implicit a costurilor noncalităţii. Certificarea fiecăruia dintre aceste sisteme de management va contribui la îmbunătăţirea poziţiei organizaţiei pe piaţă, iar efectul cumulat al implementării şi certificării sistemelor de management sus amintite constă în realizarea satisfacţiei depline a clienţilor, în produsele şi serviciile, în condiţii de eficienţă economică, productivitate a muncii şi profit.
Implementarea acestor sisteme de management va asigura o gestionare eficientă a tuturor resurselor ceea ce va permite creşterea productivităţii economice. Prin urmare, randamentul realizat de echipamentele noastre de producţie se va ameliora simţitor, ceea ce se va reflecta în preţul de producţie, dar va permite de asemenea realizarea unor produse la un nivel calitativ ridicat care vor fi competitive cu cele din ţările membre Uniunii Europene.


Previzualizare pagini: (17)

  Documente similare:
  Preview document similar
  Elaborarea Mixului de Marketing la Societatea...
  Proiectul contine 115 pagini in format doc cu o marime totala de 152.11 KB.
  Preview document similar
  Adaptarea Comunicarii de Marketing pe Faze ale...
  Proiectul contine 38 pagini in format doc cu o marime totala de 75.19 KB.
  Preview document similar
  Plan de Marketing ASE
  Proiectul contine 8 pagini in format doc cu o marime totala de 18.13 KB.
  Preview document similar
  Mix-Marketingul Legumelor de Sera la Manole SRL Brasov
  Proiectul contine 31 pagini in format doc cu o marime totala de 52.42 KB.
  Preview document similar
  Mixul de Marketing in Cadrul Firmei SC Unican...
  Proiectul contine 95 pagini in format doc cu o marime totala de 1.95 MB.
  Preview document similar
  Mixul de Marketing al Companiei Nestle Studiu de Caz...
  Proiectul contine 41 pagini in format doc cu o marime totala de 1.11 MB.
  Carti recomandate:
  Alan Charlesworth, Richard Gay, Rita Esen
  Folosind o multime de studii de caz pentru diverse situatii preluate din viata reala, ilustrate cu exemple de site-uri Web curente, autorii abordeaza anumite concepte de marketing, familiare - cum ar fi mixul de marketing si comportamentul cumparatorului - pe care le analizeaza dintr-o perspectiva on-line. Textul subliniaza faptul ca, pentru... citeste tot
  PETRE DATCULESCU
  Aceasta lucrare de referinta contine o ampla trecere in revista a modalitatilor avansate de cercetare pentru adoptarea deciziilor de marketing strategic si operational. Printre caracteristicile exceptionale ale cartii se numara: o Orientarea practicao Abordarea in detaliu a metodologiei o Conectarea stransa a cercetarii la problema concreta de... citeste tot
  Cristian Potincu
  Cartea de fata trateaza un element foarte important al mixului de marketing politic: promovarea politica.
  Abordarea tehnicilor proprii acesteia a fost realizata din perspectiva interdisciplinara, economica, juridica si sociologica, tinand cont de literatura de specialitate la nivel global si national.
  Tehnicile de promovare... citeste tot