Biblioteca

Plan de Afaceri - Firma de Curatenie

Proiect / Marketing
Informatii Proiect:
Numar de pagini: 11
Marime arhiva: 24.05Kb
Contine fisiere: doc
Numar de fisiere: 1
Tip document: Proiect
Domeniu: Marketing
Nota pe site: 7 Plan de Afaceri - Firma de Curatenie, 7 out of 10 based on 2 rating
Valoare:
Ce sunt punctele? Ce sunt punctele?

Punctele reprezinta moneda de schimb a site-lui.

Ai nevoie de ele ca sa downloadezi documente si le poti primi incarcand documente pe site.

Daca nu vrei sau nu poti face asta, punctele se pot cumpara foarte usor prin SMS, Card sau PayPal.

Click pentru mai multe detalii.

Fisiere in arhiva: (1)

 • Plan de Afaceri - Firma de Curatenie.doc

Extras din document:

Firma ofera o gama zilnica/saptamanala de servicii de intretinere pentru locuinte, sedii comerciale, spatii hoteliere/pensiuni, evenimente. Se doreste ca aceasta firma sa reprezinte o noutate datorita serviciilor personalizate in functie de nevoile clientului, asigurarea personalului cu experienta, terminarea serviciul de curatenie in timpul stabilit, garantia calitatii, veti castiga timp pentru alte activitati. Desi avem materialele necesare pentru indeplinirea oricarei sarcini de curatenie, se accepta orice instrument pus la dispozitie de client, preferat pentru curatenia in anumite zone din locuinta.
Principalele activităţi desfăşurate in cadrul firmei sunt:
• - servicii de intretinere pentru locuinte, sedii comerciale, spatii hoteliere/pensiuni, evenimente
• - servicii de curatenie dupa constructor
• - servicii de curatenie si intretinere tesase ,
• - servicii de curatenie si intretinere baruri ,
• - servicii de curatenie si intretinere restaurante,
• - servicii de curatenie si intretinere canapele din stofa si piele
• - servicii de curatenie si consultanta spitale
• - servicii de curatenie si consultanta cabinete medicale
• - servicii de curatenie si intretinere spatii de productie destinata consumului alimentar
Clienti potentiali
Clientela unui asemenea serviciu este foarte variata. Intr-un oras mai mic majoritatea clientilor sunt formati din locatarii blocurilor de locuinte (in fiecare gospodarie exista cel putin un covor, care necesita o curatare completa o data la trei ani), intr-un oras mai mare suportul afacerii il constituie marile restaurante si hoteluri, banciile, sediile diferitelor institutii, orice interior unde exista mochete lipite. Ambasadele si reprezentantele firmelor straine, de asemenea, agreeaza acest serviciu, fiind obisnuite cu el de pe pietele occidentale.
Afacerea poate functiona fara un sediu aratos, deoarece contactarea tuturor clientilor mentionati anterior se poate face telefonic, urmand ca discutia propriu-zisa privind prestatia sa se desfasoare la fata locului. Asadar, pentru sediul firmei este suficient apartamentul propriu.
De la cele mai mici birouri si pana la sediile marilor corporatii, se estimeaza ca pe aceasta piata potentiala mai mult de 50% din serviciile de curatenie sunt „instrainate” catre terti. Practica afacerilor demonstreaza ca aceste activitati sunt din ce in ce mai mult concesionate partenerilor specializati. Tendinta pietei este asadar urcatoare. In aceste conditii, infiintarea unei firme care sa ofere servicii de curatenie devine o oportunitate de afaceri in adevaratul sens al cuvantului.
Concurenţi potentiali
SC. TOP CLEAN SERVICES S.R.L. - firma de curatenie, presteaza servicii de curatenie,igienizare si dezinfectie, intretinere si asistenta tehnica instalatii sanitare, electrice, termice si de tamplarie pentru cladiri,comercializare,instalare, curatenie interioara si exterioara. In acest domeniu ofera servicii pentru: institutii centrale, sedii de firme, ambasade, banci, hoteluri, hale industriale, centre comerciale, spitale, cabinete medicale, resedinte,vile apartamente etc.
SC. Best Clean S.R.L. – firma de curatenie, ofera servicii de curatenie in apartamente, garsoniere, case si vile, dar si companii, firme, birouri si orice alt spatiu la cerere. Au o gama variata de servicii de curatenie la domiciliu si companii.


Previzualizare pagini: (11)

  Documente similare:
  Preview document similar
  Infiintare Firma Electromar SRL
  Referatul contine 15 pagini in format doc cu o marime totala de 25.85 KB.
  Preview document similar
  Planul de Afaceri al Firmei SC Starstyle SRL
  Referatul contine 18 pagini in format doc cu o marime totala de 16.93 KB.
  Preview document similar
  Plan de Afaceri - SC UCM Resita SA
  Proiectul contine 43 pagini in format doc cu o marime totala de 615.67 KB.
  Preview document similar
  Plan de Marketing - McDonald’s
  Proiectul contine 29 pagini in format doc cu o marime totala de 1.98 MB.
  Preview document similar
  Plan de Afaceri - Agentie de Public Relations -...
  Proiectul contine 27 pagini in format doc cu o marime totala de 162.57 KB.
  Preview document similar
  Plan de Afaceri - Restaurant
  Proiectul contine 45 pagini in format doc cu o marime totala de 55.94 KB.
  Carti recomandate:
  Peter Knight
  Fie ca sunteti o firma aflata la inceputurile activitatii sale,cu un buget mic,sau o firma multinationala,fie ca sunteti un antreprenor sau un director de marketing,acest ghid practic va va purta pas cu pas de-a lungul procesului care va va ajuta sa abordati problemele si sa scoateti in evidenta oportunitatile.Si este incercat,testat si... citeste tot
  Ion Marin Sandulescu
  Intreprinzatorii sunt tot mai mult solicitati sa prezinte creditorilor, finantatorilor sau virtualilor asociati planuri de afaceri scrise. Lucrarea ,,Planul de afaceri. Ghid practic. Editia a III-a." isi propune sa realizeze pentru firmele din Romania o punere in tema si, totodata, sa le ofere un ghid pentru indrumarea necesara elaborarii si... citeste tot
  Stephen M. Dent
  Cu totii am fost implicati de-a lungul timpului in diverse parteneriate. Multe dintre ele ne-au lasat un gust amar si senzatia ca, desi e greu, e mai bine sa actionezi de unul singur. Dintre toate strategiile de afaceri, nici una nu ofera recompense potentiale mai mari decat parteneriatul, dar nici nu prezinta riscuri mai devastatoare. Autorul... citeste tot