Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL

Proiect
7.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 2 fișiere: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 2870
Mărime: 3.54MB (arhivat)
Puncte necesare: 9

Cuprins

  1. CAPITOLUL I- PREZENTAREA SOCIETATII COMERCIALE,
  2. OBIECT DEACTIVITATE,ORGANIZAREAFIRMEI.1
  3. 1.1. Denumirea societatii.1
  4. 1.2. Sediul.1
  5. 1.3. Data infiintarii.1
  6. 1.4. Descrierea activitatii desfasurate.1
  7. 1.5. Obiectul de activitate.1
  8. 1.6. Organizarea firmei.1
  9. CAPITOLUL II- PIATA FIRMEI.2
  10. 2.1. Furnizorii firmei.2
  11. 2.2. Clientii.2
  12. 2.3. Cifra de afaceri pe ultimii 2 ani.3
  13. 2.4. Principalii concurenti.3
  14. CAPITOLUL III- SORTIMENTELE PRODUSELOR FIRMEI SI MODUL
  15. DE DISTRIBUTIE.4
  16. 3.1. Fotografii si specificatiile aferente.4
  17. 3.2. Serviciile oferite si garantiile post-vanzare.12
  18. 3.3. Modalitati de distributie.13
  19. CAPITOLUL IV- CONCLUZII SI PROPUNERI.13

Extras din proiect

CAPITOLUL I

PREZENTAREA SOCIETĂŢII COMERCIALE, OBIECT DE ACTIVITATE, ORGANIZAREA FIRMEI

1.1. DENUMIREA SOCIETĂŢII : S.C. MARGI-ARIANNA S.R.L.

1.2. SEDIUL : Targoviste ,Calea Bucuresti, bl. N2 A parter,localitatea Targoviste, Judetul Dambovita

Tel/Fax 0245.218.704

1.3. DATA INFIINTARII : Societatea comerciala “MARGI-ARIANNA S.R.L.”, s-a infiintat in data de 03.09.2004, inregistrata la Registrul Comertului sub J15/778/2004, Cod Unic de Inregistrare 16734631.

1.4. DESCRIEREA ACTIVITATII DESFASURATE : S.C. MARGI-ARIANNA S.R.L. in colaborare cu MIXMOBILIER isi desfasoara activitatea pe raza orasului Targoviste, unde este situat showroom-ul mobilier.

1.5. OBIECTUL DE ACTIVITATE : S.C. MARGI-ARIANNA S.R.L. are ca principala activitate vanzarea de mobilier de cea mai buna calitate,import Italia, care sa satisfaca orice solicitare si exigenta, servicii de proiectare(planificarea spatiului, stabilirea materialelor, vizualizarea spatiului in 3D, re-discutarea detaliilor impreuna cu clientul, refacerea planselor de proiecatre, furnizarea materialelor, amenajarea spatiului), executie, transport si montaj, ultimele doua fiind gratuite.

Firma abordeaza o diversitate sortimentala de mobilier, avand posibilitatea de a executa de la comenzi de serie mica si medie pana la comenzi unicat adaptate cerintelor estetice, functionale si dimensionale ale clientului.

S.C. MARGI-ARIANNA S.R.L. :

„Casa sau biroul tau merita ce este mai bun, pentru ca reprezinta eticheta, emblema vietii tale. Este locul unde traiesti si muncesti iar confortul, eleganta si armonia sunt elementele esentiale.”

In urma discutiilor pe care le au cu clientii, acestia vor intelege ceea ce vor sa cumpere, explicandu-le atat prin cuvinte cat si prin schite cum va arata designul casei sau biroului.

Oferta societatii de produse si servicii de consultanta se refera la amenajarea oricarui tip de interior. Liniile de mobilier pentru birouri se preteaza pentru sedii de firme, institutii publice, cabinete medicale in timp ce liniile de mobilier pentru locuinte sunt dedicate oricarui tip de interior fie el vila, apartament sau casa de vacanta.

1.6. ORGANIZAREA FIRMEI :

Administratori : MACRIS MARIUS , VLADOIU GIGEL

Asociati : MACRIS MARIUS , VLADOIU GIGEL

CAPITOLUL II

PIATA FIRMEI

2.1. FURNIZORII

Societatea comerciala MARGI-ARIANNA S.R.L. importa si executa la cerere mobila de cea mai buna calitate,import Italia ,acolo unde este si executata, de la MOBILIFICI ASSOCIATI, societate ce are showroom-uri mobiliare in Due Carrere (35020 Due Carrere-Zona artigianale Cornegliana Via Veneto 7/9), Piove di Sacco (35020 Vigorovea di San’t Angelo di Piove di Sacco, Strada Statale Piovese/Via Leonardo Da Vinci 11), Rovigo (5100 Rovigno, Loc.Borsea, Zona Commerciale La Fattoria Viale Porta Po), Marcon-Venezia (30020 Marcon – Zona commerciale Valecenter Via F.Bandiera 11) si la care VLADOIU GIGEL este actionar.Aceasta societatea asigura mobilierul showroom-ului.

2.2. CLIENTII

Motive pentru care cumpara clientii produsul/ serviciul :

MARGI-ARIANNA foloseste componente de cea mai buna calitate, testate din punct de vedere al rezistentei si fiabilitatii. Mobilierul MARGI-ARIANNA este executat in constructie demontabila si prezinta un design modern, acoperind in principiu toate cerintele de confort, eficienta si amenajare spatiala in cadrul dormitoarelor.

S.C. MARGI-ARIANNA S.R.L. creează spaţii plăcute, in dormitoare cu mobilă proiectată astfel încât să incorporeze noi tehnologii în ambianţa clasică a dormitorului. Conceptual, dormitorul reprezinta spatiul de odihna si relaxare, iar pentru obtinerea acestor doua caracteristici este nevoie de construirea ambientului combinand caracteristicile mobilierului cu finisarea interioara.Se acorda o mare atenţie la aspectul şi textura lemnului, la mobila de calitate precum şi la echipamentele electronice de înaltă tehnologie. Încearca întotdeauna să furnizeze cea mai bună alternativă posibilă pentru clienţii lor care pun preţ pe spaţii de calitate şi se vrea ca fiecare leu cheltuit să fie bine investit. Încearca să se obţina un profit corect care să permită menţinerea pe termen lung a “sănătăţii” financiare a companiei.

Flexibilitatea, calitatea si accesibilitatea ca pret a produselor companiei au fost apreciate de clienti importanti ca: Hotelurile Dambovita, Valahia (TARGOVISTE), Ceres (PUCIOASA), Valahia (MORENI).

Un alt segment de piata deosebit de important al clientelei noastre il reprezinta persoanele fizice, pentru care firma MARGI-ARIANNA ofera un mobilier modern, fiabil si cu o executie impecabila, intr-o paleta diversa de culori si modele.

Preturile produselor noastre sunt sensibil mai mici decat cele practicate de marile companii, la o calitate comparabila.

Preview document

Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 1
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 2
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 3
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 4
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 5
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 6
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 7
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 8
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 9
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 10
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 11
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 12
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 13
Proiect de practică la firma SC Margi-Arianna SRL - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • CAPITOLUL I.doc
  • CUPRINS.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?