Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 23 în total
Cuvinte : 4633
Mărime: 664.25KB (arhivat)
Publicat de: Tudosia Ioniță
Puncte necesare: 8
Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău Facultatea de Ştiinte Economice Program Master “Marketing şi Comunicare în Afaceri”

Extras din proiect

Introducere

Hochland Romania

Compania Hochland este prezenta pe piata romaneasca inca din anul 1993 prin importuri.Hochland grup numara 15 fabrici in 9 tari,Germania,Polonia,Franta,Spania,Romania,Rusia ,Elvetia ,Iran si Ucraina.

In 2008 Hochland in Romania implinea 10 ani de productie,detinand 2 unitti de productie:la Sighisoara,unde se produce branza topita si la Sovata,unde se produce cascaval si cedar.Hochland este lider de necontestat pe segmentul branzeturilor topite si in categoria cremelor de branza.Totodata Hochland este numarul 1 si pe piata de cascaval.

Whiteland Sales and Marketing

Whiteland Sales and Marketing este in prezent unul dintre jucatorii de referinta pe piata produselor alimentare, oferind servicii de vanzari si marketing la nivel national, la cele mai inalte standarde de calitate.

Avand in spate o echipa de profesionisti care pune pasiune in ceea ce face, un sistem bine definit de valori si o cultura organizationala bine conturata, compania a crescut de la an la an, astfel ca din 2008 a depasit pragul de 100 milioane de Euro, ca cifra de afaceri.

Compania are acoperire nationala prin cele 15 puncte de lucru amplasate strategic in intreaga tara, si este prezenta in toate canalele de trade. Brandurile aflate in portofoliu sunt Hochland, Meggle, Orkla Foods Romania, Campina, Don Gustosso, De Silva, Raureni, Vici.

Colaborarea Whiteland-Hochland, veche de peste 12 ani, are la baza un parteneriat solid intre cele doua companii, care a dus la cresterea continua a businessului comun, rezultatele fiind pe masura asteptarilor.

Hochland Romania isi consolideaza pozitia de lider pe piata branzeturilor prin extinderea gamei sale de produse cu un nou sortiment - Telemea de vaca, ce marcheaza intrarea companiei pe o noua categorie, cea de branza alba - telemea.

"Decizia de a intra pe categoria de branza alba telemea este una fireasca, avand in vedere preocuparea noastra de a oferi consumatorului nu numai o calitate exceptionala, dar si o gama de produse cat mai variata. Hochland este "Expert in Branzeturi", lucru certificat printr-o experienta de 100 de ani pe plan european si de 10 ani pe piata locala.

Noua telemea vine sa confirme acest lucru printr-o prospetime garantata, prin aceeasi calitate excelenta si experienta gustativa unica, cu alte cuvinte - prin bucuria gustului, cu care Hochland si-a obisnuit consumatorii", a declarat Sergiu Mititelu, Director General Hochland Romania.

Noul produs Hochland are un ambalaj alb, elegant si usor de utilizat, dar si un gramaj practic, de 200 de grame si respectiv 150 de grame. Pana la finalul anului, acestor doua variante li se vor adauga alte cateva sortimente, noi gramaje dar si noi variante de ambalaj.

Produsul va fi disponibil in toate orasele din Romania, atat in magazinele mari, cat si in cele de proximitate, cu ajutorul retelei de distributie si de vanzari a partenerului Whiteland.

Hochland Romania, cel mai mare producator de branzeturi de pe piata locala, este filiala locala a Hochland AG, companie germana cu importanta traditie si unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de branzeturi din Europa. Branza Hochland este vanduta in peste 50 de tari de pe toate cele cinci continente.

Promovarea vanzarilor produsului Telemea de vaca de la Hochland

Scopul acestui plan de promovare urmareste ca Hochland,respective produsul Telemea de Vaca sa ocupe pozitia 1in topul national al producatorilor de branza alba-telemea.

Obiective generale:cresterea anuala a produsului cu 20% in termeni reali,cresterea profitului brut de la 25% la 42% pana la sfarsitul anului 2011,cresterea cotei de piata a produsului in Romania de la 29% la 35% intr-o perioada de 1 an,cresterea cifrei de afaceri de la 56% la 63 % intr-o perioada de 1 an.

Promovarea vanzarilor consta intr-un ansamblu divers de instrumente stimulative,in majoritate pe termen scurt,destinate sa incurajeze cumpararea mai rapida sau in valoare mai mare a unor produse sau servicii,de catra consumatori sau distribuitori.

In timp ce publicitatea ofera un motiv pentru a cumpara,promovarea vanzarilor ofera un stimulant in directia cumpararii.Promovarea vanzarilor cuprinde instrumente de promovare destinate consumatorilor (mostre ,cupoane, oferte de restituire a unei parti din pretul platit,preturi cu reducere ,suplimente,castiguri,recompense pentru clientii fideli,incercari gratuite ale produselor,garantii,promovari conjugate,promovari incrucisate,expuneri pentru publicitate si pentru expunerea produselor,bunuri gratuite); si destinate fortei de vanzare (targuri,intruniri,concursuri de vanzare si publcitate speciala sau de protocol).

Instrumentele de promovare a vanzarilor sunt utilizate de aproape toate organizatiile ,inclusive producatori,distribuitori,detailisti,asociatii patronale si organizatii non-profit.Instrumentele de promovare a vanzarilor urmaresc obiective specifice diferite.O mostra gratuita il stimuleaza pe consummator sa incerce produsul, in timp ce un serviciu gratuit de consultanta manageriala urmareste sa cimenteze relatia cu un detailist.

Preview document

Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 1
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 2
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 3
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 4
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 5
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 6
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 7
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 8
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 9
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 10
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 11
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 12
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 13
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 14
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 15
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 16
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 17
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 18
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 19
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 20
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 21
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 22
Promovarea vanzărilor, relații publice, forțe de vânzare - Hochland România - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Promovarea Vanzarilor, Relatii Publice, Forte de Vanzare - Hochland Romania.doc

Alții au mai descărcat și

Program de promovare a vânzărilor - Tchibo

1. Tchibo - scurta prezentare Tchibo a intrat pe piaţa românească în anul 2000, iar în 2001 a înfiinţat sediul în Bucureşti. Reclamele TV timpurii...

Managementul vânzărilor Antibiotice A+

Partea I I. Descrierea companiei I.1. Scurt istoric 1955-1959 – În luna decembrie 1955 a luat ființă prima companie farmaceutică din România și...

Plan de promovare a vânzărilor - Hochland triunghiuri de brânza topită

Prezentare Compania Hochland AG este o companie germana, de familie, cu o importanta traditie specializata inca din 1927 in productia, prelucrarea...

Program de promovare a vânzărilor pentru produsul Water Shine Diamonds 2 de la Maybelline

Datorită unei concurenţe puternice existente pe piaţa produselor cosmetice, dar şi datorită exigenţelor din ce în ce mai ridicate ale...

Promovarea Vanzariilor, PR ale Grupului Boromir

I. Scurt istoric al GRUPULUI BOROMIR “Nu am putea spune cu certitudine momentul cand omul a introdus in alimentatia sa painea, cert este ca, inca...

Promovarea la Nivea

1.Promovarea Nu de puţine ori , noţiunea de comunicare se identifică cu cea de promovare. Comunicarea este un proces de transmitere şi recepţie...

Tehnici de vânzare Blend-a-Med

Analiza pieţei Piata pastei de dinti este alcãtuitã din segmentele “anticarie” (are cea mai mare pondere în prezent ) ,”whitening” , “pastã de...

Cercetare de Marketing - Mouse Pad

PREZENTAREA FIRMEI Societatea comerciala S.C. MIKE&MOUSE S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 de catre Vulpe Cristina si Vlad Ana,avand sediul in...

Ai nevoie de altceva?