Rent a Car - Proiect la E-Marketing

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 4049
Mărime: 37.94KB (arhivat)
Puncte necesare: 9

Cuprins

  1. Capitolul 1 : Descrierea Firmei
  2. Capitolul 2 : Stabilirea obiectivelor departamentului de marketing
  3. Capitolul 3 : Oferta aflată în centru strategiei de marketing
  4. 3.1. Produsul oferit
  5. 3.2. Alte servicii
  6. Capitolul 4 : Analiza pieţei
  7. 4.1. Clienţii produselor firmei
  8. 4.2. Clienţii pentru spaţiul publicitar de pe site
  9. 4.3. Baze de date clienţi
  10. Capitolul 5 : Analiza concurenţei
  11. 5.1. Identificarea şi descrierea a 3 concurenţi reali
  12. 5.2.Strategii de e-Marketig folosite de aceştia
  13. Capitolul 6 : Site
  14. 6.1.Structură
  15. 6.2.Text
  16. 6.3.Comunicare firmă
  17. 6.4.Comunicare client
  18. Capitolul 7 : Promovarea şi atragerea traficului
  19. 7.1. Atragerea traficului
  20. 7.2. Promovare

Extras din proiect

Capitolul 1 : Descrierea Firmei

Domeniu de activitate şi oferta

Compania S.C. Car-To-Go S.R.L. oferă servicii de închiriere autoturisme, atât în Iaşi cât şi în toată ţara, ce promite a fi mereu la dispoziţia clientului şi de a satisface dorinţele acestuia şi să asigure confortul necesar cu preţuri accesibile.

Firmă îşi propune să acopere cât mai multe cerinţe ale clienţilor, un maxim de confort, maşinile fiind dotate cu climă, geamuri electrice faţă-spate, radio-cd.Întrucât maşinile sunt asigurate Full CASCO şi într-o perfectă stare de funcţionare, oferim o siguranţă deplină clienţilor noştri.

Deviza noastră este : "...Easy rent, Easy Go!"

A.Rezervarea

1. Se trimite solicitarea prin formularul online, prin e-mail sau telefonic. Solicitarea trebuie să conţină tipul autoturismului, perioada de închiriere, locaţia de predare/preluare şi numele clientului.

2. Un reprezentant Car-To-Go face şi va transmite o rezervare provizorie care blochează maşina pentru perioada solicitată.

3. În cazul în care clientul este de acord cu oferta noastră acesta trebuie să o confirme în decurs de 48 de ore. Rezultatul este o rezervare definitivă.

B.Inchirierea

1. La data, ora şi locaţia stabilite în rezervare se livrează maşina (curată şi cu plinul făcut). La livrare se semnează contractul de închiriere, se completează fişa de predare-primire a autoturimului şi se efectuează plata.

2. Închirierea propriu-zisă. Dacă apare orice problemă clientul poate să ne sune oricând, suntem la dispoziţia dumnealui 24h/24.

3. La data, ora şi locaţia stabilite se returnează maşina. Finalul închirierii este consemnat în fişa de predare-primire şi se eliberează o factură dacă a fost solicitată.

Oferta Car-To-Go

Închiriem maşini noi, fără garanţie, gamă auto variată, diesel sau benzină, la cele mai mici preţuri, cu sau fără şofer, preţuri începând cu 12 Euro/zi(taxe incluse).Închirierile auto pe termen mediu şi lung vor beneficia de discounturi procentuale.Totodată oferim clienţilor detectoare radar, sisteme GPS şi scaune copii ISOFIX.

Pentru a închiria un autoturism de la Car-To-Go trebuie să se îndeplinească următoarele condiţii: vârsta minima aceptata este de 21 ani iar clientul trebuie să aibă minim 1 an de la data obţinerii categoriei B.

La semnarea contractului este solicitat de un act de identitate (buletin sau paşaport) şi permisul de conducere.

Maşina închiriată poate fi condusă de titularul contractului şi de alţi şoferi adiţionali indicaţi în contract. Nu se percep taxe suplimentare pentru şoferi adiţionali.

În cazul în care clientul solicită să fie preluat de la aeroport un agent de la agenţia noastră îl va aştepta la aeroport cu o pancartă pe care va fi scris numele clientului. Dacă se solicită contractul poate fi semnat la aeroport şi autoturismul se va prelua imediat. Dacă este prima închiriere clientul trebuie să aibă la el fotocopii după actul de indentitate şi permisul de conducere.

Pentru prelungirea duratei de închiriere clientul trebuie să ia legătura cu reprezentaţii noştrii cu cel puţin 24 de ore înainte de data expirării contractului. Dacă maşina este disponibilă se face un act adiţional de prelungire şi se plăteşte noua perioadă de închiriere (plata se poate face la oricare din agenţiile Car-To-Go din ţara sau la distanţă (prin carte de credit / virament bancar).

Pe toată durata închirierii reprezentanţii Car-To-Go din toate agenţiile regionale stau la dispoziţia clienţilor.Primul pas este să ne contactacteze imediat. Datele de contact se găsesc pe contractul de închirieri auto. Reprezentaţii Car-To-go vor oferi asistentă necesară.

În caz de defecţiune tehnică clienţii beneficiază de asistentă rutieră non-stop, maşină la schimb în cazul în care defecţiunea nu poate fi remediată imediat.

În caz de accident : conform legislaţiei în vigoare, clienţii trebuie să contactateze poliţia în legătură cu orice accident care implică avarii asupra autoturismului şi/sau răniri de persoane. După declararea accidentului aceştia trebuie să obţină procesul verbal semnat şi autorizaţia de reparaţie de la poliţie.Clienţii vor obţine de asemenea toate informaţiile de identificare ale persoanelor terţe implicate în accidentul respectiv.

Firma Car-To-Go propune o gamă largă de autoturisme pentru transportul intern şi extern: maşini de lux, utilitare şi microbuze. Parcul nostru auto pune la dispoziţia clienţilor toate categoriile şi clasele auto de mărime şi confort: VW, Audi, Toyota, Seat, Mercedes, Hyunday, Honda, etc.

Capitolul 2 : Stabilirea obiectivelor departamentului de marketing

Serviciile de rent-a-car au din ce în ce mai multe căutare pe piaţă din Iaşi şi nu numai. Din acest motiv firma şi-a propus următoarele obiective pentru al doilea semestru al anului 2009:

• Creşterea încasărilor în următoarele 6 luni cu 25% faţă de primul semestru al anului 2009

• Creşterea numărului de comenzi de pe site-ul companiei cu 40% faţă de perioadă precedentă

• Lărgirea orizontului pieţei prin deschiderea de noi filiale în judeţele din Moldova ce au aeroport în Suceava şi Bacău

Pentru atingerea acestor obiective firma se va concentra mai mult pe pagina web deţinută. Pentru început, site-ul firmei va fi îmbunătăţit şi va fi lansat la nivel naţional. Acesta pagină web a fost considerată ca răspunsul la toate probleme firmei şi se va putea ca în cel mai scurt timp să se atingă toate obiectivele propuse pentru acest an. Astfel se va putea lărgi piaţa, firma renunţând să fie prezentă numai pe piaţă municipiului Iaşi, trecând foarte uşor în sfera pieţei naţionale. Aceasta este o metodă destul de facilă datorită faptului că nu este nevoie să fie deschise alte sucursale. Site-ul se poate realiza cu un buget mult mai mic dar în acelaşi timp pagina va reprezeneta o „usa nouă a companiei” în casa fiecărui om, prin internet.

Preview document

Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 1
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 2
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 3
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 4
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 5
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 6
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 7
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 8
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 9
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 10
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 11
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 12
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 13
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 14
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 15
Rent a Car - Proiect la E-Marketing - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Rent a Car - Proiect la E-Marketing.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza comportamentului consumatorului

INTRODUCERE Lucrarea prezentă are ca scop principal pe de o parte identificarea gradului în care au fost primite produsele cu specific regional...

Politici și strategii de marketing ale operatorilor En Gros de tip Cash Carry

Introducere În acestă lucrare este vorba despre un studiu al activităţilor desfăşurate în de magazinele en-gros de tip cash&carry. Scopul acestei...

Fundamentarea strategiei de piață a SC Tabco Campofrio SA Tulcea

CAPITOLUL 1 STRATEGIA DE PIATA ÎN ACTIVITATEA DE MARKETING. 1.1. ETAPE ÎN EVOLUTIA CONCEPTULUI DE STRATEGIE DE PIATA. Grecii din perioada antica...

Proiect Marketing - Speed Tuning SRL

I. Descrierea firmei Speed Tuning este o companie recent lansată pe piaţa din România, ea se doreşte a fi un adevărat sprijin pentru pasionaţii de...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Te-ar putea interesa și

Plan de afaceri - Mobilă Casă Prod SRL

1.0 Scurtă prezentare a afacerii Societatea comercială Mobilacasa PROD SRL, cu sediul în Suseni, str. Streh nr. 9 şi-a început activitatea în luna...

Program de marketing pentru agenția de turism Terra Nova

INTRODUCERE Informaţii generale despre turismul românesc România a reprezentat o destinaţie turistică importantă pentru piaţa zonală, promovând,...

Planificarea Strategică de Marketing a Agenției de Turism

Informatii generale despre turismul românesc România a reprezentat o destinatie turistica importanta pentru piata zonala, promovând, cu precadere,...

Raport Evaluare Teren

Prezentare generala – cuprinde obiectul evaluarii , date generale privind propietatea , scopul si utilizarea evaluarii , obiectivele urmarite si...

Rent-a-car

Capitolul 1 Misiunea firmei, ce reprezinta firma, nr.de masini si salariati, organigrama firmei, autorizatiile necesare. Schita cu amplasarea...

Plan de Afaceri pentru Prestarea Serviciilor de Tip Rent A Car în Cadrul Fleet Management

CAPITOLUL I – Prezentarea generală a firmei Fleet Management Services 1.1 Scurt istoric şi obiectul de activitate al firmei Fleet Management...

Diagnosticul Global al Firmei Fleet Management Services SRL

Rezumat Evoluţia şi dezvoltarea unei organizaţii presupun numeroase schimbări în diferite domenii şi cu diferite intensităţi, fie pentru ca...

Practică la agenția de turism SC Prosper Meridian SRL

Motivaţii şi explicaţii Dorind sa efectuez stagiul de practică în domeniul turistic, am analizat piaţa ieşeană din acest sector de activitate,...

Ai nevoie de altceva?