Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 5158
Mărime: 80.78KB (arhivat)
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Mafcote International este o companie multinationala, fondata in 1987 in SUA, lider pe piata tehnologica, de producere si desfacere a produselor de papetarie de inalta calitate, a hartiei pentru impachetat si alte produse de hartie. Mafcote ofera o gama larga de produse pentru birou, uz domestic, FMGC si pentru o arie mai larga de consumatori finali.

Mafcote International, are sediul central in Norwalk, Conneticut avand sucursale in Canada, Mexic, Australia, Germania, UK si Romania. Cifra de afaceri exacta a companiei este confidentiala, pe perioada realizarii stagiului de practia nefiindu-mi permis accesul la date financiare. Ceea ce pot sa spuneste ca profitul cel mai ridicat sa realizat in filiala dinAustralia, acesta fiind de aproximativ $2.500.000 la sfarsitul anului 2005.

In ceea ce priveste evenimentele semnificative ce au avut loc in perioada 1990-2006 se poate mentiona achizitionarea principalului concurent in domeniu, PreprintedPapers, deschiderea pentru comertul electronic a 3 site-uri noi inclusiv cel pentru piata romaneasca. Acestea sunt:

- www.geographics.com,

- geographics-europe.com,

- www.geographics-australia.com,

- www.theroyalstore.com,

- www.sonburn.com,

- www.eemafcote.ro

- royalcrafts.com si www.closeoutpaper.com cele deja existente

iar cele pentru compania nou achizitionata:

- www.preprintedpapers.com

- www.thepaperseller.com

- www.thepaperking.com

Integrandu-se perfect in procesul de tranzitie catre societatea informationala si colaborand atat cu sectorul public cat si cu cel privat, EE Mafcote Romania, incearca sa contribuie la modernizarea serviciilor online din sectorul public si ofera firmelor mici si mijlocii oportunitatea de a participa la revolutia e-business.

Strategia Mafcote este de a adauga valoare clientilor sai, oferindu-le stabilitatea si securitatea de care au nevoie in orice mediu, fie ca isi fac cumparaturile la orice magazin Walmart sau Sams unde produsele firmei sunt prezente,fie ca aleg comertul electronic, flexibilitate maxima si posibilitatea de a alege, suport in rezolvarea problemelor concrete cu care se confrunta in derularea afacerii si cost total al proprietatii scazut.

Pentru atingerea acestui obiectiv, Mafcote International a investit permanent in cercetarea tehnologica si in dezvoltarea echipelor de vanzari, consultanti si specialisti menite sa sprijine clientii sa obtina maximum de beneficii de la o gama de produse relativ simpla. In continuare, Mafcote llc isi va indrepta atentia catre parteneriate, avand o bogata retea de parteneri locali, incluzand parteneri directi si reselleri activi si cooperand indeaproape cu partenerii strategici, cei mai buni furnizori de produse de papetarie si tehmologie de fabricatie.

EE Mafcote Romania Romania este mai mult decat un producator de hartie, activitatile principale din tara noastra fiind focalizate pe furnizarea de solutii end-to-end companiilor afiliate, companiilor din domenii similare productia si exportul de hartie sub diferite forme.

Printre clientii cei mai importanti cu care EE Mafcote Romania a dezvoltat relatii de parteneriat, trebuie amintiti: Metro, Crrefour, Kaufland, Practiker, Carrefour, Ultra Pro Computers, Gima, Hotel Sofitel, lantul de cofetarii Ana, Diverta, etc.

Lucruri facute bine

Inca din primul an de afaceri, Mafcote llc a rasplatit comunitatile in care si-a desfasurat activitatea sub forma de donatii filantropice in bani, echipament si timp. Chiar daca amploarea si scopurile afacerii s-au modificat in ultimii ani, angajamentul fata de comunitate a ramas acelasi.

Structura organizationala EE Mafcote Romania

Obiectivele companiei

Obiectivele Mafcote llc au calauzit compania in conducerea afacerilor inca de la inceput, cand au fost redactate pentru prima oara.

Fidelitatea clientului

Pentru a furniza produse, servicii si solutii de cea mai buna calitate si pentru a livra valoare ridicata clientilor, care sa le castige respectul si fidelitatea.

Convingeri care sprijina acest obiectiv:

- Succesul continuu depinde de cresterea fidelitatii clientilor.

- Pentru a castiga fidelitatea clientilor este esential sa ascultam clientii cu atentie pentru a le intelege cu adevarat necesitatile, iar apoi sa le furnizam solutii care sa se regaseasca in succesul lor.

- Costul total competitiv al proprietatii, calitatii si inventivitatii, precum si modul de a conduce afacerile, determina fidelitatea clientilor.

Profit

Acumularea de profit suficient pentru a finanta dezvoltarea companiei, crearea valorii pentru actionarii companiei si furnizarea resurselor necesare pentru atingerea celorlalte obiective ale companiei.

Preview document

Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 1
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 2
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 3
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 4
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 5
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 6
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 7
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 8
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 9
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 10
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 11
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 12
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 13
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 14
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 15
Strategia de recrutare la EE Mafcote SRL - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Strategia de Recrutare la EE Mafcote SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?