Tehnici promoționale - proiect Gealan

Proiect
9/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 2635
Mărime: 74.18KB (arhivat)
Publicat de: Octav Ciobanu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Cristi Nistor

Cuprins

  1. Capitolul I: Analiza preliminara a produsului;
  2. Capitolul II: Stabilirea obiectivelor;
  3. Capitolul III: Definirea strategiei de participare la expozitie;
  4. Capitolul IV: Expunerea planului operational.

Extras din proiect

Capitolul I

Analiza preliminara a produsului

Societatea romano-germana ROM EST GEALAN este o firma cu capital privat infiintata in anul 1994, asociata cu firma germana GEALAN WERK Fiekenscher GmbH. Aceasta produce tamplarie PVC aluminiu.

Investitiile in tehnologie germana de inalta performanta, personal calificat, materie prima si accesorii din import (Germania) permit societatii sa realizeze produse ce respecta standardele mondiale de calitate, cautate pe piata. Intrat in Romania in 1994, geamul termopan a avut o crestere exploziva, fiind unul dintre cele mai cunoscute materiale de constructii.

ROM EST GEALAN – o buna adresa, un bun renume.

Solutiile inteligente introduse in fiecare metru de profil, combinate cu cerintele ridicate de asigurare a calitatii, stau la baza productiei de ferestre si usi, care, astazi, pot fi admirate incepand cu casele si apartamentele obisnuite si mergand pana la cladiri de renume.

Complexitatea sistemului permite toate libertatile in ceea ce priveste formele si culorile ferestrelor. Cu ferestrele GEALAN pot fi echipate atat cladiri noi, moderne, cat si cladiri vechi, stilul arhitectural ramanand neschimbat. Cand este vorba de ferestre, ROM EST GEALAN este adresa potrivita pentru arhitecti, constructori.

Utilizand tehnica de calcul moderna precum si personalul specializat, cu studii superioare, din sectorul de proiectare, se confera flexibilitate si promptitudine firmei in relatiile cu beneficiarii, toate lucrarile executandu- se in timp minim si dupa dimensiunile, modelele si culorile solicitate de acestia.

Pe o suprafata a sectiilor de productie de peste 1000mp, societatea produce:

• Tamplarie din PVC GEALAN;

• Tamplarie din aluminiu (profile din import- la cerere);

• Geam izolator (termopan);

• Mobilier din PAL ;

• Usi din lemn, metalice, rezistente la foc, pentru garaje industriale;

• Amenajari interioare (tavane false, lambriuri, compartimentari, cu placi din gips- carton, pardoseli .

ROM EST GEALAN are o experienta bogata in domeniul amenajarilor interioare, fiind solicitata pentru realizarea renovarii si modernizarii diferitelor spatii, prin:

Tavane false confectionate din:

• Placi de fibra minerala OWA (Germania);

• Placi fonoizolante Ecophon (Suedia);

• Lamele din PVC tip fagure (Deceuninck- Belgia, Teraplast- Bistrita);

• Benzi din aluminiu tip PLEGMA pe structura vizibila sau ascunsa din profile de aluminiu colorate sau nichelate, prevazute cu corpuri de iluminat specifice, cu dispersor alb sau dublu parabolic nichelat.

Lambriuri si placari cu:

• Placi din PAL melaminat

• Lamele din PAL melaminat

• Lamele din PVC

• Benzi din aluminiu

Compartimentari interioare din placi de gips- carton (Knauf, Rigips) clasice, rezistente la umezeala sau rezistente la foc. Pardoseli din covoare vinilice de trafic intens tip Tarkett (Suedia). Pardoseli calde (lamele de parchet Tarkett sau Diana Forest) sau reci .

Oferta complexa de produse, seriozitatea in relatiile cu clientii, profesionalismul constant in executarea lucrarilor, preocuparea permanenta pentru perfectionarea personalului, deschiderea catre nou, promovarea produselor prin participarea la targuri si expozitii, au facut ca cercul clientilor nostri sa se largeasca, devenind cunoscuti in intreaga tara cat si in Republica Moldova si Ucraina.

Conducerea Gealan Romania a infiintat un nou patronat PGFF (Patronatul Producatorilor si Montatorilor de Geamuri, Ferestre si Fatade), in urma declaratiilor domnului Marin Crutescu, presedintele PPTT (Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta), privind interzicerea profilelor de clasa B, pe teritoriul tarii noastre Acest demers a avut ca fundament interpretarea "eronata si partinitoare" a cerintelor standardului european SR EN 12 608-2004. Potrivit declaratiilor domnului Aurel Vlaicu-director executiv Gealan Romania, zona climatica are relevanta asupra materialului care intra in componenta profilului (atat profilele de clasa A, cat si profilele de clasa B sunt alcatuite din acelasi material), nu asupra grosimii profilelor.

Presedintele PPTT si-a nuantat afirmatiile si a declarat ca "daca este o lucrare mare, si o facem din PVC, trebuie sa punem numai profile din clasa A, deoarece cantitatea de caldura care este absorbita este mare, si atunci se dilata profilele. Daca este o lucrare mica, se pot utiliza profile din clasa B". De asemenea, Marin Crutescu ne-a mai declarat ca in curand se va cauta unirea celor doua patronate, deoarece "Statutul nostru cu al lor sunt aproape identice. Avem interese comune".

LEGE CU INTERPRETARI

Acest conflict a aparut in contextul in care nici o lege din Romania nu prevede clar ce criterii trebuie sa indeplineasca tamplaria de PVC pentru a putea fi utilizata pe teritoriul tarii noastre, nici normele pe care trebuie sa le respecte producatorii de tamplarie atunci cand isi comercializeaza produsele.

Pana vom avea legislatie concreta in domeniu, pentru a putea fi cat de cat siguri ca tamplaria termoizolanta pe care o cumparam indeplineste criterii minime de calitate, este bine sa cunoastem cateva notiuni legate de produsele de tamplarie.

Atunci cand cumparam o fereastra sau o usa termoizolanta este bine sa ne uitam la trei aspecte: profil, feronerie si geam.

Preview document

Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 1
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 2
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 3
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 4
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 5
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 6
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 7
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 8
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 9
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 10
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 11
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 12
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 13
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 14
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 15
Tehnici promoționale - proiect Gealan - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Promotionale - Proiect Gealan.doc

Alții au mai descărcat și

Planul de Marketing al Hypermarketului Real

1 . Scurt istoric al hypermarket-urilor Hypermarket-urile sunt puncte de vânzare care au suprafata de peste 2500mp. Gama sortimentala cuprinde...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?