Mașina de filat pneumecanică

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Mecanică
Conține 5 fișiere: docx, dwg
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 3856
Mărime: 540.22KB (arhivat)
Publicat de: Teresa Feraru
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. Introducere 02
  2. 1. Descrierea utilajului studiat 04
  3. 2. Calcule ingineresti 09
  4. 2.1. Calculul de rezistenta 09
  5. 2.2. Calculul cinematic 10
  6. 2.3. Calculul mecanismului de executie 14
  7. 3.Detalierea mecanismului de executie 15
  8. Bibliografie 17

Extras din proiect

Introducere

Industria uşoară ocupă un rol important în viaţa oamenilor.

Ea cuprinde ramuri ca: industria textilă industria de tricot, industria încălţămintei, industria obiectelor de faianţă, industria de confecţii ş.a. Principala sarcină a industriei uşoare constă în asigurarea populaţiei cu producţie calitativă şi universală, producţie ce ar mări nivelul material şi cultural al vieţii oamenilor.Un loc aparte în industria uşoară îl ocupă industria de confecţii – cea mai importantă ramură a industrie date.Rolul principal în dezvoltarea industrie de confecţii – realizarea rezultatului final şi sporirea eficienţei muncii – aparţine reutilări tehnice, aplicării în practică a ultimelor realizări în domeniul tehnologiei, mecanizării şi automatizării.

Calitatea confecţiei, efectul economic al producţiei şi consumului ei e condiţionat de proiectarea modelului, ţesătura folosită, utilajul modern.

Creşterea situaţiei materială şi culturale are ca rezultat creşterea necesităţii unor vestimente frumoase, elegante, comode şi la modă.

Îmbrăcămintea joacă un rol important de asemenea în comunicare şi în relaţiile dintre oameni.

Prin îmbrăcăminte omul se autocaracterizează, ea refectîndu-i gusturile şi nivelul de cultură generală.

În acest sens o atenţie deosebită merită să i se acorde industriei uşoare una din ramurile de bază ale economiei naţionale, căruia îi revine o treime din volumul total al industriei. Această ramură în multe cazuri determină starea pieţei interne a mărfurilor de consum. Reflectînd tendinţele generale ale dezvoltării economiei , vom menţine că industria uşoară dispune de posibilităţi reale care permit realizarea cu succes a unor reforme de structură, de perfecţionare mecanismelor economice. Industria uşoară , ca şi întreaga economie naţională, pe parcursul ultimelor zece ani, se află în stare de criză. Î n perioada anilor de reforme, producţia acestei ramuri continua să scadă, volumul ei constituind în prezent abea jumătate din volumul produs în anul 1900. Crizele principale ale acestei situaţii sunt: ruperea relaţiilor economice cu partenerii tradiţionali şi creşterea bruscă a preţurilor la materialele prime şi resursele energetice ceea ce a făcut imposibil folosirea pe deplin a capacităţilor de producţie de import necontrolată care a complicat în mod serios activitatea producătorilor locali necorespunderea nivelului tehnologic de producere şi a calităţii producţiei autohtone cerinţelor contemporane; administrarea economică ineficientă în condiţiile economiei de piaţă a activităţilor de marketing pe pieţele de peste hotare.

Toate acestea, luate în ansamblu vorbesc despre actualitatea şi necesitatea elaborării unor probleme de teorie şi practică privind reformarea şi modificarea structurală la nivel de ramură şi unitate economică a industriei uşoare.

În totalitatea eforturilor de renaştere a economiei naţionale în baza principiilor relaţiilor de piaţă o importanţă deosebită are reformarea sectorului real şi, în primul rînd , a producţiei industriale.

Economia naţională depinde în mare măsură de furnizorii de materie-primă şi resurse energetice, şi pe pieţele străine de realizare a producţiei sale.

Preview document

Mașina de filat pneumecanică - Pagina 1
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 2
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 3
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 4
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 5
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 6
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 7
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 8
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 9
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 10
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 11
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 12
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 13
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 14
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 15
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 16
Mașina de filat pneumecanică - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Masina de Filat Pneumecanica
    • BPUT 1x.dwg
    • BPUT 2x.dwg
    • BPUT 3x.dwg
    • BPUT 4x.dwg
    • Masina de Filat Pneumecanica.docx

Ai nevoie de altceva?