Autoservicii - Auto Progresiv Service

Proiect
6.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Transporturi
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 34 în total
Cuvinte : 5594
Mărime: 285.11KB (arhivat)
Publicat de: Xenia Neacșu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Braila M.

Cuprins

  1. 1. Introducere 2
  2. 2. Descrierea firmei 4
  3. 3. Echipamente, utilaje şi schema intreprinderei 7
  4. 4. Echipa de management 11
  5. 5. Prezentarea produsului sau a serviciului 12
  6. 6. Analiza pieţii 14
  7. 7. Obiective 16
  8. 8. Strategia firmei 17
  9. 9. Informaţii financiare 20
  10. 10. Construcţia sist. de direcţie 25
  11. 11. Concluzie 36 12. Bibliografie 37

Extras din proiect

Introducere

Întreprinderea ,,Auto Progresiv Service” prestează servicii de reparaţie şi comercializare a piselor de schimb, aşadar : Firma activează in domeniul transportului, asigurînd dezvoltarea acestuia. Planul principal de acţionare şi de dezvoltare a firmei a avut ca scop principal de a da lovitura pe piaţa de transport, cu o sistemă bine organizată şi bine pusă la punct.

Deci, lovitura cea mare era de a intra pe piaţa de transport cu: preţuri mai mici, idei noi de promovare şi nu în ultimul rînd inplimentarea tehnologiilor noi, simultant compania conlucra cu organizaţii de peste hotare, fiind la curent cu toate inovaţiile inplimentate in domeniul transportului, de asemene piesele erau achiziţionate direct de la producător. Astfel firma îşi propune ca scop cîteva obiective principale, crearea firmei într-o construcţie mai veche efectuînd o reparaţie capitală cu crearea: a unui magazin de piese , depozit de piese şi materiale, spaţii sub acoperiş a posturilor de deservire, locuri şi posturi care să conţină tehnologie nouă de reparare şi schimbare a pieselor defecte,de asemene încadrarea noilor specialişti în domeniul transportului spre succesul firmei.

La început firma a fost numită optimal, in concluzie reieşea ca cele mai optime servicii şi piese de pe piaţa moldovenească. Astfel firma îmbină utilul cu necesarul pentru a obţine un succes cît mai mare şi pentru aşi forma clientela sa proprie. Un preţ bun la piese şi de asemene la servicii a facilitat atragerea a cît mai mulţi clienţi, facînd ca într-un timp scurt să cîştige o cotă de piaţă bună, adica 15%. Politica promoţională, piesele mai eftine şi servicii acordate la cel mai înalt nivel au făcut ca interprinderea să se acomodeze rapid la condiţiile pieţii şi să-şi atingă scopurile puse in faţa lor. Cea mai bună publicitate facînd-o chiar clienţii lor, ieşind de pe poarta înterprinderii cu maşina reperată şi deservită la cel mai înalt nivel şi rămînînd chiar şi cu ceva bani in buzunar, oamenii erau multumiţi şi tot odata fericiţi, că pentru piesele schimbate primiau în primul rind o carte, absolut gratis de inregistrare a tuturor intervenţiilor automobilului, in care se inregistra cînd şi ce piesă a fost înlocuită şi cu perioada de garanţie pentru fiecare piesă aparte, lucru rar întîlnit la alte servisuri auto. De asemenea întreprinderea creştea in domeniul managementului calitaţii, telefonîndu-şi clienţii întrebîndu-i cum se comportă automobilul său, că ar trebui să treacă pe la servis să verifice una sau alta. Personalul tînăr, calificat şi bine instruit prin efectuarea diferitor trăininguri şi întilniri cu superiorii săi, au adus firma la un succes de invidiat de către concurenţii acestei pieţi, dar mai ales au deschis şi filiale noi în acest domeniu, mărindu-se de la an la an.

Filosofia intreprinderi

Descrierea firmei

Compania «Autoprogresiv Service» SRL a fost înfiinţată în anul 2000, avînd ca drept pornire fosta organizaţie de stat,,Aftomotoservis” . Tînără şi fragilă firma în foarte puţin timp, putea să ofere clienţilor săi, servicii de calitate şi o gamă foarte largă de piese de schimb de la producătorii europeni de piese şi material auto.

«Autoprogresiv Service» SRL a debutat cu : două statii de deservire tehnica: RT-I si RT-II, un depozit de piese de schimb şi articole auto şi un magazin specializat de piese. Pe parcursul timpului staţia a implimentat tehnologii moderne şi de ultima oră, astfel îmbunătăţindu-şi calitatea serviciilor prestate, bucurîndu-se de acumularea unui număr bogat de clienţi fideli şi de incredere.Între timp firma colabora cu alte firme străine, îmbunătăţind mereu prestare serviciilor calitative si managementul calităţii. Personalul total la început constituia 45 persoane care includeau: maeştri, vînzători, manageri şi alt personal.

Odataă cu debutarea pe piaţă firma a început să colaboreze cu marii producători de peste hotare în scopul inbunătăţirii serviciilor şi cunoştinţelor în domeniul transportului. Acestea sînt:

AB Filter

Compania poducătoare de filtre. Compania are o experienţă de lucru de 20 ani în domeniul proectării şi producerii filtrelor de ulei,combustibil şi de aer.

Delphi

Delphi Automotive Systems – lider mondial în domeniul proectării şi realizării gamei intregi de piese si materiale pentru automobile. Inovator in domeniul realizării pieselor şi tehnologiilor auto.

HANS PRIES

Companie recunoscută ca unul din cei mai mari angrosişti de piese de schimb pe piaţa mondială a transportului auto. La momentul de faţă asortimentul de piese de schimb şi material depaşind cifra de 8000 bucăţi pentru mărcile de automobile: VW, Audi, Seat, Skoda, Opel, Vauxhall si Ford. Calitatea prestărilor serviciilor fiind certificată prin standartul DIN ISO 9001.

Preview document

Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 1
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 2
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 3
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 4
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 5
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 6
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 7
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 8
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 9
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 10
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 11
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 12
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 13
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 14
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 15
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 16
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 17
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 18
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 19
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 20
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 21
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 22
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 23
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 24
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 25
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 26
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 27
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 28
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 29
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 30
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 31
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 32
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 33
Autoservicii - Auto Progresiv Service - Pagina 34

Conținut arhivă zip

  • Autoservicii - Auto Progresiv Service.doc

Alții au mai descărcat și

Proiect la transporturi interne și internaționale

Calculul indicatorilor de utilizare a materialului rulant aferent traficului feroviar de marfuri Problema Pe teritoriul unei regionale de cale...

Ambalarea manipularea și depozitarea deșeurilor

Noua tehnologie (de descompunere) conserva materialele prin: - procesul de tocare sau descompunere in bucati - amestec/omogenizare - compactare...

Instalații de control și comandă a circulației

Pentru statia de cale ferata având configuratia dispozitivului de linii stabilita prin tema proiectului ( codul proiectului), se vor întocmi...

Ai nevoie de altceva?