Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2416
Mărime: 142.20KB (arhivat)
Publicat de: Arcadian Dumitrache
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

1. SUMAR

SC TOUR EXPLOR SRL este o agenţie de turism tour-operatoare de dimensiuni mici, cu ofertă completă de produse şi servicii turistice. SC TOUR EXPLOR SRL este o societate cu răspundere limitată şi are 4 acţionari.

Te-ai întrebat vreodată cum a apărut turismul?

Putem spune că turismul se practică încă din Antichitate. Nu era un concept clar, în aceea perioadă, dar oamenii din epoca respectivă conştientizau nevoia de relaxare şi cunoaştere.

Nevoia de relaxare, evadare din mediu citadin, de îmbogaţire a bagajului de cunoştiinţe, a îndrumat omul din cele mai vechi timpuri, să practice o anumită formă de turism.

Turismul face parte din natura umană şi uneori nici nu realizezi că anumite acţiuni pe care le întreprinzi sunt de fapt activităţi turistice. Tu ce formă de turism practici cel mai des?

Această dorinţă a oamenilor, ne determină pe noi să înfiinţam această societate comercială, intermediar între duneavostră şi activitatea de turism propriu-zisă, S.C. TOUR EXPLOR S.R.L.

Oferirea unor produse concepute după necesităţile şi dorinţele clienţilor în urma unei consultanţe profesionale de înaltă calitate create în cadrul ageţiei noastre, preţurile avantajoase dar şi competitive, dar şi mentinerea unor relaţii permanente şi cordiale cu clienţii şi încercarea de a-i face să se simtă cât mai apropiaţi de ageţia noastră reprezintă câteva din activităţile prin care ne diferenţiem de ceilalţi competitori.

Agenţiile de turism sunt într-o dezvoltare intensă şi într-o continuă evoluţie, trebuind a ţine cont mereu de ceea ce se schimbă în preferinţele clienţilor şi a oferii acele servicii şi pachete turistice care sunt cerute de către clienţi.

Misiunea

Misiunea agenţiei de turism S.C TOUR EXPLOR S.R.L. este de a înţelege şi a anticipa nevoile şi dorinţele clienţilor, precum şi cele ale angajaţiilor şi a colaboratorilor, pentru a satisface în cel mai plăcut mod posibil toate necesităţile şi dorinţele precum şi pentru o îmbunătăţire constantă a produselor şi serviciilor oferite de firma noastră.

Valori:

Valori ale personalului: personalul firmei este reprezentat din 15 persoane de cea mai bună calitate profesională, asigurând agenţiei o continuă dezvoltare şi o cercetare eficientă, fapt ce determină o bună gestioanare a resurselor. Personalul prezintă o serie de trăsături de carcter precum Tenacitatea, Organizată, Utilitatea si Responsabilitatea de care au nevoie pentru a izbuti în reuşita personală şi profesională, pentru a mulţumi clientul.

Valori ale produsului: produsul firmei este reprezentat de comercializarea tuturor tipurilor de produse turistice: sejururi, circuite, croaziere, produse speciale precum pescuit, vânătoare, turism de aventură, voaiaje de nuntă, gastronomic şi safari, disponibile la cerere.

Iniţiatoarele S.C. TOUR EXPLOR. S.R.L. sunt 4 studente, în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, ale Facultăţii de Comerţ, tinere, dinamice şi cu dorinţa de a se impune pe piaţa turismului prin ideiile lor transpuse în serviciile oferite în cadrul agenţiei. Provenind din locuri diferite şi cu pregătiri diferite dar complementare, au decis iniţierea acestui proiect deoarece au idealuri si obiective comune,fiind pregătite să atingă ceea ce şi-au propus.

Din punct de vedere al atuurilor iniţiatorilor enumerăm: orietarea spre client, adaptabilitatea crescută, rapiditatea în decizii, orientarea către piaţă, cunoştiintele adecvate acestui tip de afacere, însă agenţia este supusă limitării o perioadă de timp în ceea ce priveşte piaţa, deoarece este o întreprindere nouă printre concurenţii notorii şi până la crearea unei imagini solide pe piaţă poate dura o perioadă destul de îndelungată.

Preview document

Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - SC Tour Explor SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri - agenție de turism

Capitolul 1 Agenţia de turism – tipologie şi rol în dezvoltarea turismului Etimologic, cuvântul ,,turism” provine din termenul englez ,,tour”...

Agenția de turism - agenția Corner Tour SRL

CAPITOLUL I : PREZENTAREA GENERALA A INTREPRINDERII 1.1. Scurt istoric Agentia Corner Tour S.R.L. face parte din categoria tour operatorilor...

Dezvoltarea Turismului Religios pe Plan Internațional

Introducere Turismul religios este acel tip de turism ce are ca scop vizitarea edificiilor religioase cu implicaţii de ordin spiritual. Din acest...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Principalele Activități ale unei Agenții tour-operatoare

Tour-operatorii sunt producătorii sau „fabricanții” de voiaje forfetare. Prezența acestora este mai frecvența în Europa, în special în Anglia și...

Ai nevoie de altceva?