Program turistic internațional în Turcia

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 3113
Mărime: 2.25MB (arhivat)
Publicat de: Nechifor Ganea
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Padurean Maria
Proiectul prezinta un program turistic in Turcia de tip sejur.Acesta descrie activitatile in timpul acestor zile si prezinta hotelul in care persoanele vor fi cazate.Proiectul l-am prezentat la ASE-Facultatea de Comert,anul II.

Extras din proiect

Cap. I – Alegerea tipului de program turistic international

1.1 Titlul programului turistic:Best of Delphin Palace Deluxe 5*

Programul propus este de tip sejur, ce se desfasoara in Turcia, cu durata de 7 zile la Hotelul Delphin Palace Deluxe de 5*.

1.2 Tara in care se desfasoara programul turistic international

Turcia este pamantul cu o mie de fete, unde traditia este prezenta in zilele cotidiene.Turcia este o tara prietenoasa, cu o cultura foarte bogata, o tara care merita toti banii. Este destul de moderna pentru a fi in aceeasi masura confortabila si traditionala, starnind interesul turistilor. Turcia este una dintre primele 10 destinatii turistice de top din lume, primind mai mult de 23 milioane de vizitatori in fiecare an.

Este renumita pentru plajele cu nisip si cu apa marii turcoaza, pentru comorile sale unice din

antichitate, pentru bogatiile naturale, pentru ospitalitatea pe care locuitorii sai o arata faţa de

turisti, dar si pentru bucataria sa, care detine unul dintre locurile fruntase in lume. Multumita

conditiilor meteorologice favorabile, sezonul de vara aici incepe cam pe la sfarsitul lunii aprilie

si in unele locuri tine aproape pana la sfarsitul lui octombrie. Cel mai vizitat oras si totodata

statiune turistica este Antalya. Ceea ce face Antalya si mai interesanta este, ca iarna se poate

schia in Muntii Taurus care inconjoara orasul, iar apoi se poate face o baie in mare.

Bucataria turceasca este cunoscuta peste tot in lume si pe buna dreptate. Abundenta

campurilor sale, a livezilor, a turmelor si a produselor piscicole este exceptionala iar bucatarii

profita din plin de aceasta. Toata lumea vorbeste doar despre cat de buna este mancarea. Si nu

doar atat: o cina la un pret moderat este usor de facut. Si apoi mai este si ceaiul: fierbinte,

aromat, delicios, se gaseste peste tot oriunde in Turcia.

Antalya (Turcia) este o regiune scaldata in raze de soare pentru 300 de zile pe an, un paradis pentru baile de soare, inot si activitatii sportive ca: surfing, ski pe apa, navigat, alpinism si multe altele. In continuarea asteptarilor tale vei descoperi locuri istorice importante asezate in peisaje de padurii de pini, maslini, citrice, avocado si plantatii de bananieri.Coasta Turceasca este capitala turismului in Turcia. Este dotata cu hoteluri de lux cat si cu locuri de cazare pe care si le poate permite orice turist. Ospitalitatea oamenilor din Antalya iti face vacanta confortabila si distractiva.

1.3 Piata tinta

Acest sejur este pentru toate persoanele ce iubesc provocarile unor culturi diferite , pentru toti cei care doresc sa incerce gusturi si arome noi, sa se bucure de soare , apa si vacanta in locuri sigure, dar si pline de contraste . Nu doar frumusetea inimaginabila a acestor meleaguri, ospitalitatea iesita din comun a oamenilor si preturile deosebit de mici atrag turistii in fiecare an, ci si amestecul incredibil de sunete, imagini si parfumuri ale fascinantului mozaic cultural al Turciei.

Preturile mici si obiceiul de a obtine o reducere prin negociere fac din Turcia un paradis al cumparatorilor.Aici sunt foarte multe magazine cu suveniruri si totodata magazine cu firme originale.Se stie ca Turcia este tara aurului, deoarece peste tot sunt magazine in care se vand aur la un pret foarte mic si de o calitate buna.

Avantajele pe care turistii le cauta in pachetul turistic sunt relaxarea, in cazul in care prefera baile de soare si mare, aventura datorita sporturilor maritime si descoperirea unor locuri noi. In functie de venituri, piata tinta o reprezinta turistii de conditie medie, care formeaza majoritatea clientelei, mai pretentiosi in raport cu conditiile de confort, mai dispusi sa cheltuiasca banii pe servicii diverse si mai deschisi la nou si turistii de lux, cu venituri mari si foarte mari, foarte exigenti in ceea ce priveste calitatea serviciilor, dar si dispusi sa plateasca pe masura.

Cap. II – Modalitatea de realizare a programului de vacanta

2.1 Transportul

Transportul se va face cu avionul.Plecarea va fi pe data de 31 august de la Aeroportul Baneasa. Calatoria va dura 1 ora jumatate dupa care ajunsi in Antalya vom calatori 10 km cu autocarul pana la Lara, localitatea unde se afla hotelul.

In cazul in care un turist vrea sa exploreze zona de unul singur sau insotit de un ghid in timpul lasat pentru relaxare in cadrul programului turistic, acesta poate inchiria o masina cu tractiune integrala de la unul din operatorii specializati din zona, cu care noi avem contacte stranse. Datorita acestui lucru, inchirierea va fi intermediata de catre un reprezentant al agentiei noastre de turism, clientul beneficiind si de un pret promotional.

2.2 Cazarea

Hotel Delphin Palace Deluxe 5*

Hotelul este situat la 10 km de aeroportul orasului Antalya, si la 5 km de centrul orasului,

chiar pe malul marii.

Hotelul a fost construit in anul 2005, cu o suprafata totala de 40.000 m2.Hotelul are un corp principal de 9 etaje,( 70% din camere au vedere catre mare, 30% au vedere catre parc).

Hotelul dispune de un numar total de 557 camere din care: 486 camere standard ( 32 m 2 camera cu vedere la gradina; 28 m 2 camera cu vedere partial la mare; 32 m 2 camere cu vedere la mare, 2 +2 persoane), 41 camere familiale (45 m 2, doua camere separate cu doua mini- baruri, doua TV si o baie, maxim 4 persoane), 24 camere Exclusive ( 36 m 2, o camera mare cu jacuzzi in baie si terasa mare, maxim 4 persoane), 5 camere pentru persoane cu dizabilitati si 1 camera tipsuita King.

Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, vedere la mare, partial la mare sau la gradina, cu baie privata cu cada, dus si uscator de par, sistem central de aer conditionat care functioneaza in functie de conditiile meteorologice, telefon direct, mocheta, caseta seif, mini-bar (apa, bauturi racoritoare, bere, alune si ciocolata reumplut in fiecare zi), TV prin satelit si programe de muzica.

Hotelul dispune de plaja privata de nisip; sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt gratuite.

Facilitati hotel: restaurant principal bufet deschis, 6 restaurante A la Carte, restaurant snack, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, vitamin bar, disco. piscine exterioare pentru adulti, piscine pentru copii, piscine interioare pentru adulti si copii, aqua park, centru fitness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, baie de abur, tenis de camp, baschet, volei pe plaja, tenis de masa, jocurile pe calculator, sporturile nautice contra cost. Animatie in timpul zilei si programe speciale seara. Miniclub pentru copii cu programe speciale, room service, acces internet in holul hotelului.

Sporturi:piscine de exterior si interior, piscina pentru copii, Aqua Park, tobogan de interior, fitness, sauna, baie turceasca, camera de aburi, Jacuzzi, terenuri de tenis, volei de plaja, tenis, lance, sporturi nautice non motorizate, Fun Fair pentru copii sunt gratuite. Echipamente si lectii de tenis, masaj, pilling, SPA si centru de frumusete, salon, sporturi nautice motorizate, cursurile de scufundari sunt contra cost. Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri si show-uri seara, muzica live, nopti tematice si nopti de Gala. Mini club pentru copii cu varsta intre 04-12 ani.

2.3 Alimentatia

La acest hotel tipul de masa este Ultra All Inclusive.Bucatarii profesionisti pot surprinde toate gusturile oamenilor. La ei gatitul este o arta care produce minuni din orice ingredient. In restaurantul principal “Amber” care are 650 de locuri in interior si 155 in exterior fiecare dintre turisti pot gasi un loc compatibil cu starea sa de spirit deoarece fiecare coltisor are un design diferit.Totodata exista si un loc special amenajat pentru copii.

In oferta lor de produse se gasesc toate tipurile de mancaruri reprezentative pentru mai multe nationalitati.

Acestia au un meniu special si pentru copiii cu nevoi speciale.

Bucatarii fac mancare pe toate gusturile: colt turca pentru cei gurmanzi si un regim alimentar special pentru cei care se gandesc si la sanatate.

Preview document

Program turistic internațional în Turcia - Pagina 1
Program turistic internațional în Turcia - Pagina 2
Program turistic internațional în Turcia - Pagina 3
Program turistic internațional în Turcia - Pagina 4
Program turistic internațional în Turcia - Pagina 5
Program turistic internațional în Turcia - Pagina 6
Program turistic internațional în Turcia - Pagina 7
Program turistic internațional în Turcia - Pagina 8
Program turistic internațional în Turcia - Pagina 9
Program turistic internațional în Turcia - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Program Turistic International in Turcia.doc

Alții au mai descărcat și

Strategii de dezvoltare în stațiunea Băile Govora

Turismul este un domeniu de activitate cu un profil complex, reunind un ansamblu de servicii şi bunuri proprii mai multor sectoare, fiind punctul...

Strategii de Dezvoltare și Promovare a Stațiunii Ocna Sibiului

INTRODUCERE Datoritǎ amplasǎrii geografice, România dispune de un bogat fond de resurse naturale care oferǎ posibilitatea practicǎrii unei game...

Turismul Sportiv

Turismul sportiv este o formă a celui de agrement, ponderea cea mai însemnată ocupând-o sporturile nautice de vară, cele de iarnă, pescuitul...

Turismul în India

INTRODUCERE În ultimele decenii turismul a cunoscut o creștere continuă și o diversificare vastă, devenind unul din sectoarele economice cu cea...

Analiza potențialului turistic și indicatorii economici a Germaniei

Introducere Am ales ca în acest proiect de grup sa analizăm potențialul și indicatorii economici privind partea de turism a Germaniei. Obiectivul...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Comparație Turcia - Grecia

Cap.1. Justificarea alegererii ţărilor şi scurtă prezentare a potenţialului turistic al acestora În vederea realizării unei analize comparative a...

Te-ar putea interesa și

Impactul globalizării serviciilor turistice asupra economiei mondiale - studiu de caz

INTRODUCERE În contextul definirii prin analogie cu comerţul internaţional a unor concepte specifice turismului internaţional şi identificând...

Strategie ANT

România a reprezentat o destinatie turistica importanta pentru piata zonala, promovând, cu precadere, produsele turistice de litoral, statiunile...

Locul Turismului în Turcia

Locul turismului in Turcia Capitolul 1: Prezentare generală 1.1. Aşezare geografică, vecini, suprafată Turcia este o țară transcontinentală...

Program turistic internațional în Grecia

Capitolul I 1.1 Tipul de program turistic international: Agentia de turism « New Vision » organizeaza un circuit turistic international in inima...

România - Integrarea în Europa

INTRODUCERE Lucrarea de față își propune să identifice principalele aspecte ale economiei românești în context european, să analizeze indicii...

Promovarea Unui Hotel în România

Capitolul 1: Expunere introductivǎ Oraşul Roma, este situat în partea central-vestica a peninsulei Italice, pe cursul inferior al fluviului Tibru....

Turismul vinicol din Republica Moldova

Introducere Trăim cel mai dramatic timp din existenţa Republicii Moldova, cînd statul a lăsat societatea şi oamenii de izbelişte, îndemnîndu-i...

Turcia - Pe urmele a trei dintre cele șapte minuni ale lumii antice

Precizarea temei alese şi a modului în care tema va fi abordată pe parcursul lucrării Tema abordată în cadrul lucrării se numeşte: Program...

Ai nevoie de altceva?