Biblioteca

Promovarea unui Produs Turistic

Proiect / Turism
Informatii Proiect:
Numar de pagini: 7
Marime arhiva: 17.00Kb
Contine fisiere: doc
Numar de fisiere: 1
Tip document: Proiect
Domeniu: Turism
Nota pe site: 7 Promovarea unui Produs Turistic, 7 out of 10 based on 1 rating
Profesor indrumator / Prezentat Profesorului:
Gabriela Stanciulescu
Valoare:
Ce sunt punctele? Ce sunt punctele?

Punctele reprezinta moneda de schimb a site-lui.

Ai nevoie de ele ca sa downloadezi documente si le poti primi incarcand documente pe site.

Daca nu vrei sau nu poti face asta, punctele se pot cumpara foarte usor prin SMS, Card sau PayPal.

Click pentru mai multe detalii.

Fisiere in arhiva: (1)

 • Promovarea unui Produs Turistic.doc

Extras din document:

Tema este data de activitate: Practicarea sporturilor de vara - drumetii si alpinism ; pentru ca frumusetile naturii trebuie explorate si reprezinta o provocare pentru toti cei pasionati, zona Giumalau – Rarau este locul perfect pentru escalade montane. Circuitul include atat practicarea alpinismului in Masivul Rarau, si anume in Pietrele Doamnei, reprezentate de stanci salbatice cucerite de cataratorii profesionisti dar nu numai, cat si drumetii montane pana la locul precizat. Turistii vor ramane impresionati de peisajele sculptate in zare o data ce se vor afla pe varful masivului Giumalau. De aici vor avea priveliste spre principalele artere montane din zona: 12 Apostoli, Pietrosul Bistritei, Calimani, precum si Raraul cu ale sale falnici stanci. De asemenea, escaladele montane se diminueaza in intensitatespre sfarsitul excursiei, acestea fiind urmate de popasuri la Cabana Zugreni, unde se poate admira barajul si peisajul zonei si in statiunea Vatra Dornei, unde sunt programate vizite la cateva obiective importante. Tema fiind drumetii si alpinism, turistii au nevoie si de cateva zile de pauza si relaxare in urma efortului depus. Drept urmare, acestia vor avea la dispozitie o zi petru a-si trage sufletul in minunata statiune balneo-climaterica.
Titlul, care in cazul de fata reprezinta si sloganul excursiei, consta in expresia: " Show Us What’U Got! " ; aceasta este o provocare a naturii pentru cei care cred ca fac fata si totodata o provocare a agentiei de turism pentru cei pasionati de escaladele montane.
Traseul consta in indicarea localitatilor vizitate si a obiectivelor legate de tema aleasa – acesta reprezinta un circuit:
Bucuresti - Buzau - Focsani - Bacau - Suceava - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Cabana Mestecanis ( 1096m ) - Varful Piciorul Lat ( 1233m ) - Poiana Ticseni - Poiana Ciungilor - Varful Giumalau ( 1856m ) - Hotel Rarau - Varful Rarau( 1650m ) ( Pietrele Doamnei, Pestera Liliecilor ) - Saua Ciobanilor - Mt. Todirescu - Saua Chiril - Chiril - Cabana Zugreni - Dorna Arini - Vatra Dornei ( Muzeul Etnografic al Bucovinei,Muzeul Vanatorii si al Stiintelor Naturale ) - Campulung Moldovenesc - Gura Humorului - Suceava - Bacau - Focsani - Buzau – Bucuresti.
Localitati vizitate: Vatra Dornei ;
Obiectivele alese sunt legate de tema precizata - drumetii si alpinism : Pasul Mestecanis ( 1096m ), Varful Giumalau ( 1856m ), Varful Rarau( 1650m ) ( Pietrele Doamnei, Pestera Liliecilor ), Muzeul Etnografic al Bucovinei ( Vatra Dornei ),Muzeul Vanatorii si al Stiintelor Naturale din Vatra Dornei .
Elemente de prezentare generala:
a) Durata circuitului: 7 zile, cu plecarea turistilor din Bucuresti; intoarcerea se face tot in Bucuresti, pe aceeasi ruta.
b)Perioada circuitului: vara ( sezonul
practicarii acestor sporturi si de asemenea perioada potrivita de vacanta, respective concedii de odihna );
c)Kilometri parcursi: 1210 km ( din care: 1145 km parcursi cu mijloc de transport, pe parcursul a 4 zile cumulate, respectiv 60 km mers pe jos, urcat pe munte, escaladat stanci, vizitat orasul, alte opriri );
d)Mijloc de transport folosit: Iveco Turbo Daily (19+1 locuri);
e)Segment de piata: Targetul vizat este reprezentat de un segment de turisti cu varste cuprinse intre 15 si 45 de ani, cu o excelenta conditie fizica . Acestia trebuie sa reuneasca trasaturile celor pasionati de alpinism si drumetii, precum sa posede o minima experienta in domeniul acestor activitati.
f)Conditii de participare: In special persoanele fara probleme de sanatate ( astmul,bolile cardiace etc ), dornice de aventura si de spirit salbatic, capabile sa se descurce in situatii limita. Segmentul caruia se adreseaza produsul turistic trebuie sa detina o minima experienta in domeniul drumetiilor, escaladelor sau alpinismului, precum si in acordarea de prim ajutor ; sa fie familiarizat cu muntele si tot ceea ce inseamna drumetie. Poate participa orice persoana practicanta a catararii sportive. O conditie obligatorie este detinerea de echipament montan: bocanci, haine impermeabile, rucsac ( este interzisa posedarea unui troller sau a unei alte genti de voiaj in afara de rucsac ), lanterna/frontala. Echipamentul minim de alpinism ( blocatoare, carabiniere, coboratoare, coltari, corzi si cordeline, hamuri, pioleti ) este de asemenea obligatoriu, dar acesta se va inchiria la comanda ( in prealabil cu 24h inainte de plecarea microbuzului ).
g) Pret: 850 RON / persoana ( transport, cazare, masa, echipament de alpinism, ghid profesionist, bilete de intrare la muzee incluse).


Previzualizare pagini: (7)

  Comentarii:

  Promovarea unui traseu Rarau-Giumalau ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI FACULTATEA DE COMERT


  Documente similare:
  Preview document similar
  Descrierea Produsului Turistic - Valea Prahovei
  Proiectul contine 62 pagini in format doc cu o marime totala de 1.09 MB.
  Preview document similar
  Imaginea si Specificul Produsului Turistic National...
  Referatul contine 46 pagini in format doc cu o marime totala de 108.92 KB.
  Preview document similar
  Program de Marketing pentru Lansarea Statiunii...
  Proiectul contine 55 pagini in format doc cu o marime totala de 82.09 KB.
  Preview document similar
  Transporturile Turistice in Republica Moldova
  Proiectul contine 52 pagini in format doc cu o marime totala de 1.78 MB.
  Preview document similar
  Agentie de Turism - Olimp Turism
  Proiectul contine 29 pagini in format doc cu o marime totala de 51.55 KB.
  Preview document similar
  Politica de Promovare
  Proiectul contine 54 pagini in format doc, ppt cu o marime totala de 4.01 MB.
  Carti recomandate:
  Blanca Garcia Henche
  Aceasta lucrare analizeaza si descrie situatia actuala din sectorul turistic, aparitia turismului rural ca produs nou si particularitatile inerente comercializarii sale.
  In prima parte se analizeaza schimbarile cererii, ale mediului inconjurator si ale pietelor turistice care au reprezentat principalele cauze ale aparitiei turismului rural... citeste tot
  Jon Spoelstra
  Poate ca produsul dumneavoastra nu mai este la moda. Sau poate ca n-a fost pozitionat corect. Indiferent care ar fi motivul, Cum sa vinzi gheata eschimosilor va ajuta sa recastigati terenul pierdut. Daca aveti un produs neprofitabil, urmati neabatut principiile despre care scrie Jon Spoelstra si veti fi uluit de rezultate. Cartea este scrisa de... citeste tot
  Sevastian Stiuca
  Pe teritoriul Romaniei, asa cum era dupa Marea Unire de la 1918, din cele mai vechi timpuri locuiau geto-dacii care sub conducerea unor regi priceputi si viteji , precum Burebista si Decebal , au constituit un puternic stat centralizat. Pe baza unor certe adevaruri istorice sustinute de arheologie, unii geografi ca Ion Simionescu si istorici ca... citeste tot