Raport de practică Canonic Tur

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2789
Mărime: 146.50KB (arhivat)
Puncte necesare: 8
Raport de Practica, Specialitatea Turim, ASEM

Cuprins

  1. Introducere
  2. Capitolul I Prezentarea organizației
  3. 1.1 Istoric
  4. 1.2 Sectorul de activitate.
  5. 1.3 Relaţia cu mediul extern.
  6. Capitolul II Managementul agenției de turism
  7. 2.1 Managementul organizaţiei: structura organizatorică(organigrama)
  8. 2.2 Personalul agenției de turism
  9. 2.3 Concurenţa
  10. Concluziile raportului și opiniile studentului

Extras din proiect

Introducere

Am ales această agenţie de turism, Canonic Tur, pentru a efectua stagiul de practică cu scopul de a căpăta un minim de experienţă în domeniul turismului, de a mă familiariza cu termenii învăţaţi la facultate şi mai ales pentru că îmi place foarte mult acest domeniu . Stagiul de practică s-a desfăşurat în condiţii bune, personalul s-a purtat frumos cu mine şi eu am învăţat foarte multe lucruri care o să-mi fie de folos după ce termin facultatea pentru a mă angaja.

Stagiul de practică a avut loc în perioada 9 martie – 15 mai 2010, timp în care am urmărit îndeaproape activitatea tuturor angajaţilor agenţiei cât şi a managerului acestuia.

În raportul realizat este analizată situaţia pieţii de distibuţie şi categoriile de clienţi. Din aceste puncte de vedere precizez că agenţia se adresează unei pieţi extrem de diversificate pe categorii de vârste, pe structuri socio-profesionale, pe particularităţi geografice, în funcţie de mediul economic şi cultural din care aceştia provin.

Capitolul I Prezentarea organizației

1.1 Istoric

Agenţia de turism Canonic Tur a fost ȋnregistrată pe data de 14 februarie 2000 la Camera Înregistării de Stat şi are condiţii materiale şi capacitate profesională de a desfăşura activităţi turistice specifice agenţiilor de turism touroperatoare.

Agenţia de turism “Canonic Tur S.R.L”. a devenit titular de licență pe data de 26 aprilie 2005, pe o piaţă care s-a dezvoltat deocamdată doar extensiv .De la început societatea se află în acelaşi loc, nu şi-a schimbat sediul.

Forma juridică a societăţii comerciale Canonic Tur este: societate comercială cu răspundere limitată, ce are ca domeniu de activitate: vinderea de pachete şi servicii turistice, rezervare bilete de avion şi activităţi de turism ca şi touroperator. Societatea este persoana juridică care îşi desfăşoară activitatea în scop lucrativ, în conformitate cu legile Republicii Moldova.

Durata societăţii este pe o perioadă nedeterminată.

Natura capitalului :100% privat, capital statutar: 500000 lei, fondatori Cealicov Mihail şi Cealicov Constantin, cu cota parte de 50% fiecare, contribuţie la capitalul statutar.

Pagina web : www.canonictur.md, www.canonictur.com

Este membru a Asociației Naționale de profil: ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din Moldova).

Sediul agenției este în municipiul Chișinău, Strada C. Negruzzi 10, Republica Moldova şi este apreciat de către clienţi pentru atmosfera placută ce este oferită de elementele inedite de mobilier şi de amabilitatea personalului.

Agenţia de turism Canonic Tur dispune de amenajări moderne în conformitate cu standardele de profesionalism promovate. Fiecare angajat dispune de propriul birou dotat cu un calculator şi un telefon cu linie proprie, ȋn faţa birourilor agenţilor de turism sunt aşezate scaune pentru a oferi clienţilor condiţii optime pentru dialog. Totodată există un spaţiu de primire pentru clienţi şi recepţie. Birourile sunt dotate cu mobilier nou şi modern.

Preview document

Raport de practică Canonic Tur - Pagina 1
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 2
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 3
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 4
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 5
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 6
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 7
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 8
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 9
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 10
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 11
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 12
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 13
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 14
Raport de practică Canonic Tur - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Raport de Practica Canonic Tur.docx

Te-ar putea interesa și

Raport de practică - Canonic Tur

Capitolul I. Caracteristica generală a agenţiei de turism 1.1 Determină si caracterizează tipul agenţiei de turism si forma juridică a acesteia...

Ai nevoie de altceva?