Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 3490
Mărime: 1.28MB (arhivat)
Publicat de: Dida Szasz
Puncte necesare: 7
Universitatea Transilvania Facultatea de Stiinte Economice Masterat: Administrarea Afacerilor in Turism

Cuprins

  1. CAPITOLUL 1 TURISMUL DE EVENIMENTE 3
  2. CAPITOLUL 2 PREZENTAREA BENEFICIARULUI EVENIMENTULUI 4
  3. 2.1 Prezentarea IVECO Romania
  4. 2.2 Valori
  5. 2.3 Misiune
  6. 2.4 Modelul organizational
  7. CAPITOLUL 3 PREZENTAREA ORGANIZATORULUI EVENIMENTULUI 6
  8. 3.1 Grup CEFIN
  9. 3.2. Sport Hotel&Spa(4*)
  10. CAPITOLUL 4 ANALIZA GRUPULUI DE PARTICIPANTI 9
  11. 4.1 Dimensiunea grupului:
  12. 4.2 Criteriile de alegere a destinatiei
  13. 4.3 Tipurile serviciilor solicitate
  14. CAPITOLUL 5 BUGETUL EVENIMENTULUI 10
  15. 5.1 Tarife
  16. 5.2. Bugetul evenimentului
  17. 5.3. Constrangeri bugetare
  18. 5.4 Controlul costurilor
  19. CAPITOLUL 6 PLANIFICAREA EVENIMENTULUI 12
  20. 6.1 Planificarea evenimentului
  21. 6.2. Agenda evenimentului
  22. CAPITOLUL 7 PRODUCTIA EVENIMENTULUI 13
  23. 7.1 Partea organizatorica
  24. 7.2. Partea administrativa
  25. 7.3. Identificarea nevoilor SMART
  26. 7.4. Obiectivele evenimentului
  27. CONCLUZII 17

Extras din proiect

Cap. 1 TURISMUL DE EVENIMENTE

Turismul poate fi definit ca o industrie bazată pe servicii, care înglobează o serie de componente tangibile şi intangibile.

Prin turism se înţelege, în primul rând, ansamblul de activităţi prin care omul îşi petrece timpul liber, călătorind în altă localitate sau ţară pentru a vizita oameni şi locuri, monumente şi muzee, pentru a-şi îmbogăţi cunoştinţele generale, pentru a se distra şi a face sport, pentru odihnă sau tratament etc, iar în al doilea rând industria creată pentru satisfacerea tuturor serviciilor solicitate de turişti la locul de destinaţie, la un înalt nivel calitativ, şi în condiţiile protecţiei şi conservării resurselor turistice, în special, şi a mediului înconjurător, în general.

In industria calatoriilor si turismului, evenimentele speciale sunt tratate ca produse turistice specifice, posibil de oferit spre valorificare unor cercuri relativ restranse de populatie, interesata sa participe la consumul turistic al serviciilor – suport ce constituie “invelisul tangibil” al evenimentelor respective.

In practica agentiilor de turism sunt considerate evenimente speciale toate formele de aranjamente ale caror programe nu au caracter de rutina. Prin natura lor, asemenea evenimente speciale (olimpiadele, expozitiile mondiale, targurile internationale si nationale, festivalurile, carnavalurile, pelerinajele religioase, reuniunile de tipul congreselor etc.) se disting de alte programe sau aranjamente turistice “clasice” prin caracterul lor de unicat, periodicitatea spontana, derularea lor la termene calendaristice prestabilite, cu durate limitate de timp, exprimate in zile, cat si prin faptul ca se adreseaza unor minisegmente de piata.

Din punct de vedere al industriei turismului, evenimentele speciale imbraca forma unor aranjamente organizate minutios, concepute cu scopul de a retine atentia si de a atrage acea parte a clientelei potentiale interne si internationale pentru care evenimentele respective constituie motivul principal al calatoriilor.

In opinia diversilor autori turismul de evenimente a fost definit astfel:

Donald Getz: “Turismul de evenimente este planificarea, dezvoltarea si marketingul sistematic al festivalurilor si al evenimentelor speciale considerate ca atractii turistice, catalizatoare ale dezvoltarii si concretizarii imaginii pentru atractiile arealelor de destinatie”.

Gabriela Stanciulescu: “Turismul de evenimente reprezinta deplasarea individuala sau de grup, in scopul participarii la congrese si conferinte internationale, expozitii si targuri specializate, forumuri de afaceri, sesiuni de training si programe de Team Building sau calatorii de stimulare a angajatilor”

CAP 2. BENEFICIARUL EVENIMENTULUI

2.1 Prezentare generala IVECO

Iveco are o distribuţie globală şi o structură de service care este răspândită de-a lungul celor 5 continente în peste 2000 de puncte de vânzare şi peste 5000 de puncte de service.

În 1975, 5 companii din 3 ţări europene diferite (Italia, Franţa, Germania) au decis să se unească pentru a crea o nouă companie. Având peste 28,000 de angajaţi, Iveco este prezent pe toate cele 5 continentele: 27 de fabrici localizate în 16 ţări din întreaga lume care produc vehicule ce încorporează tehnologii de top rezultate a 6 centre de cercetare. O reţea de service foarte răspândită asigură suportul vehiculelor Iveco aflate în mişcare.

În fabricile Iveco sunt aplicate cele mai avansate tehnologii şi metode de producţie pentru a fi siguri că fabricile sunt adaptate la angajaţi şi se pot produce vehicule la cele mai înalte standard. Ca dovadă, toate fabricile au obţinut certificările ISO 9001 – Vision 2000 (managementul calităţii prin procese) şi ISO 14000 (managementul mediului).

Aflate în întreaga lume, ele reprezintă elementul central al cheltuielilor pe care Iveco le face pentru produsele şi tehnologiile sale. Scopul acestor cheltuieli este acela de a oferi clienţilor vehicule din ce în ce mai performante, cu costuri operaţionale mai mici şi standard de mediu ridicate – în multe cazuri anticipând legislaţia internaţională.

Iveco a avut deschidere internaţională încă de când a fost înfiinţată

Prin intermediul achiziţiilor, alianţelor şi fuziunilor internaţionale, Iveco şi-a consolidat poziţia între leaderii din domeniul transportului. Astăzi deţine fabrici în Europa, China, India, Rusia, Turcia Australia, Argentina, Brazilia şi Africa de sud şi este prezent în peste 100 de ţări.

Preview document

Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 1
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 2
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 3
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 4
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 5
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 6
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 7
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 8
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 9
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 10
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 11
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 12
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 13
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 14
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 15
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 16
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 17
Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Sales Convention Iveco in Cadrul Ana Hotels. Poiana Brasov.docx

Alții au mai descărcat și

Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA

Capitolul 1. Descrierea firmei 1.1. Istoricul companiei 20 de ani (din 1990) Holdingul de societati comerciale ANA isi are inceputurile in...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Dezvoltarea turismului de evenimente pe plan internațional

Dezvoltarea turismului de evenimente pe plan international Definirea turismului de evenimente In industria calatoriilor si turismului...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Ana Hotels în România - Promovare

ANA Hotels vă propune două locaţii de vacanţă şi de afaceri în România. Aflat pe litoralul Mării Negre în staţiunea Eforie Nord, Hotelul Europa vă...

Particularități de organizare și concepție la SC Flormang SRL

INTRODUCERE Turismul este un domeniu de activitate, care, pentru a se dezvolta, a avut nevoie de cadre corespunzătoare de verigi, definite în...

Management Hotelier

1. Informaţii generale despre curs, seminar, lucrare practică sau laborator 1.1. Informaţii despre curs: Date de contact ale titularului de curs:...

Ai nevoie de altceva?