Academic Credit - creditul pentru nevoi personale cu card atașat, dedicat profesorilor

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Bănci
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 2083
Mărime: 133.47KB (arhivat)
Publicat de: George Roșu
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Bogdan Capraru

Extras din referat

Prezentare:

În acest tip de împrumut compania de împrumut va face o ofertă ce va fi valabilă doar penru profesori. Acesta este un mod facil prin care îmi aleg ca grup ţintă profesorii, şi este uşor şi pentru profesori să împrumute bani.

În mod obişnuit împrumuturile pentru profesori sunt negarantate şi nu i se va cere acestui alţi co –împrumutaţi. În aceste condiţii, împrumutatul are un accest facil la suma împrumutată. La un împrumut negarantat nu i se va cere alte garanţii pentru a i se acorda creditul. Acesta este un mod facil de a împrumuta bani persoane care nu deţin o casă în proprietate sau nu alte venituri sau proprietăţi cu care să garanteze. Acesta este unul dintre avantajele acestui tip de credit. În cazul în care profesorul este chiriaş sau nu deţine o proprietate el poate foarte uşor să aibă accest la acest tip de credit. O condiţie pe care profesorul trebuie să o îndeplinească este să fie un profesor cu normă întreagă. Vechimea în muncă a profesorului trebuie să fie de minim 1 an.Înainte de a aplica pentru acest tip de credit fii sigur că poţi să îţi plăteşti ratele lunare şi dobânda.

În ziua de astăzi oricine poate avea probleme cu un credit vechi pe care nu mai poate să-l plătească. Acum şi profesorii se confruntă cu acceaşi situaţie. Ei nu au suficient venit pentru a-şi acoperi un credit mai vechi. Indiferent pentru ce vei vrea să utilizezi creditul împrumutătorul nu îţi va cere socoteală. Acest tip de împrumut poate fi oferit în diferite moduri în funcţie de capacitatea financiară a clientului. Acest tip de împrumut este disponibil deasemenea şi on-line pentru persoanele care doresc acest credit într-un timp mai scurt şi au accest la internet.

Academic credit este un credit pentru nevoi personale cu card ataşat ce permite finanţarea tuturor cheltuielilor indiferent de destinaţia acestora. Acest credit este adresat cadrelor didactice din toate formele de învăţământ indiferent de gradul pe care acesta îl are în cadrul instituţiei de învăţământ.

Indiferent că doreşti să îţi cumperi o casă, să îţi plăteşti utilităţile, să te bucuri de o vacanţă sau să faci cumpărături, îl poţi utiliza indiferent de ce nevoi personale ai avea.

Principiul pe care mă bazez când emit acest tip de credit este stabilitatea funcţiei potenţialilor clienţi în perioada de criză. În calitate de profesionişti, cu siguranţa relativ bună a locului de muncă, ratele de împrumut la acest tip de credit vor fi mai mici.

Segmentul ţintă: cadrele didactice din toate formele de învăţământ de stat sau privat cu normă întragă, rezidente din punct de vedere al regulamentului valutat indiferent de gradul pe care îl au aceştia în cadrul învăţământului.

Originalitatea acestui produs este faptul că se adresează cadrelor didactice indiferent de salariul acestora permiţând accesul tuturor: celor cu salarii mari precum şi celor cu salarii modeste, un credit fără garanţii şi fără co-împrumutaţi.

Avantajele clientului:

- Accesibilitatea tuturor cadrelor didactice la acest tip de credit

- Fără justificarea utilizării acestuia

- Fără garanţii

- Uşor de obţinut, fără formalităţi dificile

- Clientul poate alege modalitatea de ranbursare, iar la rambursarea anticipată nu se percepe comision

Caracteristici:

1. Moneda în care va fi acordat creditul

Creditul va fi acordat în LEI, EUR sau USD şi va putea fi folosit atât pe plan naţional cât şi internaţional.

2. Valoarea creditului:

Valoarea maximă pe care un potenţial client o poate obţine este de 40 000 RON sau echivalentul acesteia în celelalte monede de acordare a creditului.

Valoarea minimă pe care un potenţial client o poate obţine este de 500 RON.

În ceea ce priveşte valoarea maximă aici avem mici diferenţieri între persoanele ce au un venit mai mic sau mai mare de 1200 RON. În situaţia în care clientul are un venit mai mic de 1200 RON pe lună i se acordă un maxim de credit egal cu valoarea a 6 salarii fără garanţie. Dacă potenţialul client are un venit mai mare de 1200 RON acesta poate beneficia de un maxim de creditare de 40 000 RON.

Preview document

Academic Credit - creditul pentru nevoi personale cu card atașat, dedicat profesorilor - Pagina 1
Academic Credit - creditul pentru nevoi personale cu card atașat, dedicat profesorilor - Pagina 2
Academic Credit - creditul pentru nevoi personale cu card atașat, dedicat profesorilor - Pagina 3
Academic Credit - creditul pentru nevoi personale cu card atașat, dedicat profesorilor - Pagina 4
Academic Credit - creditul pentru nevoi personale cu card atașat, dedicat profesorilor - Pagina 5
Academic Credit - creditul pentru nevoi personale cu card atașat, dedicat profesorilor - Pagina 6
Academic Credit - creditul pentru nevoi personale cu card atașat, dedicat profesorilor - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Academic Credit - Creditul pentru Nevoi Personale cu Card Atasat, Dedicat Profesorilor.doc

Ai nevoie de altceva?