Caracteristicile de credit de nevoi personale în oferta băncii Italo Romena și a băncii ING

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Bănci
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 4 în total
Cuvinte : 890
Mărime: 20.09KB (arhivat)
Publicat de: Izabela Neagoe
Puncte necesare: 5

Extras din referat

ING Bank este prima institutie financiara international de origine Olandeza care a deschis o sucursala in Romania, dupa 1989. Ca banca universala, ING Bank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii, mari corporatii si institutii financiare.

Indiferent la ce visezi, ING Personal, creditul de nevoi personale de la ING cu o dobanda incredibil de mica, iti ofera intre 4000 si 60.000 RON. Simplu si rapid de obtinut! Trebuie doar sa te decizi sa-ti faci o bucurie.

In centrul preocuparilor noastre sunt nevoile clientilor. In tot ceea ce facem, ne straduim sa fim "partenerul preferat" in domeniul serviciilor financiare. Succesul nostru se bazeaza pe imbunatatirea continua a abilitatilor de a gasi solutii inovative si eficiente pentru nevoile specifice ale clientilor nostri. Am creat un produs de creditare pentru personae juridice ( Retail ), creditul de investitii (cu garantie ipotecara) persoanelor juridice.

Sediul central al Bancii Italo Romena a fost infiintata in anul 1980, se afla la Treviso (Italia), aceasta fiind o institutie de drept italian supusa normelor si prevederilor Bancii d’Italia.

Banca Italo Romena este astfel o banca de incredere pentru persoanele fizice si juridice deopotriva, avand in vedere ca oferta de servicii si produse respecta normativele celor doua organe de control si supraveghere a institutiilor bancare. Cetatetii romani, rezidenti in Romania (personae fizice autorizate, persoane fizice) care au varsta cuprinsa 18-58 de ani pot beneficia de creditul de nevoi personale cu garantie ipotecara pe o perioada de rambursare maxim 10 ani. Prin oferta de produse si servicii, Banca Italo Romena garanteaza clientilor sai o maxima siguranta economica si financiara. Acordand creditul pentru investii persoanelor juridice faciliteaza finantarea investitiilor, spre exemplu cumpararea sau modernizarea sediului, achizitionarea de utilaje etc.

Caracteristica creditului de nevoi personale (cu garantie ipotecara) persoanelor fizice

Banca I.N.G

Banca Italo-Romena

Destinatia creditului Achizitie imobil, finanteaza tratamente medicale,conferinte in strainatate,studii,etc. Cheltuieli pentru nevoi personale ( constructii, achizitie imobil ,si alte nevoi generale ale imprumutului)

Comision de analiza dosar 215 RON (se achita doar in cazul acordarii creditului) 420 RON (perceput o singura data la acordare)

Comision de administrare credit

1%

1%

Comision afereant operatiunii de rambursare anticipate

0%

0%

Comision unic 500 RON ( taxa de accelerare credit)

210 RON

Moneda RON RON , EUR

Valoarea Creditului:maxim 900,000 RON 50,000 EUR

Dobanda Dobanda: 13.87%

Dobanda de referinta: 6.62% (ROBOR 12M)

Dobanda penalizatoare: 25% Rata de dobanda variabila pentru finantarile in EUR: Euribor 3M + 7.75pp / Rata de dobanda variabila pentru finantarile in RON: Robor 3M +5.75pp

Garanti Ipoteca asupra proprietatii; Garantii reale mobiliare asupra veniturilor prezente si viitoare. Ipoteca pe imobil proprietate personala sau a unui tert.

Venit net lunar 1200 RON 300 EURO

Venituri eligibile (pensii, salarii) 100% 100%

Asigurare

Asigurare de viata de grup Asigurare de viata si asigurare a imobilului ipotecat, ambele cesionate in favoarea Bancii.

Beneficiari Persoane fizice Persoane fizice

Varsta 21-65 de ani 18-58 de ani

Cetateni straini Nu Nu

Documente necesare Acord de consultare “Biroul de credit”, acte de identitate, adeverinta de venit, acte de proprietate, carte de munca. Documente de identitate, dosar cadastral, acord de consultare “Biroul de credit”, acord de consultare Centrala Riscurile Bancare., extras de cartea funciara.

Preview document

Caracteristicile de credit de nevoi personale în oferta băncii Italo Romena și a băncii ING - Pagina 1
Caracteristicile de credit de nevoi personale în oferta băncii Italo Romena și a băncii ING - Pagina 2
Caracteristicile de credit de nevoi personale în oferta băncii Italo Romena și a băncii ING - Pagina 3
Caracteristicile de credit de nevoi personale în oferta băncii Italo Romena și a băncii ING - Pagina 4

Conținut arhivă zip

  • Caracteristicile de Credit de Nevoi Personale in Oferta Bancii Italo Romena si a Bancii ING.docx

Te-ar putea interesa și

Alegerea mixului de marketing pentru dezvoltarea unui nou produs bancar

Introducere Pe piaţa bancară concurenţa se intensifică tot mai tare şi tot mai multe bănci străine pătrund cu un portofoliu de produse noi şi cu o...

Ai nevoie de altceva?