Crearea și Plicarea Tehnologiei - Tehnologia Dispozitivelor Midasanair

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 1343
Mărime: 148.04KB (arhivat)
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Rezumat

Tehnologiile sunt cele ce menţin poziţia competiţională pe termen lung a unei companii. Compania Midas Expert Distribution este un exemplu clar în ceea ce priveşte acest lucru, introducând cu succes pe piaţă dispozititivele cu flux concentrat de radiaţii UV. Acest fapt este susţinut de cercetarea întreprinsă, sub forma unui interviu. Din acesta au rezultat informaţii cu privire la aplicabilitatea tehnologiei prezentate, avantajele folosirii acesteia, dar şi modalităţile de achiziţionare şi marcajele ce demonstrează obţinerea certificatelor de calitate.

Introducere

Acest studiu a fost proiectat pentru a investiga eficienţa introducerii tehnologiei dispozitivelor cu flux concentrat de radiaţii UV pentru dezinfecţia şi purificarea aerului, suprafeţelor, produselor şi apei.

Aceste dispozitive dispun de o capacitate de distrugere a microorganismelor din componenţa aerului (bacterii, fungi, ciuperci, protozoare, drojdii) în proporţie de până la 99%, înlăturând infailibil toţi viruşii provocatori de gripă chiar şi pe cei aparţinând clasei A (H1N1, H5N1). Produsele au aplicabilitate atât în marile industrii (medicală, alimentară, cosmetică) instituţii de învăţământ, SPA, cât şi pentru utilizatorul persoană fizică.

Analiza literaturii de specialitate

Este importantă menţinerea unui mediu curat, ferit de umezeală, mucegai şi alte elemente care ar cauza o răspândire rapidă a bacteriilor şi microorganismelor, deoarece există o mulţime de factori precum umiditatea suprafeţelor sau a aerului, care, dacă nu sunt ţinuţi sub control, pot duce la apariţia anumitor riscuri ce pot afecta calitatea produselor finite, a aerului şi chiar a sănătăţii lucrătorilor şi a consumatorilor.

Acest sistem înlocuieşte în totalitate necesitatea folosirii produselor chimice şi nu emite produse toxice, protejând personalul şi mediul înconjurator.

Printre avantajele sistemului se numără - împiedicarea şi răspândirea epidemiilor, păstrarea şi conservarea obiectelor şi documentelor arhivate, realizarea unor importante economii datorită consumului mic de energie, nu generează ozon şi nu ionizează aerul din încăpere.

În funcţie de necesitate, instalaţiile marca MidasAnAir® pot fi folosite cu succes în medii medicale (spitale, clinici, cabinete medicale, săli de operaţie etc), medii alimentare (panificaţie, cofetării/patiserii, industria cărnii) precum şi în alte medii (unităţi de învăţământ, grădiniţe, birouri, muzee, industria farmaceutică). Datorită caracteristicii de 'user friendly' instalaţiile MidasAnAir® pot fi folosite chiar şi acasă de persoanele suferinde de astm.

Specificaţi sursa!

Pentru a verifica modul de funcţionare şi performanţele aparatului au fost derulate mai multe teste. S-au luat, de-a lungul unei perioade prestabilite de timp, eşantioane microbiologice de aer dintr-o cameră în care au fost instalate aparatele din gama MidasAnAir®.

Metodologia

Cercetarea calitativă este de tip exploratoriu şi presupune intervievarea unui număr restrâns de persoane, datele nefiind statistic reprezentative pentru populaţia studiată. Cercetarea de tip calitativ studiază în profunzimea lor: motivaţiile, emoţiile, percepţiile, sentimentele care îi determină pe oameni să acţioneze în diverse moduri. Septimiu Chelcea defineste interviul ca o tehnică de obţinere, prin întrebări şi răspunsuri, a informaţiilor verbale de la indivizi şi grupuri umane în vederea verificării ipotezelor sau pentru descrierea ştiinţifică a fenomenelor socioumane.

Preview document

Crearea și Plicarea Tehnologiei - Tehnologia Dispozitivelor Midasanair - Pagina 1
Crearea și Plicarea Tehnologiei - Tehnologia Dispozitivelor Midasanair - Pagina 2
Crearea și Plicarea Tehnologiei - Tehnologia Dispozitivelor Midasanair - Pagina 3
Crearea și Plicarea Tehnologiei - Tehnologia Dispozitivelor Midasanair - Pagina 4
Crearea și Plicarea Tehnologiei - Tehnologia Dispozitivelor Midasanair - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Crearea si Plicarea Tehnologiei - Tehnologia Dispozitivelor Midasanair.docx

Ai nevoie de altceva?