ITU Telecom Worlds

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1309
Mărime: 298.83KB (arhivat)
Publicat de: Minodora Tamaș
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ion Gipsai
ESEU CU PRIVIRE LA UN ARTICOL. PREZINTA SITUATIA EVENIMENTULUI, PARTENERIAT, OFERTE DE PRODUSE

Extras din referat

Hong Kong - 8 Decembrie 2006 — ITU TELECOM WORLD 2006 si-a inchis astazi usile dupa o saptamana plina in care 62 000 de persoane s-au ingramadit spre Hong Kong- China pentru a participa la acest eveniment. Nume de top ale industriei s-au evidentiat printr-un Show floor si Forum aglomerat, ce a inclus participanti ca Alcatel-Lucent Technologies, AT&T, China Mobile, China Netcom, China Telecommunications, China Unicom, Cisco Systems, Ericsson, Fujitsu, Hitachi, HP, Huawei, IBM, Intel, LG Electronics, Microsoft, Motorola, NEC, Nortel, OKI, Orange, Qualcomm, Samsung, Siemens, SK telecom, Toshiba, Verizon, ZTE si multi altii.

Consider ca acest eveniment este o mare oportunitate pentru multe nume ale tehnologiei de a se evidentia, de a-si forma o imagine, de a-si face cunoscute produsele si serviciile pe care le ofera.

Lumea Digitala a dominat acest eveniment, cu toate tehnologiile de ultima ora ce o definesc, lucru pe care eu personal il consider extraordinar, deoarece este o ocazie poate unica de a vedea laoalta produse si servicii de ultima generatie, de a le compara intre ele. “Singura mea speranta la sfarsitul acestui eveniment, este ca aceste noi tehnologii sa transforme cu adevarat modul in care traim, indiferent cine am fi si unde traim in lume”, spune Fernando Lagraña, Manager Executiv al ITU TELECOM. “Pentru a obtine aceasta transformare trebuie ca noi toti sa ne dedicam inspre a face ICT- urile disponibile si ieftine peste tot in lume”, spuse acesta, adaugand “Pe masura ce se fac bagajele si vizitatorii isi prind zborurile spre casele lor in toata lumea, cum isi va aminti industria ICT de acest eveniment? La fel ca si inovarea, dezbaterea, salile pline si distractia, sper ca adevarata urmare a acestui eveniment sa fie un semn al angajamentului nostru pentru a imbina Lumea Digitala”.

Evenimentul s-a lansat cu o ceremonie sclipitoare pe 3 Decembrie 2006 in prezenta lui H.E Mr Wu Bangguo, Directorul Comitetului Congresului National al Poporului al Chinei, si Onorabilul domn Donald Tsang, Sef Executiv al Hong Kong Special Administrative Region si Mr. Yoshio Utsumi, Secretarul General impreuna cu laureatul la Premiul Nobel, Profesorul Muhammed Yunus, Fondatorul si Directorul-Managerial al Bancii Grameen, si gazda multor altor nume importante din industria ICT.

Traim intr-o lume care se afla in continuu progres in ceea ce priveste industria tehnologiei, iar acest evniment nu face decat sa ne atraga in lumea transformarilor, sa ne puna la dispozitie ITC-uri pentru toate posibilitatile; tot ceea ce trebuie este sa vrem sa o cunoastem, sa fim deschisi spre aceasta lume care n-ar face decat sa ne usureze munca si sa ne imbunatateasca viata.

“Traind Lumea Digitala”

Sub tema “Traind Lumea Digitala”, evenimentul a explorat trendurile, tehnologiile si politicile care conduc lumea. Exemple de broadband in actiune acasa si la munca sau oferte de produse noi, convergente au putut fi observate pe parcursul acestui eveniment, cu servicii IP-enabled ca Televiziune si Video fiind demonstrate de-a lungul zonei de expozitie.

Preview document

ITU Telecom Worlds - Pagina 1
ITU Telecom Worlds - Pagina 2
ITU Telecom Worlds - Pagina 3
ITU Telecom Worlds - Pagina 4
ITU Telecom Worlds - Pagina 5
ITU Telecom Worlds - Pagina 6
ITU Telecom Worlds - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • ITU Telecom Worlds.doc

Ai nevoie de altceva?