Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 1685
Mărime: 21.07KB (arhivat)
Publicat de: Laurian Puiu
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Schiopu Andreea
ACADEMIA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Cuprins

  1. - Rezumat pg. 1
  2. - Introducere pg. 2
  3. - Descrierea criteriilor de evaluare pg. 3
  4. - Evaluarea site-ului pg. 4
  5. - Concluzii pg. 6
  6. - Recomandari de imbunatatire pg. 7
  7. - Bibliografie pg. 8

Extras din referat

REZUMAT

Accesibilitatea Web-ului si usurinta cu care poate fi utilizat au fost factorii determinanti care au condus la inmultirea resurselor disponibile pe Internet.

Myjob este un serviciu de recrutare online care reuneste angajatorii si candidatii, spre beneficiul amandurora. Site-ul Myjob a fost lansat in februarie 2001 si, incepand de atunci, s-a dezvoltat continuu. In noiembrie 2004, Myjob a fost preluat de compania NetBridge, parte a NCH Investment Fund. Astfel, Myjob beneficiaza de intregul suport material si profesional pe care il poate pune la dispozitie o companie internationala de top. Scopul site-ului Myjob, este acela de a va oferi, la cele mai ridicate standarde un serviciu pe care orice persoana sa-l aprecieze. Un serviciu a carui utilizare nu ar trebui sa prezinte probleme si, mai mult, un serviciu lipsit de capcane de orice fel.

El ofera servicii prin intermediul site-ului www.myjob.ro, în conformitate cu prevederile prezentului acord, accesul la servicii de recrutare online, bloguri, forum şi articole de specialitate. Pentru a putea beneficia de toate serviciile puse la dispoziţie este necesar să se completeze datele din formularul de înregistrare. Aici poate solicita anumite informaţii cum ar fi: adresa de e-mail, nume şi prenume, date despre persoana care se înregistreaza.

Pentru evaluarea site-ului ne-am folosit de zece criterii de evaluare, care le-am urmarit pas cu pas. Am evaluat acest site cu scopul obtinerii de puncte forte si slabe ale acestuia. Dupa evaluarea noastra am ajuns la concluzia ca acest site prezinta atat puncte forte cat si puncte slabe dupa analizarea criteriilor de evaluare. Ca punct slab consideram faptul ca anunturile care nu mai sunt valabile de la o anumita perioada nu sunt eliminate de pe site. Asa am putut ajunge sa spunem ce lucruri ar trebui imbunatatite la acest site.

In concluzie site-ul Myjob reprezinta singurul site de recrutare din Romania care a incheiat un parteneriat cu un portal dedicat studentilor, si deasemenea singurul site care le permite candidatilor sa afle cu cine concureaza pentru locul de munca dorit.

INTRODUCERE

Scopul raportului de evaluare a acestui site din categoria locuri de munca si anume Myjob este de a vedea cat de corect este acesta conceput, carui tip de public se adreseaza si ce lucruri ar trebui imbunatatite la acest tip de site.

Site-ul ales pentru evaluarea acestuia este: http://www.myjob.ro.

Myjob se prezinta ca fiind “cel mai performant serviciu online de facilitare a contactului dintre companiile angajatoare si candidatii cei mai potriviti”.

Pe baza acestui site vom face o analiza de evaluare a tuturor elementelor din aceasta pagina web, design-ul, link-urile, combinatia de culori, felul cum sunt asezate elementele in pagina, daca are sau nu fundal sonor, etc.

Site-ul este sponsorizat de Compania Net Bridge care a dorit sa transforme site-ul într-un portal profesionist de recrutatre online, schimbându-i interfaţa, introducând noi facilităţi în administrarea contului, atât pentru candidaţi cât şi pentru angajatori, facilităţi ce vor reduce timpul de recrutare şi îl vor poziţiona la standarde profesionale.

Pe site ne sunt prezentate locurile de munca pe domenii de activitate cum ar fi arhitectura, finante-banci, inginerie, IT, marketing, publicitate, contabilitate, consultant etc.

Deasemenea ne sunt prezentate serviciile de care dispun angajatorii si candidatii. Acestia au accesul la servicii de recrutare online, bloguri, forum şi articole de specialitate. Pentru a putea beneficia de toate serviciile puse la dispoziţie este necesar să se completeze datele din formularul de înregistrare. Aici acestia pot solicita anumite informaţii cum ar fi: adresa de e-mail, nume şi prenume, date despre persoana care se înregistreaza.

Preview document

Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 1
Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 2
Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 3
Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 4
Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 5
Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 6
Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 7
Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 8
Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 9
Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Raportul de Evaluare al Site-ului Myjob.docx

Alții au mai descărcat și

Raport de Evaluare a Unui Site

Rezumat Marketingul prin internet determina cresterea gradului de interactivitate a relatiilor comerciale atat pentru clientii potentiali cat si...

Raport de Evaluare al Unui Site

REZUMAT Accesibilitatea Web-ului si usurinta cu care poate fi utilizat au fost factorii determinanti care au condus la inmultirea resurselor...

Comunicarea în Cadrul Grupului

Oamenii traiesc organizati în grupuri deoarece sunt fiinte sociale. Un grup social reprezinta un ansamblu de indivizi între care exista relatii...

Comunicare verbală și non-verbală

COMUNICAREA NONVERBALA Intr-un sens foarte larg acest termen desemneaza orice proces prin care o informatie este transmisa de la un element la...

Ai nevoie de altceva?