Design Ambiental Pub-ul Green Saloon

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Construcții
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 1085
Mărime: 2.20MB (arhivat)
Publicat de: Petru Pop
Puncte necesare: 5
Universitatea TRANSILVANIA din Braşov Facultatea de Alimentaţie şi Turism Specializarea: Dezvoltarea şi Optimizarea Sistemelor Tehnice şi Tehnologice Agro-alimentare şi Turistice

Cuprins

  1. Descrierea localului Green Saloon 3
  2. Cromatica 4
  3. Iluminatul 5
  4. Pereții 5
  5. Pardoseala 6
  6. Mobilierul 7
  7. Elemente devorative 8
  8. Concluzii 10

Extras din referat

Green Saloon – pub & grill

Situat pe strada Mureșenilor nr. 11-13, vizavi de librăria Șt. O. Iosif, Green Saloon este un local tipic britanic, care oferă persoanelor de toate vârstele posibilitatea petrecerii timpului liber și relaxării într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Ambientul pubului combină atmosfere de gen intim, old style, romantic sau studențesc. Prezent de peste zece ani în Brașov, este unul dintre cele mai vechi puburi din oraș și organizează seri de karaoke, stand-up comedy, bancuri, concursuri muzicale, petreceri, etc.

Amenajarea localului cuprinde un bar, două saloane de fumători, unul de nefumători, grupuri sanitare pentru fiecare tipuri de salon, zona de bucătărie şi depozitare. Saloanele de fumători comunică între ele prin bolte sau ferestre fără geamuri cu grilaje metalice decorative, iar salonul de nefumători comunică cu barul prin două geamuri și o ușă din lemn.

Amenajarea interioară localului este realizată în stil britanic, fiind clasică și confortabilă, adaptată pentru toate categoriile de vârstă. Într-o astfel de amenajare interioară, ambianța este una primitoare, liniștitoare.

În designul de interior care se axează pe acest stil predomină lemnul masiv, ambianța familiară, care permite grupurilor de oameni sa se strângă și să petreacă câteva ore de voie bună și relaxare.

Amenajarea clasică englezească se remarcă prin eleganță, bun gust și discreție. Un element definitoriu pentru acest tip de amenajare se referă la îmbinarea stilului tradițional cu alte amestecuri de design mai modern.

Cromatica

Culorile sunt predominant închise și conferă încăperii robustețe, tradiționalism, armonie, dar și o atmosferă caldă și romantică. Se utilizează o paletă coloristică cu nuanțe tomnatice, cuprinzând: nuanțe apropiate de bej deschis pentru tavan, pereți și pardoseală, maro închis pentru mobilier și pereți și grena pentru scaune.

Iluminatul

Iluminatul localului este preponderent artificial datorită lipsei ferestrelor, acestea fiind prezente doar pe partea intrării în local. Lumina este discretă, difuză spre semi-întuneric, de culoare galben pal, fiind redată de veiozele de pe pereții laterali și lustrele cu aspect învechit, care crează o atmosferă intimă.

Preview document

Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 1
Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 2
Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 3
Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 4
Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 5
Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 6
Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 7
Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 8
Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 9
Design Ambiental Pub-ul Green Saloon - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Design Ambiental Pub-ul Green Saloon.docx

Ai nevoie de altceva?