Strategia de dezvoltare a Pensiunii Casa Europan

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 2135
Mărime: 13.40KB (arhivat)
Publicat de: Cezar Mihai
Puncte necesare: 6

Extras din referat

I. Misiunea firmei

Podu Dâmboviţei este o localitate în comuna Dâmbovicioara, judeţul Argeş, zona Muntenia. Satul se afla pe DN73 la 29 km de Câmpulung, fiind consemnat încă din secolele XVI-XVII. Aşezare tipic argeşeană încorsetată în depresiunea intramontană cu acelaşi nume este poarta principală prin care se face intrarea în Munţii Iezer-Păpuşa prin Valea Dâmboviţei, Munţii Piatra Craiului prin Valea Dâmbovicioarei precum şi în Munţii Bucegi şi Munţii Leaota prin Valea Cheii. Numele satului de la confluenta Dâmboviţei cu Dâmbovicioara şi Valea Cheii, este legat de existenţa unui străvechi pod de lemn peste apa Dâmboviţei care înlesnea circulatia pe drumul dintre Câmpulung şi Braşov folosit intens de către negustori. La 5 km de Rucăr, pe traseul Rucăr-Bran, Podu Damboviţei e aşezat ca „într-o găleată”. Veseli, primitori, locuitorii zonei va vor bucura zilele vacantei si va vor calauzii pasii prin "labirinturi" nelegiuit de frumoase: Cheile Dâmboviţei, Cheile Dâmbovicioarei, Peştera Urşilor, Peştera Dâmbovicioarei, excursii de o zi la Curtea de Argeş cu un microbuz, spre Podişor, Branişte, Bran etc. Acum satul a devenit o adevarată zonă de turism rural exixstând aici o mulţime de pensiuni. Cea mai importanta pensiune din zona este CASA EUROPAN aflata la intersectia cu drumul care duce catre Pestera Dambovicioara. Daca sunteti in cautarea unui loc linstit si pitoresc, cu cele mai moderne dotari, cu oameni amabili si primitori...ati ajuns unde trebuia.

Scopul nostru principal este acela de a ne ridica la nivelul asteptarilor clientilor si de a le oferi servicii si produse la cele mai inalte standarde de calitate pentru ai multumii si ai face sa revina cu placere la noi.

Cotata cu 4 margarete pentru dotarile sale la cele mai moderne standarde, pensiunea Casa Europan va ofera, prin caldura cu care veti fi incojurati aici, sansa unui sejur de neuitat. La Casa Europan usa este intotdeauna deschisa cu cheile ospitalitatii. Iar toti cei care ne calca pragul devin prietenii nostri.

Daca doriti sa petreceti noaptea la noi va oferim: 10 camere cu pat dublu, 1 apartament cu doua camere si o garsoniera. Toate camerele au balcon, baie utilata la cele mai moderne standarde, sobe cu lemne, tv color si cablu tv, telefon, mobilier de stejar. De asemenea, pensiunea detine sistem de incalzire. Pe langa toate acestea va mai punem la dispozitie si un restaurant cu o capacitate de 30 de locuri, living-room si bar. Vinoteca va pune la dispozitie o gama atent selectionata de vinuri, bauturi fine si coctail-uri. Bucataria este dotata cu: 2 plite electrice, filtru de cafea, cuptor cu microunde, frigidere, masina de spalat vase. Spalatorie are masina de spalat automata, uscator, fier de calcat si tot ceea ce este necesar. Deasemenea avem si o parcare proprie. Pentru o mai buna petrecere a timpului liber si pentru relaxare va punem la dispozitie un teren de tennis si un loc de joaca pentru copii. Pensiunea dispune in exterior de foisor, gratar, nocturna si o terasa amenajata in stil rustic.

2. Obiectivele fundamentale

Vrem ca pensiunea noastra sa se ridice la standardele internationale din domeniu. Pentru aceasta ne-am propus realizarea unei serii de obiective in functie de resursele disponibile. Astfel obiectivele noastre se clasifica in obiective economice si obiective sociale.

Obiectivele economice sunt acelea care se refera la latura financiara, adica sa marim profitul si cifra de afaceri acest lucru realizandu-l in acelasi timp cu imbunatatirea serviciilor oferite prin achizitionarea de atv-uri si alte masini pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostrii, sa imbunatatim imaginea pensiunii prin desfasurarea unei puternice activitati promotionale, dar si prin oferirea unor produse si servicii superioare calitativ.

Obiectivele sociale constau in controlul poluarii in zona, cooperarea cu autoritatile in caz de incidente, satisfacerea clientilor prin oferirea unei game cat mai largi de produse dar si prin oferirea unor preturi acceptabie pentru mentinerea clientilor, sa crestem nivelul de pregatire al personalului angajat prin efectuarea de cursuri de pregatire organizate de intreprindere, pentru a face cunoscute angajatilor noile cerinte ale domeniului.

3. Optiunile strategice

O optiune importanta o constituie retehnologizarea. Aceasta retehnologizare consta in înlocuirea tehnologiilor depăşite cu echipamente noi cu parametrii tehnici si calitativi superiori, la nivelul de vârf al tehnicii actuale. As mai putea numii optiuni strategice si modernizarea pensiunii prin introducerea de aer conditionat si mini-bar in fiecare camera precum si disponibilitatea unui room-service. Dorim achizitionarea unui teren apropiat in vederea construirii unei noi cladiri care sa aiba aceleasi conditii ca si aceasta, in conditiile in care numarul turistilor va creste simtitor astfel incat sa se depaseasca capacitatea de cazare actuala.. Pensiunea noastra va fi intr-un continuu proces de modernizare in conformitate cu dorintele si asteptarile clientilor. Astfel, in functie de resursele financiare disponibile se va face o sauna,un salon de masaj si un salon de infrumusetare.

Furnizarea de produse si bauturi se va face zilnic in cele mai bune conditii de transport si depozitare.Garantam produse proaspete si de calitate deoarece pensiunea a incheiat contracte cu cei mai apropiati furnizori de fructe si legume,carne,produse de panificatie si altele.Alimentele vor fi depozitate in locuri special amenajate si vor fi pregatite in bucataria proprie de catre persoane specializate in domeniu.

Preview document

Strategia de dezvoltare a Pensiunii Casa Europan - Pagina 1
Strategia de dezvoltare a Pensiunii Casa Europan - Pagina 2
Strategia de dezvoltare a Pensiunii Casa Europan - Pagina 3
Strategia de dezvoltare a Pensiunii Casa Europan - Pagina 4
Strategia de dezvoltare a Pensiunii Casa Europan - Pagina 5
Strategia de dezvoltare a Pensiunii Casa Europan - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Strategia de Dezvoltare a Pensiunii Casa Europan.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?