Studiu de Caz - Pro Tv - Happy Hour

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Mass Media
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2098
Mărime: 10.25KB (arhivat)
Publicat de: Cantemir Voinea
Puncte necesare: 6

Extras din referat

După o scurtă vacanţă, Happy Hour revine la Pro Tv: de la ora 17.45, Măruţă reîncepe şirul orelor de veselie. În prima ediţie din acest an, gazda show-ului se întâlneşte cu Simona Dichiseanu, care îşi prezină la Happy Hour iubitul. După un divorţ ultramediatizat, în urma căruia s-a despărţit de Ion Dichiseanu, după mai bine de 20 de ani, fosta soţie de actor vorbeşte la Pro Tv despre cum a luat viaţa de la capăt, alături de un alt bărbat.

Marinela Niţu va interpreta câteva piese cu care speră să îi cucerească pe români şi pe americani deopotrivă. Iar Măruţă este pregătit, ca de obicei, cu întrebări incomode, pentru că deja celebrele aMăruţe nu dispar din show. Muzica live revine şi ea în casele românilor, pentru că bandul şi cele două Veveriţe se întorc şi ei cu forţe proaspete. Pentru ca tabloul să fie complet, Cătălin revine şi pe Internet, la Happy AfterHour: de luni până vineri de la 18.59, emisiunea se ”mută” în online, preţ de câteva minute.

Cui i-a fost dor de Măruţă, Veveriţe, băieţii din band sau de Happylica, poate să stea liniştit: din 8 septembrie, "Happy Hour" revine la Pro Tv Internaţional. Cu acelaşi umor, ironie, multă distracţie, dar şi noutăţi, Măruţă şi gaşca sa promit să readucă în casele voastre ora de veselie.

Întrebat care vor fi schimbările din acest sezon, Măruţă ţine să precizeze un lucru foarte important:

"Happylica, celebra noastră canapea, va fi, în continuare, la loc de cinste, asta e sigur şi cine se va aşeza pe ea nu va regreta."

Şi pentru că la vremuri noi se cer haine noi, echipa "Happy Hour" dezvăluie şi că emisiunea va avea un generic nou.

"Să se asorteze schimbărilor din toamna aceasta, melodia de generic va fi diferită, dar tot veselă şi uşor de fredonat. Bandul "Happy Hour", adică formaţia Zero şi fetele de la RedBlonde, deja o repetă, iar telespectatorii o vor auzi din 8 septembrie", spune încântat Măruţă.

Iar cei care aşteptau cu sufletul la gură întrebările aMăruţe primesc şi ei o veste bună: acestea nu ies din format şi promit să fie la fel de amuzante, incomode şi bine alese ca şi până acum.

Prima ediţie "Happy Hour" din toamnă îl aduce în platoul de la Pro Tv Internaţional chiar pe Eric Braeden, cel care îl întruchipează pe Victor Newman, celebrul personaj din serialul "Tânăr şi neliniştit". Actorul Eric Braeden, cel care îl interpretează pe Newman de 28 de ani, soseşte pentru prima dată în România, la invitaţia echipei de la "Happy Hour".

În prima ediţie a noului sezon de la Pro Tv, în studioul emisiunii va sosi şi Loredana, dar şi o trupă de dansatori saşi din Arad, "Banat Ja!", o surpriză din partea echipei "Happy Hour" pentru invitatul de seamă al show-ului, Eric Braeden, care este de origine germană.

Şi tot luni, 8 septembrie, Braeden este şi oaspetele Andreei Esca în cadrul Ştirilor Pro Tv Internaţional de la ora 19.00, actorul acceptând invitaţia de a împărtăşi cu telespectatorii Pro Tv Internaţional tainele unuia dintre cele mai longevive seriale din lume.

Iar a doua zi, pe 9 septembrie, la "Happy Hour" vor sosi autoarele celor mai interesante şi originale trei descrieri din cadrul concursului "Fii Victorioasa Newman!", cu ocazia sosirii lui Eric Braeden în România.

Aceste trei fane vor participa în direct la un concurs de cunoştinţe despre serialul "Tânăr şi neliniştit" şi din rândul lor se va desemna marea câştigătoare a concursului "Fii Victorioasa Newman!", care va avea ocazia să-l cunoască personal pe Eric Braeden şi se va bucura de o sesiune foto cu acesta.

Devine tot mai acceptată ideea că trăim într-o lume creată de mass-media mai degrabă decât în realitatea însăşi. Epoca mass-media este cea în care venim din ce mai mult în contact cu reprezentări mediatizate ale unei lumi fizice şi sociale complexe în mult mai mare măsură decât cu aspectele obiective ale mediului nostru înconjurător. Ceea ce percepem sunt reprezentări şi nu realitatea însăşi iar acest lucru are, cu siguranţă, efecte asupra oamenilor.

Dintre mijloacele mass-media cel mai mare impact asupra omului îl are televizorul. Ca aparat, televizorul este o invenţie a minţii omeneşti – care, în sine, nu este nocivă; însă modul în care el este folosit, cu precădere în ultimii unsprezece ani la noi şi în ultimii treizeci de ani în occident, l-a transformat în cea mai distructivă armă din lume - pentru suflet.

Preview document

Studiu de Caz - Pro Tv - Happy Hour - Pagina 1
Studiu de Caz - Pro Tv - Happy Hour - Pagina 2
Studiu de Caz - Pro Tv - Happy Hour - Pagina 3
Studiu de Caz - Pro Tv - Happy Hour - Pagina 4
Studiu de Caz - Pro Tv - Happy Hour - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Studiu de Caz - Pro Tv - Happy Hour.doc

Ai nevoie de altceva?