Probleme Generale ale Fiabilitatii Mentenabilitatii si Disponibilitatii Sistemelor

Imagine preview
(10/10 din 1 vot)

Acest curs prezinta Probleme Generale ale Fiabilitatii Mentenabilitatii si Disponibilitatii Sistemelor.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 155 de pagini .

Profesor: Cozma Vasile

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

Fiabilitatea este un aspect important în toate domeniile de activitate: aparatele casnice, automobilul, reţelele telefonice, livrările de energie, marile proiecte tehnice - de la exploatarea spaţiului cosmic la producerea energiei electrice în centralele nucleare - ridică aceleaşi întrebări atât din partea producătorului cât şi a utilizatorului cu privire la siguranţa în funcţionare a produsului.

Decizii importante se bazează esenţial pe fiabilitatea unui produs. De exemplu, garanţia pe care o oferă producătorul unui cumpărător trebuie să rezulte din estimarea cât mai corectă a costului rezultat din înlocuirea subansamblelor defectate în perioada de garanţie, estimare ce se bazează pe fiabilitatea componentelor produsului. La rândul sau, cumpărătorul va alege acel produs la care rata de defectare este redusă şi prin legea liberei concurenţe vor rămâne pe piaţă numai produsele cu cea mai ridicată fiabilitate, oferite la un preţ de cost cât mai redus.

Fisiere in arhiva (1):

  • Probleme Generale ale Fiabilitatii Mentenabilitatii si Disponibilitatii Sistemelor.docx