Teoria Bazelor de Date

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest curs prezinta Teoria Bazelor de Date.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pdf de 130 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Automatica

Extras din document

1. Definitii„O baza de dateeste o colectie persistenta de informatii structurate, organizata si construita pentru facilitarea accesului si prelucrarii eficiente.„Un mediu de bazede date este constituit din totalitatea programelor ce permit definirea, manipularea, vizualizarea, stocarea si gestionarea accesului la date.Componente aplicatii baze de date„Baza de date propriuzisa„Programe de aplicatieProiectarea aplicatiilor necesita respectarea secventei: proiectarea bazei de date si apoi a programelor de manipulare.

Structura unei tabelePrin definirea structurii unei tabele se intelege stabilirea numelui campurilor, a tipurilor de date si a formatelor asociate.„Nume camp -sir de caractere, similar cu numele variabilelor in limbajele de programare, limitat ca lungime functie de mediul debaze de date„Tip data, format–tip generic functie de numarul de octeti necesari pentru stocare (defineste mai mult formatul de afisare nu cel destocare)-Tip sir de caractereStringCaracterVarcharFormatul dat de numarul de caracter din sir. Ex 20-Numeric genericIntegerFloatRealSerialFormatul definit ca (m.n) M –nr. Digiti inclusiv punctul zecimalN –nr. Digiti dupa punctul zecimal

Fisiere in arhiva (1):

  • Teoria Bazelor de Date.pdf