Activitatea Bancara - SC Horus SA

Imagine preview
(9/10 din 2 voturi)

Acest curs prezinta Activitatea Bancara - SC Horus SA.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 27 de pagini .

Profesor: Cociug Victoria

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Banci

Extras din document

Societatea pe Acţiuni ,,HORUS”este înregistrată la Camera Înregistrării de Stat la 20.06.1995 cu nr.10603069. Societatea este sinestătătoare din punct de vedere financiar, gestiune, organizare, şi se conduce în activitatea sa de legislaţia în vigoare a R.M., de normele internaţionale de drept, de prezentul Statut şi Contractul de constituire. Societatea este creată pe un termen nelimitat.

Societatea este o persoană juridică, are bilanţ aparte, conturi de decontare şi alte conturi, poate din numele său să încheie contracte, să procure drepturi patrimoniale şi nepatrimoniale şi să poarte obligaţiuni, să fie reclamat şi reclamat în instanţa de judecată

Societatea are sigiliu, simboluri de firmă şi marfă, formulare, ştampile şi alte rechizite necesare pentru activitatea sa. Ea are drept să exercite o activitate sine stătătoare economică externă şi să efectuieze operaţiuni cu valută străină în ordinea stabilită de legislaţie. S.A.”HORUS” nu poartă răspundere pentru obligaţiunile statului, precum şi statul nu poartă răspundere pentru obligaţiunile societaţii. Societatea poartă răspundere pentru îndeplinirea angajamentelor sale cu tot patrimoniul său, pentru care, conform legislaţiei pot fi aplicate sancţiuni. Societatea nu poartă răspundere pentru obligaţiunile acţionarilor săi, atît persone fizice cît şi juridice.

S.A.”HORUS” are drept să deschidă conturi bancare pe teritoriul R.M. şi peste hotare. Ca confirmare a celor menţionate mai sus poate servi Statutul întreprinderii. anexa 1

În fruntea S.A.”HORUS”se află directorul general, lui i se subordonează toate departamentele şi secţiile. În cadrul S.A,,Horus” sunt angajaţi 334 de personae. anexa nr.2.

Rechizitele întreprinderii respective sunt:

Societatea pe acţiuni ,,Horus”

Pentru a creşte numărul avantajelor, oferite de cumpărători, C.T.,,Euroterm” în permanenţă, elaborează şi întroduce noi servicii. Clienţii C.T. reprezintă, pentru ei , forţa motrică, care impulsionează spre evoluţie permanentă şi care arată direcţiile şi metodele optime de creştere a calitaţii serviciilor. Astfel profesionalizmul colaboratorilor C.T.,,Euroterm” contribue la satisfacerea maximă a necesitaţilor consumatorilor , prin oferirea de produse şi servicii de înaltă calitate.

Consultaţii. Specialiştii C.T. ,,Euroterm” au o bogată experienţă, ajută să se facă alegerea potrivită a sistemelor autonome de încălzire, sistemelor de gazificare, mărfurilor electrocasnice, instalaţiilor sanitare şi canalizare.

Vînzarea., C.T.”Euroterm” acceptă orice tip de plată: în numerar, transfer în credit-fără%, fără gaj, fără girant şi fără primă plată.

Livrarea mărfurilor. Sistemul performant de primire a comenzilor de livrare, pentru tehnică cu gabarite mari, permite clienţilor să primească produsul în decurs de 24 ore. Livrarea în raza oraşului Chişinău este gratuită, în afara oraşului Chişinău- la cele mai avantajoase preţuri.

Specialiştii Centrului Ingineresc C.T.”Euroterm” au o bogată experienţă în domeniul elaborării sistemelor inginereşti de multiple tipuri (de la apartamente mici, pîna la cazangerii industriale). Astfel C.T.”Euroterm” propune servicii profesionale, de proiectare şi de calcul a sistemelor de încalzire, gazificare, apeduct, canalizare şi sistemelor sanitare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Activitatea Bancara - SC Horus SA.doc