Front Page

Imagine preview
(6/10 din 3 voturi)

Acest curs prezinta Front Page.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 49 de pagini .

Profesor: Univ Transilvania Brasov

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Calculatoare

Extras din document

Introducere în FrontPage

Un site web este una dintre cele mai simple modalitati de distribuire a informatiilor atât pentru organizatii cât si pentru persoane fizice. Tehnologiile dezvoltate pentru World Wide Web pot sa ia prin surprindere atât organizatiile mici cât si pe cele mari, acestea vazând Internetul si web-ul ca si mecanisme cheie pentru gasirea clientilor, pentru distribuirea informatiilor printre acestia, printre furnizori si distribuitori. În acelasi timp, organizatiile îsi dau seama ca aceleasi tehnologii utilizate în interiorul retelelor locale sau de mai mare întindere (intraneturi, de exemplu) ofera mecanisme scalabile, flexibile si usor de utilizat atât pentru partajarea informatiilor cât si pentru dezvoltarea si instalarea de unelte pentru bunul mers al organizatiei.

Nu cu mult timp în urma, instalarea si managementul continutului unui intranet era o arta neagra, cunoscuta si utilizata numai de webmaster-i. Dar, odata cu dezvoltarea managementului site-urilor si a uneltelor de creare de continut pentru acestea, precum Microsoft FrontPage sau Macromedia Dreamweaver, angajatii si oamenii de rând pot sa creeze documente pregatite pentru publicare pe web si sa le gestioneze în acelasi mod ca si documentele de pe calculatorul local. Astfel de unelte fac posibila pentru persoane diverse crearea de site-uri web si partajarea informatiilor cu partenerii de afaceri si nu numai.

Microsoft FrontPage este un editor HTML profesional pentru design-ul, codarea si dezvoltarea de siteuri web, pagini web cât si pentru aplicatii web. Fie ca se doreste controlul total asupra codului HTML prin scrierea de mâna a acestuia, fie ca se doreste utilizarea unui mediu de editare vizual, FrontPage ofera uneltele necesare, îmbunatatind de asemenea experienta web.

Facilitatile vizuale din FrontPage permit crearea de pagini web fara scrierea nici unui rând de cod. Se pot vizualiza toate elementele site-ului si se pot trage (drag and drop) direct în document. De asemenea, în document se pot importa si edita imagini direct în document.

Fisiere in arhiva (1):

  • Front Page.doc