Enteprise

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest curs prezinta Enteprise.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 4 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Limbaje de Programare

Extras din document

1. Introducere modul Productie

Modulul "Productie" al ERP-ului Enterprise permite utilizatorului sa genereze, sa urmareasca si sa analizeze procesul de fabricatie al unui produs.

Modulul de productie ofera posibilitati maxime de control asupra procesului de executie si al gestionarii costurilor necesare fabricarii produsului finit. Configuratia Enterprise necesita conectarea modulului de Productie cu modulele de "Resurse Umane" si "Produse" si permite legatura la modulul de "Preturi".

Din modulul "Resurse Umane" se vor folosi nomenclatoarele de "Persoane" si "Functii", din modulul de Produse vom folosi "Nomenclatoarele de Produse" si "Lista Operatii" iar modulul de "Preturi" ne va oferi posibilitatea de a fundamenta pret sau de a crea o fisa de analiza cerinte.

Modulul de "Stocuri" foloseste la completarea listei de material (Bonuri de consum ) necesare produsului cat si la furnizarea detaliilor acestor material (calitate, pret, etc.). De asemenea dupa realizarea produsului finit el se va preda intr-o gestiune destinata produselor finite.

Asadar daca partea de nomenclatoare si stocuri este o necesitate , partea de preturi vine sa intregeasca fluxul de fabricatie al produsului.

2. Descriere modul Productie

Modulul de Productie se bazeaza pe nomenclatorul de produse. Cand se lanseaza in fabricatie un produs acesta trebuie sa aiba completata ruta tehnologica. Lansarea se face cu ajutorul comenzii de productie. Cu ajutorul raportarilor din modulul de Productie se pot urmari fazele executiei si costurile la data curenta.

Fiecarui produs i se poate crea o fundamentare de pret. Aceasta ajusteaza costurile initiale cu un procent de profit si ofera un pret estimativ ce poate fi ofertat clientului.

De asemenea, modulul de productie ofera posibilitatea de planificare a productiei. Aceasta planificare se realizeaza prin centralizarea tuturor comenzilor de productie in executie si a resurselor disponibile pentru executarea lor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Enteprise.docx