Logistica Negocierii

Imagine preview
(8/10 din 2 voturi)

Acest curs prezinta Logistica Negocierii.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pptx de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Negociere

Extras din document

Stabilirea locului și orei de desfășurare a negocierilor are loc cu cel putin 2-3 zile înainte, dacă partenerii sunt din țară și cu 2-4 săptămâni pentru cei străini.

Atunci când fixati ora întâlnirii nu este bine să fiți cel care exercită presiune asupra presupusului partener, mai ales dacă dumneavostră sunteți cel care ați inițiat convorbirile respective.

Dacă partenerul este cel care solicită intâlnirea, nu manifestați nerăbdare. Pentru a verifica în ce măsură este interesat de afacerea respectivă, are sens să încercați, sub un pretext sau altul, să sugerați o amânare a întâlnirii. Puteți să invocați agenda foarte încărcată.

Dacă partenerul este foarte interesat de dumneavostră, cu siguranță ca încerca să accelereze procesul și să vă ofere și niște condiții mai bune.

Din punct de vedere psihologic, este importantă alegerea locului de desfășurare a întâlnirii, la dumneavoastră sau la partener.

Astfel, desfășurând negocerile pe teritoriul dumneavostră, beneficiați de următoarele avantaje:

Puteți să controlați situația și s-o influențați prin alegerea locului concret de negocieri- amenajarea sălii, dotările, iluminarea, amplasarea locurilor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Logistica Negocierii.pptx