Operatiuni pe Piata Monetara Destinate Finantarii IMM-urilor

Imagine preview
(9/10 din 1 vot)

Aceasta disertatie trateaza Operatiuni pe Piata Monetara Destinate Finantarii IMM-urilor.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 2 fisiere doc, ppt de 65 de pagini (in total).

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Ioan Nistor

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, o poti descarca. Ai nevoie de doar 9 puncte.

Domeniu: Banci

Cuprins

1. Întreprinderile mici şi mijlocii - prioritate strategică pentru Banca Transilvania pag. 3-4
2. Produse şi servicii destinate IMM-urilor:
2.1 Politici de creditare IMM pag.5-19
Credite rapide:
Creditul 1 ORĂ pag. 7-10
Creditul investiţii fără aport pag.11-16
Creditul START UP pag.16
Creditul cu dobândă „0” pag.17
Creditul – Scontare 100 % pag.18
Credite standard:
Creditul pe termen scurt pentru capital de lucru pag.19
Credit pentru investiţii pag.20-22
2.2 Depozite pag. 22-25
2.3 Cardurile VISA BUSINESS pag. 26-28
2.4 POS-uri pag. 28
2.5 Operaţiuni documentare pag. 29-32
2.6 Produse de Trezorerie pag. 33-34
2.7 Home banking BT-ULTRA pag. 35-36
2.8 Internet Banking – BT24 pag. 37
2.9 Standing Order pag. 38-42
2.10 Vama ON-LINE pag. 43-44
2.11 Alte produse şi servicii pag. 44
3. Concluzii privind obiectivele strategice ale BĂNCII TRANSILVANIA S.A. pag.45-48
Bibliografie pag. 49

Extras din document

1. Întreprinderile mici şi mijlocii-prioritate strategică

pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania este azi una dintre cele mai importante institutii financiar-bancare din România, aflată in top 10 si una dintre cele mai atractive companii listate la Bursa de Valori Bucureşti. O prioritate a activitaţii sale este perfecţionarea continuă a serviciilor si a angajaţilor , aşa încât calitatea să fie cea care face diferenţa. Cu o cotă de piaţa de 3,9%, Banca Transilvania este un jucător activ pe piaţă, devenind, datoria accelerării implementării strategiei de creştere , o bancă recunoscută la nivel naţional.

În plus, Banca Transilvania înseamna un grup financiar puternic, Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA, care oferă pieţei servicii integrate-banking, asigurări, administrarea investiţiilor, finanţarea consumatorilor, leasing si tranzacţii mobiliare şi prin intermediul subsidiarelor sale: BT Asigurări, BT Asset Management S.A.I S.A., BT Direct, BT Leasing, BT Securities. În toate acţiunile sale, Banca Transilvania are suportul Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care este acţionarul sau semnificativ.

Banca Transilvania este structurată pe trei linii de afaceri: retail, IMM şi corporate. Astfel, banca şi-a format echipe specializate si un portofoliu complex de produse şi servicii, pentru a susţine dezvoltarea acestor trei direcţii. Banca Transilvania are peste 750.000 de clienţi, dintre care aproximativ 100.000 sunt persoane juridice.

Banca Transilvania, cea mai dinamică bancă românească, a manifestat şi manifestă in continuare un interes real pentru nevoile IMM – urilor, interes manifestat printr-o relaţie dorectă cu aceştia, relaţie mijlocită de echipa de specialişti IMM ai Băncii Transilvania.

Rezultatul acestei relaţii directe sunt produsele construite in conformitate cu nevoile interprinderilor mici şi mijlocii, produse standardizate, rapide şi curajoase. Prin prezenta lucrare se doreşte descrierea produselor adresate segmentui IMM precum şi prezentarea particularităţilor şi a avantajelor a acestora.

BANCA TRANSILVANIA – PRIMA INSTITUŢIE BANCARĂ DIN ROMÂNIA CARE ASCULTĂ DORINŢELE MICILOR INTREPRINZĂTORI

Banca Transilvania a lansat linia verde 0800 800 466 (0800 800 IMM), număr apelabil din reţeaua Romtelecom, de luni până vineri, în intervalul 9.00-18.00. Astfel, Banca Transilvania este prima instituţie bancară din România care ascultă dorinţele micilor intreprinzători.

Banca a iniţiat o comunicare reală cu clienţii actuali şi potenţiali. În plus produsele dedicate sectorului IMM sunt create de bancă in funcţie de sugestiile primite de la clienţii săi şi împreună cu aceştia. În acest fel, banca este şi mai aproape de spiritul antreprenorial local, venind pe piaţă cu o modalitatemai comodă şi mai rapidă de a dialoga cu persoanele care doresc să înceapă sau să-şi dezvolte o afacere.Banca este deschisă tuturor celor care sună la numerele de telefon indicate, îi asclută şi le oferă informaţiile de care au nevoie.

Alte modalităţi de a discuta direct cu echipa Băncii Transilvania, specializată in domeniul IMM, sunt: apelare numărului de telefon 0264-456888, accesibil din orice reţea sau trimiterea unui mesaj pe adresa : IMM@bancatransilvania.ro. Micii intreprinzători îşi vor putea exprima opiniile faţă de oferta băncii, destinată intreprinderilor mici şi mijlocii sau vor primii astfel, prin e-mail, informaţiile solicitate.De asemenea, persoanele care contactează telefonic Banca Tansilvania au posibilitatea de a discuta despre probleme curente sau cu privire la situaţii speciale apărute în activitatea firmelor.

Fie că este vorba de începutul unei afaceri sau de dezvoltarea acesteia, Banca Transilvania acordă un suport real, prin produsele şi serviciilesale: Creditul 1 ORA – capital de lucru, START UP, Creditul cu 0% dobândă şi Scontare 100%. Ideea este aceea de a veni pe piaţă cu soluţii complete de finanţare, prin lansarea, la fiecare trei luni, a câte unui produs dedicat IMM-urilor.

Cei peste 230 de specialişti IMM stau la dispoziţia clienţilor în cele peste 260 de unităţi ale băncii, în întreaga ţară. Dialogul, şi pe această cale, dintre Banca Transilvania şi persoanele cu spirit intreprinzător are menirea de a aduce banca mai aproape de clienţii actuali şi potenţiali, iar pe aceştia, mai aproape de bancă.

Fisiere in arhiva (2):

  • Operatiuni pe Piata Monetara Destinate Finantarii IMM-urilor.doc
  • Presentation.ppt

Alte informatii

lucrare de disertatie OPERAŢIUNI PE PIAŢA MONETARĂ DESTINATE FINANŢĂRII IMM-URILOR