Consultant Asigurari de Viata

Imagine preview
(6/10 din 1 vot)

Aceasta fituica rezuma Consultant Asigurari de Viata.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 2 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, o poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Asigurari

Extras din document

CAV = Consultant Asigurări de Viaţă R = persoană recomandată)

Contactarea telefonică a persoanelor recomandate

CAV – Bună ziua (----) mă numesc (numele dvs.) vă sun din partea ING, aveţi un moment la dispoziţie pentru o discuţie? (Cu membrii familiei şi cu prietenii veţi fi mai puţin oficial. Însă nu trebuie să aveţi o abordare prea relaxată, având în vedere că este vorba de o convorbire de afaceri!)

R – Răspunde, da sau nu!

CAV – (dacă nu) În regulă, când vă mai pot suna?

CAV – (dacă da) Mulţumesc!

CAV – Motivul pentru care vă sun este că am avut plăcerea să îl/o cunosc pe (numele persoanei care v-a recomandat interlocutorul) care a avut doar cuvinte de laudă la adresa dvs..

R – răspunde – OK!

CAV – Înţeleg că dvs. (tocmai vi s-a născut un copil, tocmai v-aţi căsătorit, motivul pe care l-a indicat persoana care v-a făcut recomandarea când a notat numele acestei persoane în tabelul 6-5-4-3-2-1). Felicitări!

R – Răspunde – Mulţumesc!

CAV – Păreţi a fi genul de persoană pe care mi-ar plăcea să o întâlnesc. Care dată v-ar conveni mai bine, luni la ora 16 sau marţi la ora 10? (Stabiliţi data şi locul întâlnirii care să convină persoanei respective).

R – formulează o obiecţie tipică!

În acest moment al convorbirii, persoana formulează o obiecţie tipică. Pentru răspunsul la aceste obiecţii, consultaţi secţiunea referitoare la obiecţii tipice.

Contactarea telefonică a numelor din Proiect 100

(CAV = Agent P = nume din Proiect 100)

CAV –Bună ziua (----) mă numesc (numele dvs.) vă sun din partea ING, aveţi un moment la dispoziţie pentru o discuţie? (Cu membrii familiei şi cu prietenii veţi fi mai puţin oficial. Însă nu trebuie să aveţi o abordare prea relaxată, având în vedere că este vorba de o convorbire de afaceri!)

P – Răspunde, da sau nu!

CAV – (dacă nu) În regulă, când vă mai pot suna?

CAV – (dacă da) Mulţumesc!

Fisiere in arhiva (1):

  • Consultant Asigurari de Viata.doc