Grila cu Raspunsuri Dreptul Afacerilor 2008-2009 Aranjate Alfabetic

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Aceasta fituica rezuma Grila cu Raspunsuri Dreptul Afacerilor 2008-2009 Aranjate Alfabetic.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier xls de 1 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, o poti descarca. Ai nevoie de doar 2 puncte.

Domeniu: Banci

Extras din document

Activitatea de CONLUCRARE cu salariatii exprima preocuparea managerului fata de interesele umane, de climatul de munca si de problemele cu care se cofrunta salariatii in scopul realizarii globale a obiectivelor firmei.

"Analiza competenta a posturilor trebuie sa asigure, in principal, urmatoarele:

- furnizarea de informatii concrete despre posturi

- justificarea deciziei de personal pentru postul respectiv"

Analiza postului reprezinta o investigatie curenta si sistematica de culegere de informatii pertinente in legatura cu sarcinile pe care la presupune postul respectiv, descriind in acelasi timp caracteristicile importante ale postului.

"Analiza postului trebuie sa descrie postul prin mentionarea urmatoarelor tipuri de informatii:

a) activitati ale procesului de munca legate de postul propriu-zis si activitati legate de angajat, de persoana care ocupa postul; b) cerintele privind cunostintele si abilitatile, nivelul de educatie, pregatire, experienta si aptitudini necesare pentru ocuparea postului respectiv; c) informatii privind programul de munca, mediul social si organizational; d) anumite elemente relationale ale postului, tangibile si intangibile, ca de exemplu materialele procesate, serviciile oferite, etc; e) o parte din instrumentele si echipamentele folosite în cadrul exercitarii obiectivelor postului (calculator, telefon etc.).

1 a, b; 2 a, b, c, d; 3 a, c, d, e; 4 a, b, d; 5 a, b, c, d, e"

"A trata o informatie inseamna:

A. a culege informatia; B. a inregistra informatia; C. a prelucra informatia; D. a stoca informatia; E. a transmite informatia

1 A+B+C; 2 B+C+D; 3 C+D"

"Aplicarea managementului prin exceptie presupune aplicarea urmatoarelor etape:

1. definirea obiectivelor si a normelor care asigura desfa-surarea activitatii pe diferite niveluri ierarhice; 2. precizarea riguroasa a tolerantelor admise si a nivelurilor abaterilor care pot fi rezolvate de personalul de la nivel inferior; 3. compararea realizarilor cu nivelurile planificate si transmiterea abaterilor care reprezinta exceptii catre managerul de nivel superior pentru analiza si decizie. Pentru realizarea acestor comparatii se folosesc diferite grafice, diagrame, scheme, norme etc. R: A

Fisiere in arhiva (1):

  • Grila cu Raspunsuri Dreptul Afacerilor 2008-2009 Aranjate Alfabetic.xls

Alte informatii

Grila cu raspunsuri Dreptul afacerilor 2008-2009 aranjate alfabetic Finante Banci Anul 1 USH Bucuresti