Limba Engleza

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Aceasta fituica rezuma Limba Engleza.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 13 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, o poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Drept

Extras din document

Limba engleza 1

1) A person who steals money placed in his care.

1 a forger

2 an arsonist

3 an embezzler

4 a poacher

ANS:3

2) ................ means catching game birds, animals or fish without permission on somebody else’s property.

1 hunting

2 stealing

3 trespassing

4 poaching

ANS:4

3) A person who enters a building illegally, especially by force, in order to steal.

1 a burglar

2 a robber

3 a hooligan

4 a vandal

ANS:1

4) A person who steals money, etc from other people’s pockets, especially in crowded places.

1 a thief

2 a pickpocket

3 a shoplifter

4 a robber

ANS:2

5) The judge has pronounced .......................... of ten years’imprisonment.

1 an accusation

2 a punishment

3 a sentence

4 a conviction

ANS:4

6) The correct spelling for the English equivalent of the Romanian word – contrabandist – is:

1 imbezzler

2 embezler

3 embezzler

4 embezller

ANS:0

7) He has been released from prison .................... and if he does not behave satisfactorily, he will be sent back.

1 on probation

2 on remission

3 into custody

4 on testing

ANS:1

8) There was no need for a trial, because the client decided to .................... and forgive the attacker.

1 serve his sentence

2 appear in court

3 drop all the charges

4 commute his sentence

ANS:3

9) ............... means money paid by or for a person accused of a crime, as security that he will return for his trial if he is allowed to go free until then.

1 Probation

2 Bribe

3 Bail

4 Fine

ANS:3

10) A .................... is a lawyer who prepares legal documents, advises clients on legal matters and speaks for them in lower courts.

1 solicitor

2 prosecutor

3 judge

4 barrister

ANS:1

11) A person who takes people hostage for a ransom is called a .......................

1 hijacker

2 bandit

3 kidnapper

4 rapist

ANS:3

12) The correct spelling for the English equivalent of the Romanian word – omor prin imprudentã – is:

1 menslaughter

2 manslother

3 manslaughter

4 manslauther

ANS:3

13) After ten hours, the Jury finally reached its …………….: the prisoner was guilty.

1 sentence

2 verdict

3 point

4 conclusion

ANS:2

14) A person who willfully gives a false statement while under oath, concerning a material

matter in a judicial proceeding is said to commit .................. .

1 slander

2 bribery

3 perjury

4 treason

ANS:3

15) A ....................... is someone who testifies, especially in a court of law to events or facts within his own knowledge.

1 registrar

2 spectator

3 witness

4 friend

ANS:3

16) Any witness shall take an oath that the .................. he/she is about to give shall be the truth,

the whole truth and nothing but the truth.

1 confession

2 testimony

3 verdict

4 statement

ANS:2

Fisiere in arhiva (1):

  • Limba Engleza.doc

Alte informatii

Grila rezolvata Limba Engleza, Drept, Anul 1 Universitatea Spiru Haret